0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
http://www.cyberciti.biz/faq/ubuntu-copy-file-command/
فکر کنم منظورتون اینه که وارد چه دایرکتوری باید بشید ، درسته ؟اگه همینطوره باید cd به جایی که فلش سوار شده بریدمعمولا فلش ها و ... در media در روت سوار میشن
/run/media/user/
/media/USER/
نقلقول از: Minion در 16 فروردین 1394، 11:11 بظفکر کنم منظورتون اینه که وارد چه دایرکتوری باید بشید ، درسته ؟اگه همینطوره باید cd به جایی که فلش سوار شده بریدمعمولا فلش ها و ... در media در روت سوار میشننه دیگه اشتب میکنی ادرس غلط نده بچه مردم گم میشه: کد: [انتخاب]/run/media/user/وقتی وارد پوشه کاربرت شدی یک ls بگیری پوشههای مربوط درایو های مونت شده تو سیستم رو نشون میده برو تو اونی که اشاره به هارد اکسترنالت میکنه.و یه سوال مگه گرافیکی به هاردت دسترسی نداری؟؟؟؟
ولی جدا سیستم من فلش ها و هارد و ... رو تویکد: [انتخاب]/media/USER/سوار میکنهاحتمالا با شما یکمی فرق دارهاوبونتو 14.04
نقلقول از: Minion در 17 فروردین 1394، 07:45 قظولی جدا سیستم من فلش ها و هارد و ... رو تویکد: [انتخاب]/media/USER/سوار میکنهاحتمالا با شما یکمی فرق دارهاوبونتو 14.04توزیع هایی مثل arch توی /run/media/user/ میارنبیشتر توزیع ها توی /media/user/
دوستان من تونستم تا بطور دستی usb flash رو mount کنم اما در مسیر /dev بود نه اون مسیرهایی که شما عزیزان گفته بودید و /media هم خالی بود و هیچ پوشه ای داخلش نبود !! اما خب به هر حال مشکل حل شد و بابت کمک شما عزیزان سپاس گذارم .