0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
تجربهی خوبی با KDE و Xfce روی آرچ داشتم.
نقلقول از: کامروا در 18 فروردین 1394، 01:30 بظتجربهی خوبی با KDE و Xfce روی آرچ داشتم.دوست عزیر بنده در حال حاضر با xfce دارم کار می کنم و وقتی وارد file manager میشم یک لحضه mouse گیر می کنه و بعد درست میشه ! (جالب اینجاست هر دفعه که وارد file manager میشم یا مثلا focus الان رو firefox بعد دوباره میام رو file manager دوباره یه لحضه داخل file manager mouse گیر می کنه !!!) گاهی هم هر چقدر کلیک می کنم رو panal برای اجرای یک برنامه هیچ عکس العملی سیستم نداره ! و باید حتما یکبار log out و log in کنم تا درست بشه !!! شما هم این مشکلات رو داشتید ؟! راهی برای رفع این مشکل ها وجود داره ؟!
نقلقول از: Best_Programmer در 18 فروردین 1394، 02:18 بظنقلقول از: کامروا در 18 فروردین 1394، 01:30 بظتجربهی خوبی با KDE و Xfce روی آرچ داشتم.دوست عزیر بنده در حال حاضر با xfce دارم کار می کنم و وقتی وارد file manager میشم یک لحضه mouse گیر می کنه و بعد درست میشه ! (جالب اینجاست هر دفعه که وارد file manager میشم یا مثلا focus الان رو firefox بعد دوباره میام رو file manager دوباره یه لحضه داخل file manager mouse گیر می کنه !!!) گاهی هم هر چقدر کلیک می کنم رو panal برای اجرای یک برنامه هیچ عکس العملی سیستم نداره ! و باید حتما یکبار log out و log in کنم تا درست بشه !!! شما هم این مشکلات رو داشتید ؟! راهی برای رفع این مشکل ها وجود داره ؟!گنوم 3.14.2 دارم کاملا راضی هستم و هیچ مشکلی ندارم.