سلام.
عاغا من تا الان این موضوع رو پشت گوش انداختم ولی دیگه واقعا مشکل آزار دهنده ای داره میشه.
به محض روشن شدن لپتاپ، فن با تمام سرعت شروع به کار میکنه و لحظهای هم آروم نمیشه. البته خیلی وقته و تا الان سعی کردم این موضوع رو تحمل کنم
احتمالا باید داغ هم کنه، چون بعد یه مدتی که روشن باشه کندی رو میشه کاملا حس کرد، مخصوصا موقع هایی که صفحات وب یا یه ویدئو باز باشه.
سرچ هم کردم، عمدتا نصب درایور گرافیک رو برای رفع مشکل توصیه کردن که چون گرافیک من واسه اینتل هست نتونستم درایور رو پیدا کنم؛ خود لینوکس هم میگه درایوری برای نصب وجود نداره (تصویر پیوست)
و تا الان روی ویندوز هم تست نکردم. از همون روز اول لینوکس روی لپتاپمه
البته بگم که لپتاپای ویندوزی در شرایط یکسان این مشکلو ندارن و اصلن فنشون روشنم نمیشه! ولی واسه من با نهایت قدرت کار میکنه.
در تنظیمات بایوس هم یکم گشتم و درباره سرعت دوتا گزینه داشت. یکی «سایلنت» و اونیکی «نرمال» که در هر دو حالت هیچ فرقی وجود نداره و فقط یکم دور فن کم و زیادتر میشه.
یبارم احتمال دادم شاید یه نرم افزاری داره منابع رو استفاده میکنه که اون هم نبود. هم رم و هم سی پی یو تقریبا خالی بودن!
اطلاعات اضافی:
لینوکس مینت KDE 17
نسخه kde: نسخه: 4.13.3
و کلا لپتاپ من اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-3552/Fujitsu-LifeBook-AH-530-Hالبته سایت خود کارخونه زده که پیشنهادش ویندوز 7 هست.
حالا دوستان راهکاری دارن!؟؟؟