انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکسی سریع برای انجام محاسبات پیشرفته و زمانبر (سوال)  (دفعات بازدید: 2043 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
سلام. وقت همگی بخیر.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.

من تا امروز فقط از ابونتو استفاده کردم، بهمین خاطر نیاز به تجربه و سواد دوستان دارم. من به لینوکس برای محاسبات سنگین و زمانبر که شاید یک ماه طول بکشه، نیاز دارم. الان بدنبال اینم که زمان این پردازش رو تا حدودی کمتر کنم. بدنبال لینوکسی سریع تر هستم، که برای محیط گرافیکی و برنامه های جانبی از زیاد از مموری و CPU کار نکشه. توی تاپیکی تعدادی لینوکس معرفی شده بود بعنوان لینوکس های سریع (مثل miniubuntu و...) ولی تقریبا همشون حجمی نزدیک به 200 مگ داشتن. میخاستم بدونم اینا چیزی از کتاب خونه هاشون حذف نشده ؟ چون به کامپایلرهای زیادی و کتابخونه های کاملی احتیاج دارم، نمیخام از این نظر هم به مشکل بخورم !
الان به عنوان یه لینوکس پایدار، به سراغ دبیان رفتم :)

منتظر نظرهای شما هستم ...

# شاد باشید.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1399، 07:27 ق‌ظ توسط AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA »

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
سلام. وقت همگی بخیر.

من تا امروز فقط از ابونتو استفاده کردم، بهمین خاطر نیاز به تجربه و سواد دوستان دارم. من به لینوکس برای محاسبات سنگین و زمانبر که شاید یک ماه طول بکشه، نیاز دارم. الان بدنبال اینم که زمان این پردازش رو تا حدودی کمتر کنم. بدنبال لینوکسی سریع تر هستم، که برای محیط گرافیکی و برنامه های جانبی از زیاد از مموری و CPU کار نکشه. توی تاپیکی تعدادی لینوکس معرفی شده بود بعنوان لینوکس های سریع (مثل miniubuntu و...) ولی تقریبا همشون حجمی نزدیک به 200 مگ داشتن. میخاستم بدونم اینا چیزی از کتاب خونه هاشون حذف نشده ؟ چون به کامپایلرهای زیادی و کتابخونه های کاملی احتیاج دارم، نمیخام از این نظر هم به مشکل بخورم !

# شاد باشید.

سلام. اساسا تفاوت عمده‌ای بین توزیع‌ها نیست و همشون رو می‌شه به سمتی هدایت کرد که بهینه بشن برای محاسبات ریاضی. اما اگه خیلی براتون مهمه که بهینه‌ترین گزینه رو انتخاب کنید، پیشنهاد می‌کنم از آرچ‌لینوکس استفاده کنید. بصورت پیشفرض بعد از نصب یه سیستم‌عامل تقریبا تهی دارید. یعنی فقط چیزای ضروری روش نصبن و از اونجا به بعد هرچیزی رو که میخواید می‌تونید روش نصب کنید. علاوه‌براین مدیربسته‌ی آرچ یا همون Pacman در کنار AUR بدون شک یکی از کاملترین مخازن نرم‌افزاری رو فراهم می‌کنه. در واقع من تابحال سابقه نداشته نیاز به بسته‌ای داشته باشم یا حتی فقط اسمش رو شنیده باشم و در Pacman یا AUR پیداش نکنم!
اگر هم راه‌اندازی یه سیستم‌عامل از هیچ (با وجود آموزش‌های بسیار) براتون سخته می‌تونید از یکی از فرزندان آرچ مثل آرچ‌بنگ استفاده کنید. آرچ‌بنگ با مدیر پنجره‌ی Openbox و حداقل بسته‌های نصبی به نظر من گزینه‌ی دومه.

اگر هم دوست دارید از خانواده‌ی اوبونتو استفاده کنید من Ubuntu Minimal رو پیشنهاد می‌کنم که دیگه واقعا مینیماله! ولی به سادگی بسته‌های مورد نیازتون رو می‌تونید روش نصب کنید.

اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
سلام. وقت همگی بخیر.

# شاد باشید.

من تقریبا هرروز با sage  سروکار دارم. مقایسه ای که بین اوبونتو و آرچ انجام میدم، نتیجه میده که آرچ سریع تر عمل میکنه و همینطور مصرف کمتری از  cpu  داره. پیشنهاد من هم آرچ هست.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
البته یه لینوکس بیش‌تر نداریم که این‌جاست http://kernel.org و تقریباُ در همه‌ی توزیع‌ها مشترکه.
در بین توزیع‌های گنو/لینوکس همون‌طور که دوستان گفتن آرچ برای کار شما مناسبه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
خوب این مساله بیشتر از اینکه به توزیع شما وابسته باشه، به نرم‌افزاری که می‌نویسید و به کامپیوتری که برای این کار استفاده می‌کنید وابسته هستش.

اگر از لحاظ عملی بخواید بدونید که بقیه چیکار می‌کنند می‌تونم تجربه خودم رو بگم. من چند وقت پیش دو تا سرور محاسباتی رو سفارش دادم و تنظیم کردم که برای تحقیقات در زمینه داروسازی استفاده می‌شن و روی اون‌ها Debian Stable بدون هیچ محیط گرافیکی نصب کردم (روی سرورهای قبلی SuSE Enterprise داشتند).

سرورها هر کدوم دو پردازنده Xeon (در کل ۱۶ هسته حقیقی یا ۳۲ هسته مجازی) و همراه با حافظه ECC و چهار دیسک SSD به صورت RAID10 همراه با منبع تغذیه Redundant دارند و برای مواقع اضطراری به یک UPS وصل هستند. دو سرور به صورت Crossover به هم وصل هستند و امکان Process Migration روشون هست.

اکثر برنامه‌هاشون هم با Fortran می‌نویسند و البته به دلیل ناسازگار بودن بعضی از کتابخونه‌هایی که استفاده می‌کنند، بجای gfortran از Intel Fortran Compiler استفاده کردیم.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
خوب این مساله بیشتر از اینکه به توزیع شما وابسته باشه، به نرم‌افزاری که می‌نویسید و به کامپیوتری که برای این کار استفاده می‌کنید وابسته هستش.

اگر از لحاظ عملی بخواید بدونید که بقیه چیکار می‌کنند می‌تونم تجربه خودم رو بگم. من چند وقت پیش دو تا سرور محاسباتی رو سفارش دادم و تنظیم کردم که برای تحقیقات در زمینه داروسازی استفاده می‌شن و روی اون‌ها Debian Stable بدون هیچ محیط گرافیکی نصب کردم (روی سرورهای قبلی SuSE Enterprise داشتند).

سرورها هر کدوم دو پردازنده Xeon (در کل ۱۶ هسته حقیقی یا ۳۲ هسته مجازی) و همراه با حافظه ECC و چهار دیسک SSD به صورت RAID10 همراه با منبع تغذیه Redundant دارند و برای مواقع اضطراری به یک UPS وصل هستند. دو سرور به صورت Crossover به هم وصل هستند و امکان Process Migration روشون هست.

اکثر برنامه‌هاشون هم با Fortran می‌نویسند و البته به دلیل ناسازگار بودن بعضی از کتابخونه‌هایی که استفاده می‌کنند، بجای gfortran از Intel Fortran Compiler استفاده کردیم.

از پاسخ تمام دوستان ممنونم. خوشبختانه در هر نظر، نکته ی قابل توجهی لحاظ شده بود.
با توجه به این که دوستان من و خودم از سیستم های شخصیمون فعلا استفاده میکنیم تا اماده شدن کلاستر، نظرتون این است که با ارچ کار کنم یا دبیان ؟! اگر امکانش هست با ذکر دلیل نظرتون رو عنوان کنید.
و مسئله ی دیگه، راه اندازی سیستم عامل از هیچ (که یکی از دوستان اشاره کرده بودن)، چگونه است ؟ یکم کلمات کیلیدی در اختیار من میگذارید برای جستجو در اینباره ؟

# دوباره از اینکه دانشتون را به من به اشتراک گذاشتید و تجربیات خودتون رو هم گفتید بسیار ممنونم :)
# امیدوارم بتونم نتیجه کار رو بعنوان یک لینوکس محاسباتی دراختیار جامعه آزاد قرار بدم.
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1394، 12:17 ب‌ظ توسط -Question- »