انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وارد نشدن اوبونتو 9.10 در دیسک زنده نسخه 64 بی تی  (دفعات بازدید: 2354 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین atlassy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
سلام
من یه لپتاب دارم که روش الان اوبونتو 9.4 نصبه +ویندوز  اکس پی  حالا میخوام  9.10 رو نصب کنم ولی میخوام این بار از نسخه 64 بینی استفاده کنم
اما مشکل من وقتی میام بالا با نسخه دیسک زنده 64 بیتی از من یوزر پسورد میخواد و اوبونتو رو که میدم به عنوان یوزر قبول نمیکنه
من چکار کنم

راستی فرقی میکنه که من از نسخه 64 بیتی استفاده کنم یا 32 بیتی چون من 4 گیگ رم دارم
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1388، 11:51 ب‌ظ توسط atlassy »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: مشکل اینجوری نوبره والا
« پاسخ #1 : 09 آبان 1388، 01:07 ب‌ظ »
پسورد برای چی می‌خواد؟ ینی بالا نمی‌یاد؟ سیستم اومد بالا باید نصب کنی. اگه مثلا از تو لایو بخوای وارد پارتیشنای ویندوز شی ممکنه ازت پسورد بخواد که نمی‌دونم اسمش رو باید باگ گذاشت یا نه :o  اما نصبش که نباید مشکلی داشته باشه! در ضمن ۶۴ بیتی بهتره ;)

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
« پاسخ #2 : 09 آبان 1388، 01:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
اما مشکل من وقتی میام بالا با نسخه دیسک زنده 64 بیتی از من یوزر پسورد میخواد و اوبونتو رو که میدم به عنوان یوزر قبول نمیکنه
فکر کنم نباید چیزی وارد کنی اینتر بزن وارد اوبونتو میشه

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #3 : 09 آبان 1388، 02:06 ب‌ظ »
درود

درسته اینتر بزنی بدون وارد کردن چیزی وارد می‌شه!

اما در مورد رم ۴ گیگ و ۳۲ یا ۶۴ بیتی هم باید بدونی که اگر ۳۲ بیتی نصب کنی فقط ۳گیگ از رم سیستمت شناسایی و استفاده می‌شه مگر ی سری کارها انجام بدی (که من فقط شنیدم می‌شه) که ۴گیگ رم در ۳۲بیتی استفاده بشه. اما اگر ۶۴بیتی نصب کنی دیگه این مورد رو نداره و بدون هیچ مشکلی ۴گیگ رو پشتیبانی می‌کنه و اما هنوز در سیستم ۶۴بیتی بعضی از برنامه‌ها به درستی منتشر نشدن ;)

معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #4 : 09 آبان 1388، 02:48 ب‌ظ »
درود
شما می تونید از کرنل pae استفاده کنید که در این نسخه اضافه شده ( قبلاً در فدورا بود )
همون ۳۲ بیتی هست که pae  اون فعال شده و کامپایل شده و رم شما رو ساپورت می کنه :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension

درضمن اگر عنوان مناسبی برای این موضوع انتخاب کنید هم دوستان بهتر می تونن کمکتون کنند و هم افرادی که مشکل شما رو داشته باشن می تونن از جواب ها استفاده کنند :)
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1388، 02:58 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #5 : 09 آبان 1388، 02:59 ب‌ظ »
من هم سیستم 64بیتی دارم، اما سیستم عامل هاس 32بیتی روش نصب می کنم.
قبلا چند ماهی از اوبونتو 64بیتی (AMD64) استفاده کردم، برنامه هایی هستن که روش نصب نمیشد!
اگه شما مطمعن هستی که به برنامه های 32بیتی احتیاج نداری .. حتما 64بیتی نصب کن، در غیر این صورت فقط 32بیتی ...
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #6 : 09 آبان 1388، 04:00 ب‌ظ »
شاید به خاطر عدم انتخاب درست برای عنوان مطلب اینطوری شده باشه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #7 : 09 آبان 1388، 06:24 ب‌ظ »
شاید به خاطر عدم انتخاب درست برای عنوان مطلب اینطوری شده باشه (:

اینم حرفیه! ;)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین atlassy

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: مشکل لوگین نشد در دیسک زنده 64 بیتی 9.10
« پاسخ #8 : 09 آبان 1388، 11:49 ب‌ظ »

البته ببخشید حق با شماست بهتر بود که نام بهتری برای  تایپیکم انتخاب میکردم ولی از اونجایی که برام خیلی عجیب بود و روز همچین جالبی هم نداشتم   ;D

به هر حال من وقتی  نسخه 64 بیتی بوت میکردم وقتی میومد بالا ازم یوزر پسورد میخواست  یوزر UBUNTU  رو که دادم هم قبول نکرد بدون پسورد
و من همچنان موندم و یه نسخه 32 بیتی که نصب هم کردم
اتفاقا مشکلی برام پپیش اومد که جالبه شاید برای بقیه هم اتفاق بیوقته
من وقتی  میرم برای مرحله نصب  حالا پارتیشن رو EXT4 و EXT3 هر دوتاشو امتحان کردم و میرفت برای مرحله اخر نصب تا 5 درصد که برای ساختن پارتیشن ها مذکور می رفت بقیشو دیگه ادامه نمیداد و کلا از حالت نصب خارج می شد و خلاصه اینکه علی موند و حوضش نه تونستم نسخه 64 بیتی رو نصب کنم و نه نسخه 32 بیتی رو مجبور شدم همون نسخه قبلی اوبونتو رو نصب کنم و امشب به امید یزدان اگر هیچ مشکلی پیش نیاید و من بتونم دانلود کنم نسخه Altimate  رو از این کوالای تنبل حالشو ببریم

حالا نظر دوستان در این مورد چیه

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
خب یک راه حل دیگه اینه که به شکل مستقل اول پارتیشن بندی کنی و بعد نصب رو اجرا کنی و اونجا وقتی انتخاب کنی که چی کجا نصب بشه و نه فرمت کنی و نه پارتیشن بندی جدید.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین atlassy

• Jr. Member
  • *

پارتیشن بندی رو مشکلی ندارم یعنی ساختنش رو می سازه موضوع بعد از اینکه میخواد پارتیشن /  رو بخونه سر ۵٪ میمونه و بعد از چند لحظه از محیط نصب میاد بیرون

حالا من اوبونتو ۹.۰۴ نصب کردم ولی الان میخوام از طریق سی دی الترنیت اپدیت کنم نمیشه