انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق میان میزکار، مدیر پنجره و پوسته !  (دفعات بازدید: 828 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
فرق میان میزکار، مدیر پنجره و پوسته !
« : 23 فروردین 1394، 04:12 ب‌ظ »
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.

سوالاتی هست در مورد میزکارها که نتونستم جواب درستشون رو پیدا کنم. و از شما کمک میخام !

1. با توجه به حرف دانیال عزیز در یک پستی : " اوبونتو به صورت پیش‌فرض از میزکار Gnome، مدیرپنجره‌ی Compiz و پوسته‌ی Unity استفاده می‌کنه" ، فرق این عبارات چیست ؟ به بیان دیگه، تعریف میزکار و ... چیست ؟ و برای سرچ لاتین، اصطلاح های اینگیلیسی آنها چیستن :)

2. فرق میزکار های مختلف در چی هستن ؟ فقط ظاهر و کاربرپسندی و درنتیجه میزان استفاده از مموری ؟

3. برای نصب یک برنامه در دبیان، ایا باید به این توجه کنم که میز کار من lxde است و ممکن است یک برنامه در lxde نصب نشه،  و نیاز به kde داشته باشد ؟

## پیشاپیش از همه ی کسانی که لطف میکنند و جواب میدهند ممنونم.
## هر اظهار نظری در این رابطه ممکن است مفید باشد.
## :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : فرق میان میزکار، مدیر پنجره و پوسته !
« پاسخ #2 : 23 فروردین 1394، 10:02 ب‌ظ »
میزکار: مجموعه‌ی برنامه‌های کاربردی که نصبه و طریقه‌ی ارتباطشون، اشتراکاتشون، شیوه‌ی نوشتنشون و…
مدیر پنجره: برنامه‌ای که مشخّص می‌کنه پنجره‌های مختف رو که در هر کدوم یه برنامه وجود داره  چه‌طور نمایش داده بشن
پوسته: آخرین سطح نرم‌افزاری در رایانه که مستقیماً با کاربر در ارتباطه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1394، 12:19 ق‌ظ »
ممنون از پاسخگوییتون. ولی درمورد سوالهای دوم و سوم هم لطفا نظرتون رو بگید :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1394، 01:56 ق‌ظ »
2. فرق میزکار های مختلف در چی هستن ؟ فقط ظاهر و کاربرپسندی و درنتیجه میزان استفاده از مموری ؟
در قسمت front-end آره. در قسمت back-end هم در چیزهایی مثل کتاب‌خونه‌های گرافیکی و این‌ها با هم فرق دارن.

3. برای نصب یک برنامه در دبیان، ایا باید به این توجه کنم که میز کار من lxde است و ممکن است یک برنامه در lxde نصب نشه،  و نیاز به kde داشته باشد ؟
نه، هر برنامه‌ای روی هر میزکاری نصب می‌شه. ولی اگه مثلاً بخوایم یه برنامه‌ی KDE رو روی LXDE نصب کنیم، باید حواسمون باشه که کتاب‌خونه‌های مورد نیاز اون برنامه از میزکار KDE هم نصب می‌شن و موقع اجرای اون برنامه اجرا می‌شن که ممکنه تعداد زیاد کتاب‌خونه‌های در حال اجرا موجب کندی سیستم‌های قدیمی و خیلی ضعیف بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن