انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قرار دادن فیلم های آموزشی  (دفعات بازدید: 1307 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 152
قرار دادن فیلم های آموزشی
« : 24 فروردین 1394، 01:49 ق‌ظ »
دوستان در صورت امکان فیلم های آموزشی بیشتری رو قرار بدید تا بهتر بتونیم استفاده کنیم. واقعا که تاثیر فیلم یک چیز دیگست... و اینکه یک کانال توی آپارات باز بشه و فیلم ها اونجا هم قرار داده بشه. ( اگه هم توی آپارات هست و ما بی خبریم لطفا لینکش رو قرار بدید )

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
پاسخ : قرار دادن فیلم های آموزشی
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1394، 01:50 ق‌ظ »
راسی لینوکس و اوبونتو چیزی شبیه یوزر وویس زیر برای افراد عادی نداره که بتونند نظر و درخواستشون بدن و بعد برنامه نویسان و کسایی که از لینوکس حمایت میکنند اونها رو عملی کنند؟ آیا این کار شدنیه؟ و اینکه به صدای افراد عادی هم گوش داده میشه؟ نمیدونم شاید با فلسفه لینوکس جور در نمیاد  :) یا اینکه اگه هست لینکش بدید  ;)

https://windows.uservoice.com/forums/265757-windows-feature-suggestions

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1394، 01:59 ق‌ظ »
ایده‌ی کلّی اینه که در دنیای نرم‌افزار آزاد کسی رئیس نیست و همه با هم برابرن. پس نمی‌شه به کسی دستور داد چی کار کنه. در سیستم نرم‌افزار آزاد هرکسی کاری که دوست داره رو می‌کنه و اگه کارش خوب باشه بقیه خوششون می‌آد و ازش حمایت می‌کنن. همه‌ی مواد اولیه‌ی لازم برای هرکاری در حوزه‌ی نرم‌افزار آزاد هم برای همه به صورت مساوی در دسترسه.

اون پیوندی که از ویندوز دادی به این دلیل وجود داره که هیچ‌کس جز خود مایکروسافت نمی‌تونه تغییری در ویندوز بده. ولی این‌جا هرکسی می‌تونه هرتغییری که دوست داره رو اعمال کنه، پس وجود چنین چیزی بی مورده.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Pirates

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1394، 02:05 ق‌ظ »
حالا اگه یکی یه پیشنهاد داشته باشه ولی نتونه خودش انجام بده چی ؟

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1394، 02:16 ق‌ظ »
ایده‌ی کلّی اینه که در دنیای نرم‌افزار آزاد کسی رئیس نیست و همه با هم برابرن. پس نمی‌شه به کسی دستور داد چی کار کنه. در سیستم نرم‌افزار آزاد هرکسی کاری که دوست داره رو می‌کنه و اگه کارش خوب باشه بقیه خوششون می‌آد و ازش حمایت می‌کنن. همه‌ی مواد اولیه‌ی لازم برای هرکاری در حوزه‌ی نرم‌افزار آزاد هم برای همه به صورت مساوی در دسترسه.

اون پیوندی که از ویندوز دادی به این دلیل وجود داره که هیچ‌کس جز خود مایکروسافت نمی‌تونه تغییری در ویندوز بده. ولی این‌جا هرکسی می‌تونه هرتغییری که دوست داره رو اعمال کنه، پس وجود چنین چیزی بی مورده.

ببخشید حرف و سخن من رو چون تازه وارد هستم بعنوان بی ادبی و یا گستاخی قلمداد نفرمایید

اصلا با سخن شما موافق نیستم
خب اگه اینجوریه پس چرا یک شرکت اومده پشتیبانی رو بر عهده گرفته؟

اگه حرف شما صحیح باشه به نظر نباید در عمل پیشرفت زیادی صورت بگیره یا حداقل در آینده سرعت پیشرفتش خیلی کم میشه
خب مگه بغیر از این هست که باید به سمت بهتر بودن در حرکت باشه

خب به نظرم قرار نیست کسی به کسی دستور بده
مثلا ایده ها و درخواست هایی افرادی دارند ولی توانایی انجامش رو ندارند و جامعه پشتیبان میتونه اونها رو انجام بده و این چیز بدی به نظرم نیست.
درسته که کدها در دسترس هست ولی برای خیلیا باور بفرمایید با در دسترس نبودن فرقی نداره
و به نظر این درخواست ها میتونه باعث پیشرفت اوبونتو و یا کلا گنو لینوکس بشه
شاید خیلی از قابلیت ها و امکانات برای توسعه دهنده گان و برنامه نویس ها بیهوده باشه ولی برای افرادی که میخوان آزاد باشن بک امر ضروری باشه و چه بسا که اصلا ایده و درخواست جدیدی باشه

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1394، 02:20 ق‌ظ »

دقیقا این مساله مهمیه

برای من ک قرار هست آزاد باشم و از گنو لینوکس استفاده کنم خیلی میتونه مهم باشه

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1394، 02:25 ق‌ظ »
در ضمن در مورد مثال ویندوز درسته که فقط مایکروسافت میتونه کد رو تغییر بده. ولی اینکه چه چیزی رو تغییر بده و چگونه تغییر بده و خیلی موارد دیگه باید به خواست مشتری باشه
حتی میشه از این کار حمایت نیز کرد  :)

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 فروردین 1394، 02:33 ق‌ظ »
و در ضمن الان توزیع های مختلفی وجود داره که قطعا برنامه نویس های متعددی بر روی توسعه هر توزیع مشغول هستند.
در صورتی که این توزیع ها بصورت محدودتری بود میشد از این افراد و نیروها در جهت و هدف خاصی و مفیدتر استفاده کرد و به نوعی هم افزایی صورت میگرفت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 24 فروردین 1394، 07:29 ب‌ظ »
خب می‌تونه یه نفر که می‌تونه انجام بده رو متقاعد کنه که چرا خوبه این کار انجام بشه. مثلاً من خودم جاوا بلد نیستم، ولی نیاز به یه ویژگی توی یه برنامه‌ی اندرویدی داشتم و این‌جوری حلّش کردم: https://github.com/urandom/gearshift/issues/18
در غیر این صورت هم همه‌ی امکانات مورد نیاز فراهمه که خود اون فرد به جایگاهی برسه که بتونه انجامش بده

خب اگه اینجوریه پس چرا یک شرکت اومده پشتیبانی رو بر عهده گرفته؟
ارتباطی به بحث نداره. پشتیبانی و توسعه دو چیز متفاوت هستن

اگه حرف شما صحیح باشه به نظر نباید در عمل پیشرفت زیادی صورت بگیره یا حداقل در آینده سرعت پیشرفتش خیلی کم میشه
خب مگه بغیر از این هست که باید به سمت بهتر بودن در حرکت باشه
من متوجّه نشدم طبق کدوم استدلال مي‌گی «نباید در عمل پیشرفت زیادی صورت بگیره» یا «در آینده سرعت پیشرفتش خیلی کم میشه»…

درسته که کدها در دسترس هست ولی برای خیلیا باور بفرمایید با در دسترس نبودن فرقی نداره
منظور من در دسترس بودن کدها نبود، منظورم راه و روش یاد گرفتن بود. چیزی که باعث می‌شه کدها مفید باشن یا نباشن!

و به نظر این درخواست ها میتونه باعث پیشرفت اوبونتو و یا کلا گنو لینوکس بشه
شاید خیلی از قابلیت ها و امکانات برای توسعه دهنده گان و برنامه نویس ها بیهوده باشه ولی برای افرادی که میخوان آزاد باشن بک امر ضروری باشه و چه بسا که اصلا ایده و درخواست جدیدی باشه
ایده‌ی اصلی اینه. هرکسی چیزی رو می‌نویسه که بهش احتیاج داره. اگه تونستی مثل اون موردی که بالا گفتم کسی رو متقاعد کنی که به چنین چیزی نیاز داره که فبها… وگرنه خودت باید دست به کار شی، بقیه برده‌ی تو نیستن!

و در ضمن الان توزیع های مختلفی وجود داره که قطعا برنامه نویس های متعددی بر روی توسعه هر توزیع مشغول هستند.
در صورتی که این توزیع ها بصورت محدودتری بود میشد از این افراد و نیروها در جهت و هدف خاصی و مفیدتر استفاده کرد و به نوعی هم افزایی صورت میگرفت
دقیقاً نکته اینه که این‌جا نظام کمونیستی نیست که به بقیه دستور بدیم چه‌کار کنن. هرکسی کاری رو انجام می‌ده که خودش حال می‌کنه. دلیل این که تا امروز اسمی از گنو/لینوکس وجود داره هم همینه. وگرنه هیچ‌کس چنین قدرت و اجازه‌ای رو نداره که به این همه هکر دستور بده کاری رو انجام بدن.
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1394، 07:31 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 24 فروردین 1394، 09:43 ب‌ظ »
ابتدا باید تشکر کنم که با حوصله جواب ها رو میدید

" بقیه برده‌ی تو نیستن! "

من اصلا اینجور منظوری نداشتم و به نظرم اصلا اینجور بحثی مطرح نیست. آیا الان این برنامه نویس ها برده دیگر افراد هستند که فعالیت هاشون رو بر حسب علاقه انجام میدن؟
نه به نظرم اصلا این بحث مرتبط نیست.

بیشتر به نظرم که ایده و یا یک مدل هست که به شخصه به نظرم مدل و کاری رو که مایکروسافت انجام داده واقعا عالی هست. خب درسته که مایکروسافت یک شرکت تجاری هست و درآمد زیادی داره ولی تا اینجا که فهمیدم به نظرم لینوکس هم جامعه و پشتیبان خیلی خوبی باید داشته باشه ( مگر بغیر از این هست؟!!!‌) خب قرار نیست که کسی برده باشه فقط کسایی که خودشون علاقه دارند و الان هم از روی علاقه مشغول به فعالیت هستند از نیازهای افراد بیشتری آگاه میشوند و اونهایی که خودشون علاقع دارند و یا در صدر قرار دارد رو عملی میکنند؟

سوال من این هست که الان این افراد برده دیگران هستند؟ و آیا اینکه این کار رو از روی علاقه انجام بدهند تبدیل به برده خواهند شد؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 24 فروردین 1394، 10:01 ب‌ظ »
نه، اگه کسی از روی علاقه کاری رو انجام بده خیلی هم پذیرفته شده‌است و بهترین کاره اصلاً. ولی نباید این انتظار به وجود بیاد که توسعه‌دهنده‌ها باید علاقه داشته باشن کاری که ما می‌خوایم رو بکنن.