نوشته قرمز رو بیشتر شرح بده.
ببین یه ویروس هست که هم توی XP چشمم به جمالش روشن شد، هم توی 7 و هم توی 8.1
یه کول دیسک رو میزنی به ویندوز آلوده ی آپدیت شده
. بعد هر چی که توی کول دیسک داری، پاک میشه (جلوی چشمت) و به ازای هر فایلی که داشتی، یه فایل عجق وجق درست می کنه مثلا به حجم 3 گیگ یا 30 گیگ (کلا رندوم حجم درست می کنه خخخ) بعد یه پروپرتیز که بگیری می بینی کول دیسک 4 گیگی شده 700 گیگ. تمام اطلاعاتت هم نابود شدن (نیست مثل اون ویروس hidden باشه که بشه فایل ها رو برداشت. کلا میزنه نابود می کنه)
خب چرا یه سیستم عاملی که دومین سه شنبه ی هر ماه واسش آپدیت میاد، باید باز این مشکلات واسش پیش بیاد؟ ویروس از کجا میاد؟ مشخصا از ضعف سیستم عامل. چه میدونم بک دوری باگی چیزی. خب با این آپدیتا نباید این مشکلات رفع بشن؟ مایکروسافت داره 30 سال ویندوز رو آپدیت می کنه. هر سال هم نفوذ آنتی ویروسا بیشتر میشه. خب الان دقیقا داره چکار می کنه پس؟؟
حالا بحث ویروس که خیلی خلاصه تره. مشکلات خیلی خیلی بیشتری هست که خب دیگه الان میشه گفت فروم ربطی به این قضیه نداره که من بخوام بیشتر بازش کنم
در ضمن من مقایسه نکردم منظورم این بود در ویندوز اونقدری که به اسونی کار با اون توجه شده به امنیتش توجه نشده و برعکس تو لینوکس بیشتر دقت به امنیت بالا معطوف بوده تا راحتی کاربری.
این بهونه س. یعنی نمیشه هم به امنیت برسی هم به کاربر پسندی؟
البته لینوکس هم کاربرپسنده. اون تعریفی که ویندوزیا از کاربرپسندی میگن، یه تعریف خیلی خلاصه و ناقصه. مقاله ی لینوکس ویندوز نیست با ترجمه ی جادی رو اگه نخوندی حتما یه نگاهی بنداز.
من کاربرپسند تر از لینوکس ندیدم واقعا. لینوکس دقیقا چیزیه که یه کاربر می تونه پسند کنه. یه چیز منطقی و اصولی. که حتی عادت کردن بهش هم مشکلی برات پیش نمیاره. یعنی اگه به چیز اصولی عادت کنی خیلی بهتره تا به یه چیز غیر اصولی. مثلا کیبورد ویندوز که همه تا چند وخ میزنن آ\شن و باقی کلماتی که توی کیبورد ویندوز سر جاشون نیستن
من؟ زدن؟ یعنی تا این حد خشنم؟؟؟
الآن این دست نامرئی آرچ رو عمه ی من میخواست بزنه تو سر من؟؟
خخخ نه این جمله ی "چرا میزنی" رو به خاطر تیکه ی اولش نوشتم
تازگیا زیاد به آرچ گیر میدیا
خو میدونی که دارم شوخی می کنم. چرا میزنی؟؟