انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تبریز لاگ  (دفعات بازدید: 3915 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
تبریز لاگ
« : 25 فروردین 1394، 09:35 ب‌ظ »
دوستان در حال حاضر در شهر تبریز لاگ فعالی وجود داره ؟! اگر هست لطفا راهنمایی کنید .
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
پاسخ : تبریز لاگ
« پاسخ #1 : 27 فروردین 1394، 03:27 ق‌ظ »
لاگ فعال در مورد برنامه نویسی وجود داشت و من هم جسارت به خرج دادم و یکی دو جلسه ای در این جمع حضور داشتم که واقعا جمع خوبی هم بود ( حدود حداقل ۷ ماه پیش )
ولی در مورد لاگ نمیدونم و خیلی مشتاقم در خدمت همچین دوستانی باشم و از اطلاعاتشون استفاده کنم
اگر هم کمکی از دستم بر بیاد درخدمت لاگ خواهم بود و با جان و دل استقبال میکنم ^_^
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #2 : 27 فروردین 1394، 09:55 ق‌ظ »
لاگ فعال در مورد برنامه نویسی وجود داشت و من هم جسارت به خرج دادم و یکی دو جلسه ای در این جمع حضور داشتم که واقعا جمع خوبی هم بود ( حدود حداقل ۷ ماه پیش )
ولی در مورد لاگ نمیدونم و خیلی مشتاقم در خدمت همچین دوستانی باشم و از اطلاعاتشون استفاده کنم
اگر هم کمکی از دستم بر بیاد درخدمت لاگ خواهم بود و با جان و دل استقبال میکنم ^_^
منم همین طور . بسیار مشتاقم تا در این جلسات شرکت کنم . فقط عزیز جلسات برنامه نویسی کجا برگذار میشد ؟ هنوز هم برگذار میشه ؟

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
    • KraToS . Ir
« پاسخ #3 : 27 فروردین 1394، 02:35 ب‌ظ »
منم همین طور . بسیار مشتاقم تا در این جلسات شرکت کنم . فقط عزیز جلسات برنامه نویسی کجا برگذار میشد ؟ هنوز هم برگذار میشه ؟
این هم لینک اف بی شون : لینکhttps://www.facebook.com/tosts.net
و آخرین پستی که تو پیج دادن :‌
نقل‌قول
تعدادی از دوستان پیگیر بودن که چرا جلسات در این چند ماه اخیر تشکیل نشده است؟ و یا جلسات مجددا برگزار خواهد شد یا نه؟ ولی با توجه به اولین اصول و ارزش‌های جلسات مسئولیت پاسخ به این سوال‌ها مربوط به یک و یا چند نفر نمی‌شود. و اگر قرار باشد پاسخی داده شود و یا تصمیم گرفته شود باید حاصل آرا و نظرات کل دوستانی باشد که به کمک هم جلسات را تا امروز پابرجا نگه داشتن.
اگر دوست دارید پاسخی برای سوالات بالا پیدا کنیم، روز جمعه منتظر شما خواهیم بود. فقط هنوز قانون لبخند در جلسات لازم اجرا هست پس لب‌هایتان را به لبخند مجهز کنید.
مکان و زمان: روز جمعه 28 فروردین ماه 1394 ساعت 18 به میزبانی شرکت پویاگران، خیابان پاستور جدید، چهارراه فدک ساختمان چهل ستون طبقه ششم. تلفن : ۵۴۳۲۵۰۷
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #4 : 27 فروردین 1394، 08:55 ب‌ظ »
این هم لینک اف بی شون : لینکhttps://www.facebook.com/tosts.net
و آخرین پستی که تو پیج دادن :‌
نقل‌قول
تعدادی از دوستان پیگیر بودن که چرا جلسات در این چند ماه اخیر تشکیل نشده است؟ و یا جلسات مجددا برگزار خواهد شد یا نه؟ ولی با توجه به اولین اصول و ارزش‌های جلسات مسئولیت پاسخ به این سوال‌ها مربوط به یک و یا چند نفر نمی‌شود. و اگر قرار باشد پاسخی داده شود و یا تصمیم گرفته شود باید حاصل آرا و نظرات کل دوستانی باشد که به کمک هم جلسات را تا امروز پابرجا نگه داشتن.
اگر دوست دارید پاسخی برای سوالات بالا پیدا کنیم، روز جمعه منتظر شما خواهیم بود. فقط هنوز قانون لبخند در جلسات لازم اجرا هست پس لب‌هایتان را به لبخند مجهز کنید.
مکان و زمان: روز جمعه 28 فروردین ماه 1394 ساعت 18 به میزبانی شرکت پویاگران، خیابان پاستور جدید، چهارراه فدک ساختمان چهل ستون طبقه ششم. تلفن : ۵۴۳۲۵۰۷

ممنون . شما خودتون هم میایید !؟

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
    • KraToS . Ir
« پاسخ #5 : 27 فروردین 1394، 09:53 ب‌ظ »
والا من برنامه نویس نیستم ولی برنامه نویس هارو دوست دارم
البته برنامه نویس محصوب میشم به شرطی که HTML زبان برنامه نویسی محصوب بشه ٫ راستشو بخوای با کسی متچ نشدم اونجا و چون یه جورایی تنها بودم نرفتم ٫ اگه وقت بشه شاید بیام
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #6 : 27 فروردین 1394، 09:54 ب‌ظ »
والا من برنامه نویس نیستم ولی برنامه نویس هارو دوست دارم
البته برنامه نویس محصوب میشم به شرطی که HTML زبان برنامه نویسی محصوب بشه ٫ راستشو بخوای با کسی متچ نشدم اونجا و چون یه جورایی تنها بودم نرفتم ٫ اگه وقت بشه شاید بیام

من سعی می کنم برم . خوشحال میشم اگه شما هم بیایید

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
    • KraToS . Ir
« پاسخ #7 : 29 فروردین 1394، 05:12 ب‌ظ »

ببخشید من یه کاری پیش اومد برام و نتونستم از خونه برم بیرون ٫ اگه هفته آینده برنامه داشتن و وقت داشتیم ٫ شاید دیدیم همدیگه  رو
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #8 : 30 فروردین 1394، 01:08 ب‌ظ »

ببخشید من یه کاری پیش اومد برام و نتونستم از خونه برم بیرون ٫ اگه هفته آینده برنامه داشتن و وقت داشتیم ٫ شاید دیدیم همدیگه  رو

باعث خوشحالی بندس  :)

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
« پاسخ #9 : 03 اردیبهشت 1394، 10:29 ق‌ظ »
دوستان ، اتفاقا منم قصد راه اندازی تبریز لاگ رو دارم
مکان خوبی هم دارم به اسم پژوهشسرا
البته اجازه گرفتن از اداره آموزش و پرورش ضروری است ولی به احتمال زیاد بدن ، چون گنو/لینوکس داره کم کم محبوب بشه یه جورایی میشه گفت الان گنو /لینوکس یه جورایی با پروژه های ملی هم ترازه  8) ، در ضمن پدر بنده نیز مدیر همون پژوهشسراست ولی این تنها کافی نیست بازم میگم باید از اداره آموزش و پرورش برای این کار مجوز گرفت ، کار سختی نیست با یه نامه فکر کنم حل بشه \\:D/
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #10 : 03 اردیبهشت 1394، 11:43 ق‌ظ »
دوستان ، اتفاقا منم قصد راه اندازی تبریز لاگ رو دارم
مکان خوبی هم دارم به اسم پژوهشسرا
البته اجازه گرفتن از اداره آموزش و پرورش ضروری است ولی به احتمال زیاد بدن ، چون گنو/لینوکس داره کم کم محبوب بشه یه جورایی میشه گفت الان گنو /لینوکس یه جورایی با پروژه های ملی هم ترازه  8) ، در ضمن پدر بنده نیز مدیر همون پژوهشسراست ولی این تنها کافی نیست بازم میگم باید از اداره آموزش و پرورش برای این کار مجوز گرفت ، کار سختی نیست با یه نامه فکر کنم حل بشه \\:D/

به این میگن یه خبر خوب ! پس مقدمات راه اندازی رو آماده کنیم ؟!

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 اردیبهشت 1394، 04:09 ب‌ظ »
دوستان حله !
اونایی که تو تبریز هستن یه قرار بزاریم همدیگه رو ببینیم راجب تاسیس لاگ با هم دیگه صحبت کنیم
اتفاقا وقتی تو مشهد بودم و وقتی لاگ هایی با عظمت تو مشهد ، تهران و کرج ، اصفهان می دیدم افسوس شهر خودمون رو می خوردم و به خواست خدا که انشاء ا... یه لاگ جمع جور تو شهر خودمون تبریز ایجاد می کنیم به کمک همدیگه
جا و مکان از من (البته گفتم باید از اداره آموزش و پرورش مجوزش رو بگیریم ، به احتمال زیاد قبول کنن)
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #12 : 03 اردیبهشت 1394، 06:55 ب‌ظ »
دوستان حله !
اونایی که تو تبریز هستن یه قرار بزاریم همدیگه رو ببینیم راجب تاسیس لاگ با هم دیگه صحبت کنیم
اتفاقا وقتی تو مشهد بودم و وقتی لاگ هایی با عظمت تو مشهد ، تهران و کرج ، اصفهان می دیدم افسوس شهر خودمون رو می خوردم و به خواست خدا که انشاء ا... یه لاگ جمع جور تو شهر خودمون تبریز ایجاد می کنیم به کمک همدیگه
جا و مکان از من (البته گفتم باید از اداره آموزش و پرورش مجوزش رو بگیریم ، به احتمال زیاد قبول کنن)

سلامت باشی . پس حله

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
    • KraToS . Ir
« پاسخ #13 : 03 اردیبهشت 1394، 07:01 ب‌ظ »
دوستان حله !
واسه این یکی پایه ام ٫ من از الان اعلام آمادگی میکنم
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 04 اردیبهشت 1394، 09:48 ق‌ظ »
خیلی خوب کی قرار بزاریم واسه دیدن و بحث و گفتگو؟
(سورن كيركه گارد)