انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طراحی سایت با php نمایش پنجره کوچک در برخی رویدادها , javascript  (دفعات بازدید: 1483 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
با سلام و احترام

بنده میخوام وقتی کاربر سایت را باز می کند و موارد دیگری یک پنجره کوچک با شود که این پنجره حاوی یک form یا .... است گمان می کنم باید با javascript انجام دهم اما نمی دانم چگونه

سپاس
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این کار، گرچه ممکنه در سایت‌های ایرانی زیاد دیده باشید، ولی از نظر اصول طرّاحی وب به هیچ عنوان درست نیست. دقیقاً بگید که هدف چیه تا بهترین راه رو بهتون معرّفی کنن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
این کار، گرچه ممکنه در سایت‌های ایرانی زیاد دیده باشید، ولی از نظر اصول طرّاحی وب به هیچ عنوان درست نیست. دقیقاً بگید که هدف چیه تا بهترین راه رو بهتون معرّفی کنن.
با سلام و احترام
خب من برنامه نویس هستم و روشن است که  مشتری انتظار دارد انچه سفارش میدهد انجام شود
این پنجره کوچک باز می شود تا کاربر در صورت تمایل رایانامه (ایمیل) خود را وارد کند تا برنامه در اینده ان را برای خبررسانی استفاده کند
سپاس
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین سید اشرار 2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
این سوال نشون میده شما اشنایی زیادی با جاوا اسکریپت ندارید. توصیه میکنم از لینک زیر استفاده کنید.
http://eloquentjavascript.net/هیچ وقت فراموش نکن، اول یادگیری بعد کار.

آفلاین Behtash

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
دوست عزیز به فرمی کگه شما میخواید بسازید فرم های پاپ آپ میگند که با جاوااسکریپت خیلی راحت پیاده سازی میشه . نوع کامل این فرم رو در لینم زیر میتونید دریافت کنید .
http://www.formget.com/how-to-create-pop-up-contact-form-using-javascript/

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خب من برنامه نویس هستم و روشن است که  مشتری انتظار دارد انچه سفارش میدهد انجام شود
مشتری که تخصصش طراحی سایت نیست، این طراح سایت هست که باید به مشتری توضیح بده که راه درست چی هست و چطوری باید انجام بشه.
استفاده از Pop-up برای طراحی سایت اشتباهه و عموما توسط خود مرورگر یا افزونه‌هایی مثل Ad-block جلوش گرفته می‌شه.