انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Mandriva Linux 2010 منتشر شد !  (دفعات بازدید: 5263 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
Mandriva Linux 2010 منتشر شد !
« : 13 آبان 1388، 02:19 ق‌ظ »

مندریوا لینوکس ۲۰۱۰ منتشر شد

چه کارهای کردن توی این نسخه ؟ :

Linux kernel 2.6.31 و X.Org 7.5 و X.Org server 1.6.5

میز کار پر قدرت KDE 4.3.2 بصورت پیشفرض همراه با قابلیت پیش نمایش صوت و تصویر و ویدئوها در دلفین و موارد بسیار دیگه مثل KOffice 2.0.82 و Amarok 2.2 و Digikam 1.0 , ویجتهای جدید پلاسما , افکتهای جدید و ....

فایل سیستم پیش فرض EXT4

بهینه سازی روند بوت

بوت اسپلش جدید و زیبا

نصابی بهتر : پارتیشن بندی بسیار راحت تر و کاربر پسند

چهار تم جدید بهراه ده والپیپر زیبا و اسکرین سیور Landscape

GNOME 2.28.0 با ساپورت بهتر وبکم و بلوتوث مسنجر Empathy و مرورگر وب Epiphany و  ادیتور ویدئوی Pitivi همراه با بهینه سازی در توتم پشتیبانی از ادامه پخش در دی وی دی مثل  smplayer
و .....

پشتیبانی از Moblin

پشتیبانی بهتر از کارتهای گرافیک اینتل به مدد هسته جدید

پشتیبانی پیشرفته از نت بوکها مثل Asus Eee PC

Mozilla Firefox 3.5

OpenOffice.org 3.1.1 بصورت کاملا بهینه سازی شده برای KDE

VirtualBox 3

Elisa Media Center

Wine 1.1.32

Phoronix Test Suite

USB Startup Disk Creator

و ابزارهای جدید مونیتورینگ شبکه

منبع و تصاویر بیشتر

http://news.softpedia.com/news/Mandriva-Linux-2010-Officially-Released-126020.shtml

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: Mandriva Linux 2010 منتشر شد !
« پاسخ #1 : 13 آبان 1388، 08:38 ق‌ظ »
مبارکه. کسی می‌دونه چطوری از تو ایران باید نسخه پولیش رو خرید؟ :o

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 آبان 1388، 09:26 ق‌ظ »
مبارکه. کسی می‌دونه چطوری از تو ایران باید نسخه پولیش رو خرید؟ :o

نیازی نیست همونطور که به سوزه اینتر پرایز و یا ردهت نیاز خاصی نیست  :) شما در صورت تمایل Mandriva Linux One 2010 رو دانلود کنید تو نسخه تجاری صرفا یکسری نرم افزارهای اضافی دارای لایسنس وجود داره که عملا مورد نیاز کاربری مث شما نیست که مثلا فلان کدک هم باشه یا مثلا انتی ویروس کاسپراسکای  :) اون برای تنبلها مناسبه که پولیه ;D

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 آبان 1388، 03:14 ب‌ظ »
سلام دوستان امروز گزارشاتی بسیار فجیع بهم رسید که نشون میداد این نسخه از مندریوا بر خلاف ادعای مطرح شده در نکات انتشارش که در بالا میبیند اصلا حتی ارزش تست کردن رو هم نداره  :) چه برسه به کار کردن

موفق باشید

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 13 آبان 1388، 03:40 ب‌ظ »
حرف دقیق و با منبع (:
از کجا بهت گزارش رسید؟ بعیده یک توزیع در حد مندریوا نسخه ای بده که اصلا ارزش تست هم نداشته باشه. توی لینوکس همه چیز بازه و در دسترس همگان. اگر گزارشی بهت رسیده، به ما هم بده (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 13 آبان 1388، 08:53 ب‌ظ »
حرف دقیق و با منبع (:
از کجا بهت گزارش رسید؟ بعیده یک توزیع در حد مندریوا نسخه ای بده که اصلا ارزش تست هم نداشته باشه. توی لینوکس همه چیز بازه و در دسترس همگان. اگر گزارشی بهت رسیده، به ما هم بده (:

سلام جادی جان متاسفم اونم با سابقه این توزیع مطرح !

کمی قبل از انتشار برخی اشکلاتی رو که مشاهده شده بود تو کانالشون مطرح شد ولی ظاهرن گذاشتن برای اپدیتهای پس از انتشار در حالیکه برخی اشکلات پیش پا افتاده مثل عدم مونت شدن یو اس بی بسادگی قابل رفع بوده ولی چون دیگه دیر شده بود نمیخواستند دست بزنن ولی امروز دو مورد تست از افرادی حرفه ای داشتیم ( یکشون حسین عزیز ) که متاسفانه نتیجه ناجور تر از تصور بود . اشکال تو پارتیشن بندی اشکال توی نصاب در نتیجه اشکلات غیر عادی بسیار پس از نصب و اشکال تو سیستم شناخت کارت گرافیک اشکال توی لودینگ دیسک لایو و ......... حتی تو اکثر موارد یو اس بی رو نمیتونه بسادگی مونت کنه که سر همین وقتی دیروز قبل از انتشارش تو کانالشون مطرح کردیم اظهارتشون جالب بود که خب این مشگل تو اوبونتو هم دیده شده  ( کسایی که دیروز کانال بودن میدونن همون لحظه از کاربرا پرسیدیم ایا ۹.‍۱۰ یو اس بی رو بدرستی میشناسه  !!! )

البته مطمئنن بسیاری از اشکلات بزودی با اپدیت یا تو انتشار دیگه ۲۰۱۰ بر طرف میشه ولی حالا  :-X

کاش توسعه دهنده های برخی توزیعها کمی بیشتر فکر کنند

این کم کاریها میدونی که به خاطر دلایل زیادی از جمله بودجه ناکافی , توان کم تیم توسعه , سیستم انتشار زمانی اجباری و ... مدتیه سر کوبونتو هم اومده جالبه زمانی که قبل از انتشار ۹.۱۰ به تیم توسعش گفته میشه که چرا اسپلش اسکرین رو نذاشتین میگن وقت نبود ! حالا قبلش چیکار میکردن ! کی دی ای کامپایل می کردن حتما  :) فایرفاکس رو نتونستن تو دیسکش جا بدن در حالیکه توی برنامه کار بوده !!! حالا پس از انتقادات زیاد خوشبختانه ظاهرا تیم کوبونتو خودشو پیدا کرده و برنامه های خاصی در اینده براش داره تا بهتر و بیشتر به این توزیع رسیدگی بشه :)

بگذریم  ;)

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1388، 09:05 ب‌ظ توسط Freeman ( حسن حبیبی ) »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #6 : 13 آبان 1388، 09:37 ب‌ظ »
حرف حسن رو تایید می کنم ولی نه به این شوری !
من دیشب مندریوا رو دانلود کردم و صبح نصبش کردم که نقاط ضعفی توش دیدم...

اولیش عدم پشتیبانی از فایل سیستم EXT4 بود که برام خیلی جالب بود که الان که اکثر توزیع های مختلف مثل اوبونتو اوپن سوزه فدورا و... دارن از این فایل سیستم استفاده می کنن چرا مندریوا نه ؟
همچنین هنوز از گراب ۲ استفاده نمی کنن که خب به خاطر بتا بودن شاید کمی  تو این مورد محتاطانه عمل کردن...
از طرفی موقع کار با سی دی لایو سیستم مرتبط هنگ می کنه ! در صورتی که روی همون سیستم من با لایو کوبونتو یا اوپن سوزه این مشکلات دیده نمی شه یا اگر هم باشه خیلی کم هستش...
همون طور که حسن هم گفت با مانت کردن یو اس بی فلش مشکل داره...
توی قسمت نصاب سیستم مخصوصا توی بخش پارتیشن بندی خیلی خیلی ضعیف عمل کردن و محیط کاربر پسندی نداره...

تنها نکته جالب توجه اینه که درایور های کارت گرافیک رو به صورت پیشفرض روی خودش داره و حتی موقع بالا اومدن با لایو می تویند اسپلش اسکرین NVIDIA رو قبل از ورود به صفحه KDE/GDM ببینید و به راحتی از تو خود سیستم افکت های گرافیکی رو فعال بکنید...

هنوز وقت اینکه بهش ور برم رو نداشتم ولی در آینده بیشتر در مورد نقاط ضعف و قدرتش می نویسم...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 13 آبان 1388، 10:07 ب‌ظ »
پس اشکال تو فایل سیستم هم اضافه شد چون پشتیبانی از EXT4 filesystem یکی نکات انتشاره  :-X در مورد گذاشتن پیشفرض درایور اختصاصی Nvidia هم جالبه و مفید گرچه مشگل لایسنس داره   ::) ولی کار رو راحت میکنه :)

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #8 : 13 آبان 1388، 10:21 ب‌ظ »
پس اشکال تو فایل سیستم هم اضافه شد چون پشتیبانی از EXT4 filesystem یکی نکات انتشاره  :-X در مورد گذاشتن پیشفرض درایور اختصاصی Nvidia هم جالبه و مفید گرچه مشگل لایسنس داره   ::) ولی کار رو راحت میکنه :)

من از روز انتشار اوبونتو به فکر اوپن سوزه افتادم... نسخه ی ۱۱.۲ RC2 KDE رو نصب کردم و نسخه ی خوبیه... جز آپدیت نبودن KDE که ورژنش 4.3.1 هست اما مخزن مخصوص 4.3.3 رو هم داره و میشه آپدیت کرد مشکل دیگه ای نداره... نسبتا راضیم

ولی نمیدونم چرا برای بعضی تنظیمات دو تنظیم کاملا جدا داره... تنظیمات KDE و تنظیمات yast!! گاهی گیج کنندست... نمی دونم نقطه ی قوته یا ضعف!!

فعلا که اینجا هستم اما اگه تیم کوبونتو بتونه در آینده کاری کنه و به مشکلاتش غلبه کنه من همیشه دلم پیش کوبونتو و سیستم های دبیان بیسه!
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1388، 10:33 ب‌ظ توسط پیام ابراهیمی »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #9 : 14 آبان 1388، 03:16 ق‌ظ »
سلام دوستان

من دیشب مندریوا ۲۰۱۰ رو با بدبختی روی لپ تاپ hp dv6 1225 نصب کردم. نکات زیر رو میتونم بگم:

- سرعت بوت LiveCD و همچنین بعد از بوت خیلی کنده ...
- این توزیع برنامه ی نصاب درست و حسابی و مشخص نداره. مثلا بلافاصله مرحله ی پارتیشن بندی شروع میشه و به شدت گیج کننده و پر از باگ هست.
- بعد از نصب مندریوا , کارت گرافیک (ATI) به درستی نصب نشد و افکت های دسکتاپ KDE  به هیچ وجه فعال نشدن. دلیلش این هست که در مندریوا ۲۰۱۰ از XORG 7.5 که جدیدا منتشر شده استفاده شده و ظاهرا توسعه دهندگان مندریوا فراموش کردن که آخرین نسخه درایور ATI از xorg 7.5 پشتیبانی نمی کنه !!
- سیسنم بعد از نصب عملکرد خوبی نداره. مثلا آماروک برای بار اول اجرا نشد و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- مندریوا ۲۰۱۰ به خوبی از فایل سیستم EXT4 پشتیبانی می کنه و در مرحله پارتیشن بندی میشه از این فایل سیستم استفاده کرد !
- مندریوا ۲۰۱۰ از Plymouth استفاده می کنه و بوت فوق العاده زیبایی داره
- 16GB usb flash به خوبی شناسایی و مانت شد. ظاهرا این مشکل در همه سیستم ها وجود نداره.

نتیجه گیری شخصی: نصب این توزیع رو به هیچ عنوان به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم. چه افراد مبتدی و چه افراد حرفه ای ...
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1388، 03:21 ق‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: Mandriva Linux 2010 منتشر شد !
« پاسخ #10 : 14 آبان 1388، 10:34 ق‌ظ »

من از روز انتشار اوبونتو به فکر اوپن سوزه افتادم... نسخه ی ۱۱.۲ RC2 KDE رو نصب کردم و نسخه ی خوبیه... جز آپدیت نبودن KDE که ورژنش 4.3.1 هست اما مخزن مخصوص 4.3.3 رو هم داره و میشه آپدیت کرد مشکل دیگه ای نداره... نسبتا راضیم

ولی نمیدونم چرا برای بعضی تنظیمات دو تنظیم کاملا جدا داره... تنظیمات KDE و تنظیمات yast!! گاهی گیج کنندست... نمی دونم نقطه ی قوته یا ضعف!!

فعلا که اینجا هستم اما اگه تیم کوبونتو بتونه در آینده کاری کنه و به مشکلاتش غلبه کنه من همیشه دلم پیش کوبونتو و سیستم های دبیان بیسه!

توی اوپن سوزه همه چیز یعنی یاست  :) بزرگترین و بهترین کنترل پنلیه که توی دنیای لینوکس دیدم زمام همه چیز بدست میگیره از عزل و نصبهای اولیه تا کنترل سخت افزار و امنیت و ... کنترل کل لینوکس اونم گرافیکی با کمترین حد نیاز به ترمینال کلا قلب اوپن سوزه همونه و خیلی هم دوست داشتنیه  ;) ولی تنظیمات KDE یه پروژه مستقله و عمومی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #11 : 14 آبان 1388، 01:06 ب‌ظ »
- مندریوا ۲۰۱۰ به خوبی از فایل سیستم EXT4 پشتیبانی می کنه و در مرحله پارتیشن بندی میشه از این فایل سیستم استفاده کرد !

من منظورم این بود که در هنگام پارتیشن بندی در نصاب مندریوا گزینه EXT4 نداره و نمی شه EXT4 ایجاد کرد ! ولی اگر از قبل پارتیشن EXT4 داشته باشید توی نصاب شناسایی می شه و می شه ازش استفاده کرد...
وگرنه در حالت عادی EXT3 پشتیبانی می شه
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com