0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: nixoeen در 02 اردیبهشت 1394، 12:43 قظنقلقول از: tohidfla در 01 اردیبهشت 1394، 10:56 بظوالا منکه دوس دارم بخریم ولی فکر کنم خیلی طول بکشه تا دانشگاه بتونه تهیه کنه،اگه بشه غیرقانونی تهیه کنم بهتره.نسخه غیر تجاری اون رایگان هستش: لینکچند ماهی میشه که نسخه های غیرتجاری محدود شدن و خیلی از اون موارد قبلی رو شامل نمیشه! مثلا اکثر این دوستان به کمپایلر فرترن نیاز دارند در حالی که دیگه به جز در یک مورد خاص (که توسعه دهنده قوی متن باز باشی) این گزینه به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار داده نمیشه!برای دانشجوها هم فقط زبان سی و سی پلاس پلاس رو ارائه میدن.تغییر جهت جالبی بود از طرف اینتل چون الان خیلی از دانشگاهها یا باید برن به سمت کمپایلرهای اوپن سورس یا اینکه به خاطر اینکه بعضی دردسرها رو نداشته باشن باید کمپایلرهای اینتل رو بخرن! البته سرعت این کمپایلرها 1-3 برابر سرعت کمپایلرهای متن بازه! و در محاسبات ما هم حتی 10-15 درصد افزایش سرعت هم خوبه
نقلقول از: tohidfla در 01 اردیبهشت 1394، 10:56 بظوالا منکه دوس دارم بخریم ولی فکر کنم خیلی طول بکشه تا دانشگاه بتونه تهیه کنه،اگه بشه غیرقانونی تهیه کنم بهتره.نسخه غیر تجاری اون رایگان هستش: لینک
والا منکه دوس دارم بخریم ولی فکر کنم خیلی طول بکشه تا دانشگاه بتونه تهیه کنه،اگه بشه غیرقانونی تهیه کنم بهتره.
gcc --v
lsb_release -a
ifort -vifort --versionwhich ifort
ورژن چی رو؟ یعنی توزیع گنو/لینوکسیتو میخوای بدونی چیه؟کد: [انتخاب]lsb_release -aاگر هم سیستمتون کمپایلرهای اینتل نصب باشه و بخواین بدونین چه ورژنیه:کد: [انتخاب]ifort -vifort --versionwhich ifort
نقلقول از: ahmadubuntu در 06 اردیبهشت 1394، 12:35 قظورژن چی رو؟ یعنی توزیع گنو/لینوکسیتو میخوای بدونی چیه؟کد: [انتخاب]lsb_release -aاگر هم سیستمتون کمپایلرهای اینتل نصب باشه و بخواین بدونین چه ورژنیه:کد: [انتخاب]ifort -vifort --versionwhich ifortاحمد جان خیلی ممنون.برای icc و Intel MKL چجوری بفهمم؟
نقلقول از: tohidfla در 07 اردیبهشت 1394، 01:01 بظنقلقول از: ahmadubuntu در 06 اردیبهشت 1394، 12:35 قظورژن چی رو؟ یعنی توزیع گنو/لینوکسیتو میخوای بدونی چیه؟کد: [انتخاب]lsb_release -aاگر هم سیستمتون کمپایلرهای اینتل نصب باشه و بخواین بدونین چه ورژنیه:کد: [انتخاب]ifort -vifort --versionwhich ifortاحمد جان خیلی ممنون.برای icc و Intel MKL چجوری بفهمم؟برای icc هم مثل ifort استفاده کنین.برای mkl هم از لینک زیر معادلسازی کن.https://software.intel.com/en-us/articles/which-version-of-the-intel-ipp-intel-mkl-and-intel-tbb-libraries-are-included-in-the-intel
[mohammad@manager ~]$ which icc /usr/bin/which: no icc in (/opt/intel/Compiler/11.1/069/bin/intel64/:/opt/openmpi/bin:/usr/lib64/qt-3.3/bin:/usr/local/bin:/bin:/usr/bin:/usr/local/sbin:/usr/sbin:/sbin:/opt/eclipse:/opt/ganglia/bin:/opt/ganglia/sbin:/usr/java/latest/bin:/opt/maven/bin:/opt/pdsh/bin:/opt/rocks/bin:/opt/rocks/sbin:/opt/condor/bin:/opt/condor/sbin:/opt/gridengine/bin/lx26-amd64:/home/mohammad/bin)
[mohammad@manager ~]$ which ifort/opt/intel/Compiler/11.1/069/bin/intel64/ifort
[mohammad@manager ~]$ lsb_release -aLSB Version: :core-4.0-amd64:core-4.0-noarch:graphics-4.0-amd64:graphics-4.0-noarch:printing-4.0-amd64:printing-4.0-noarchDistributor ID: CentOSDescription: CentOS release 6.2 (Final)Release: 6.2Codename: Final