انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نمایش داده شدن grub command shell قبل از منوی grub برای انتخاب سیستم عامل(حل شد)  (دفعات بازدید: 1060 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
سلام
یه لپتاپ دارم که یه هارد ssd و یه هارد hdd داره.
یه قسمت از hdd رو برای home گذاشتم و درایو های boot و root رو روی ssd قرار دادم.
درایو sdd رو sdb میشناسه و درایو hdd رو sda میشناسه
اول ویندوز رو روی یه قسمت از sda نصب کردم. بعدش توی ویندوز با unetbootin اوبونتو ۱۴.۰۴ رو روی فلش ریختم.
بسیار راحت و کمتر از ۵ دقیقه نصب اوبونتو روی ssd تموم شد.
ولی مشکلی که داشتم این بود که بعد از اینکه فلش رو کشیدم، صاف رفت توی ویندوز. دوباره فلش رو زدم و رفتم توی اوبونتوی لایو
با مانت کردن boot و root و proc و dev (دو تای اخر با آپشن bind) اوبونتوی نصب شده و chroot کردن، دستور update-grub و grub-install رو زدم.
بعد که ریست کردم، صفحه grub command shell اومد. طبق دستورات صفحه زیر عمل کردم ولی بازم فرقی نکرد. البته اواسط دستورها ارور داد. کلا توی فولدر boot ، فایل ...vmlinuz نیست انگار. فقط فولدر grub هست
https://www.linux.com/learn/tutorials/776643-how-to-rescue-a-non-booting-grub-2-on-linux/
حالا الان موقع بوت شدن، صفحه grub command shell میاد اما وقتی مینویسم exit ، صفحه انتخاب سیستم عامل میاد و از اینجا به بعدش مشکلی نیست !!!

چطور این صفحه رو ببرم؟
اصلا مشکل چی هست دقیقا؟ :o

با تشکر
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1394، 02:51 ب‌ظ توسط majidkamali1370 »
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کدوم دیسک master ـه؟ گراب رو کجا نصب می‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
هارد sda مستر هست
گراب رو روی همون نصب میکنم
موقعی که لایو اومدم بالا، کد زیر رو زدم:
grub-install --boot-directory=/mnt/boot /dev/sdaالبته قبلش پارتیشن بوت رو روی mnt/boot/ مونت کردم. (بوت روی sdb1 هست)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب مشکل همینه. با شاخه boot کار نداریم. اون سرجای خودش باید سوار بشه فقط. دستور درست اینه:
sudo grub-install --root-directory=/mnt/ /dev/sda $
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
از توی BIOS کاری کردم که اول بیاد سراغ ssd
اینجوری grub رو پیدا کرد