انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا می توان کاری کرد که در هیچ شبکه ای اطلاعاتم لو نرود؟  (دفعات بازدید: 5800 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
ssh tunnel امنه
تاحالا امتحان نکردم. ممنون بابت معرفی

بستگی داره هدفت چی باشه
اومدن شما به این انجمن زیاد مهم نیست پس یه چیز پی ان pptp  هم کفایت میکنه
اما مثلا خرابکاری تو یه شبکه مهم ممکنه نیاز باشه چندین بار pro-x-y  تو p-r-ox-y لازم باشه
فرض کنید در شرکتی که هستید، خیلی حساس هستند که شما چکار میکنید.

مثلا میگن شما حق ندارید از Internet شرکت برای بررسی EMail هاتون استفاده کنید.

و اگر خدای ناکرده ymail.com یا gmail.com را باز کنید، به شما اخطار می دهند.
یا مثلا ممکنه من بخوام یک Download حجم بالا انجام بدم. اما نتونند بفهمند که چی هست.

من می خوام کلا به هیچ طریقی نتونند بفهمند که من چکار میکنم.

نهایت اگر بخوان گیر بدن " چرا شما همش به فندوق شکن یا VPS وصل هستید؟ " منم راحت میگم بخاطر اینکه خیلی از Site هایی که میرم Filter هستند و....

یا حتی اگر بخوام خیلی عمومی تر کنم، فرض کنید من Wireless های اطراف را زدم و...

کلا می خوام یک ارتباط کاملا امن داشته باشم تا کسی نتونه حتی بفهمه من وارد چه سایت هایی میشم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
طبق گفته خود تور شما نمیتونید به خروجی ها تور اعتماد کنید یعنی ممکنه یکی از خروجی های تور دست کسی باشه که اقدام به اسنیف شما میکنه
درسته، ولی با توجّه به تصادفی بودن مسیر و عوض شدنش در هر چند دقیقه عملاً امکان اسنیف به صفر می‌رسه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ako0ri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
طبق گفته خود تور شما نمیتونید به خروجی ها تور اعتماد کنید یعنی ممکنه یکی از خروجی های تور دست کسی باشه که اقدام به اسنیف شما میکنه
درسته، ولی با توجّه به تصادفی بودن مسیر و عوض شدنش در هر چند دقیقه عملاً امکان اسنیف به صفر می‌رسه
یه مدت خودم روی یه وی پی اس یه خروجی برای تور راه انداختم
به خوبی میشه اسنیف کرد و مشکلی نداره تنها مشکلش اینه که هیچ وقت نمیتونی یه هدف خاص رو نشونه بگیری و اطلاعات بدست اومده ممکنه به هیچ دردی نخورن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
خیلی ممنون دوستان از توضیحاتتان

اما به طور کلی اگر به خروجی کاری نداشته باشیم، آیا میتونم با خیال راحت شرکت مورد مثال را دور بزنم و نگران نباشم؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
خیلی ممنون دوستان از توضیحاتتان

اما به طور کلی اگر به خروجی کاری نداشته باشیم، آیا میتونم با خیال راحت شرکت مورد مثال را دور بزنم و نگران نباشم؟
اگه صفحه دسکتاپ شما جلو چشمشون از راه دور نباشه فکر کنم بله :D

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
اگه صفحه دسکتاپ شما جلو چشمشون از راه دور نباشه فکر کنم بله :D
از نظر میزکار خیالم راحته، چون Laptop برای خودم هست.

از وقتی هم که شروع کردم با GNU/Linux کار کردن، همیشه یک Ubuntu USB Live همراهم هست و....  ;D
پس اگر برنامه برای Remote هم داشته باشند، نمی تونند استفاده کنند.  8)

مگر بخوان سخت افزاری این کارو انجام بدن، که فقط میتونند رو برای خودشون انجام بدن و به Laptop من کار ندارند. ;)

آفلاین mehrzadmo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
در مواردی که امنیت برای کاربر خیلی مهمه ، مثلا اتصال از راه دور به شبکه داخلی سازمان معمولا از تانلینگ ها PPTP , L2TP , SSTP  و قابلیت های امنیتی اونا استفاده میشه که باز بنا به اهمیت موضوع متفاوته . اما اگه از یه قند شکن استفاده میکنید و محتوای شما توسط ادمین شبکه محلی قابل استیف هست یا به نرم افزارتون شک کنید یا به نصب بودن تروجان روی سیستمتون . در کل حملات man in the middle پیاده سازی خیلی ساده ای توی شبکه های نا امن معمول ما دارند . این مورد حتی سایت های SSL دار رو هم مورد حمله و نفوذ قرار میده . 

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
در مواردی که امنیت برای کاربر خیلی مهمه ، مثلا اتصال از راه دور به شبکه داخلی سازمان معمولا از تانلینگ ها PPTP , L2TP , SSTP  و قابلیت های امنیتی اونا استفاده میشه که باز بنا به اهمیت موضوع متفاوته .
در صورت امکان بیشتر توضیح بدید. شاید یه موقعه نیاز شد.

اما اگه از یه قند شکن استفاده میکنید و محتوای شما توسط ادمین شبکه محلی قابل استیف هست یا به نرم افزارتون شک کنید یا به نصب بودن تروجان روی سیستمتون . در کل حملات man in the middle پیاده سازی خیلی ساده ای توی شبکه های نا امن معمول ما دارند . این مورد حتی سایت های SSL دار رو هم مورد حمله و نفوذ قرار میده .
از نظر برنامه و Trojan و... خیالم راحته. چون همیشه از سیستم عامل های GNU/Linux استفاده میکنم، که خودم نصب و Config کرده باشم.
برای مثال همیشه یک Flash USB همراهم هست که Ubuntu, Kali Linux و چند ابزار کمکی دیگه در آن هست.

پس با این حساب به طور کلی:

اگر سیستم عامل و برنامه های نصب شده زیر نظر خودمان باشند و ارتباطات شبکه را رمزنگاری کنیم.
احتمال لو رفتن اطلاعات خیلی کمتر میشه.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پس اگر مثلا nsa تمامی و یا اکثریت خروجی های تور رو شناسایی کنه و هک کنه و ترافیکش رو آنالیز کنه یعنی tor برای یه همچین نهاد قدرتمندی هیچی نیست و الکی دارن میگن که نمیتونیم شناسایی کنیم !
البته nsa برای کسی (مثل ما) تهدید نیست و بیشتر نگران حریم خصوصی چیز های ساده خودمون هستیم
شما میتونید یه سرور بگیرید کار های ایمن سازی رو روش بکنید امنیتش رو ببرید بالا که هک نشه فایروال خوب روش تنظیم کنید بعد به tor وصلش کنید و بعد ssh کنید روی پورت تور سرورتون ! سرعتش از این که خودتون tor استفاده کنید بالا تره و این کار ایمن ترین و سریع ترین کار ممکن هست
و البته میتونید خودتون هم اول به tor وصل بشید بعد به سرورتون وصل بشید از طریق tor که البته اینجوری با توجه به اینترنت ایران احتمال ناپایداری اتصالتون بییشتره و میتونید همین کار رو بار ها تکرار کنید مثلا 10-20 تا سرور در جاهای مختلف دنیا بگیرید و اینجوری به هم وصلش کنید ! که البته این چیز ها که میگم به درد سازمان های جاسوسی میخوره نه ما ولی خوب با هزینه میشه شبکه هایی ایجاد کرد که بشه گفت 99.999999 درصد در مقابل نهادی همچون nsa مقاوم هستن چه برسه به افراد دیگه !
البه شما خودت فقط از tor استفاده کنی کافی هست و مدیر شبکه شما نمیتونه چیزی گیر بیاره !
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Ako0ri

• Full Member
  • *
Tor یه شبکه ناشناخته هست و شناسایی تمام خروجی هاش چه برای nsa و چه برای هر سازمان دیگه ای امری غیر ممکن هست
شناسایی حملات Man In The Middle هم با trace کردن و در مواقعی که ssl هست با بررسی ارور ها قابل شناسایی هست

از نظر من امن ترین شبکه tor هست چرا که شما سرور اختصاصی هم بگیری باز میشه فهمید شما به سرور وصل شدی و اگه سرور یا روتر سرور یا دیتاسنتر هک شه ...

در اخر یه ایراد خیلی بزرگ هم به کار دوستمون ava هست ( اجرای تور روی یه سرور و وصل شدن به سرور ) در صورتی که این کار رو بکنید ارتباط بین شما و سرور امن نیست چون شما مستقیم وصل میشی و راحت تمام حرکاتتون قابل ردیابی هست
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1394، 01:28 ق‌ظ توسط Ako0ri »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
Tor یه شبکه ناشناخته هست و شناسایی تمام خروجی هاش چه برای nsa و چه برای هر سازمان دیگه ای امری غیر ممکن هست
شناسایی حملات Man In The Middle هم با trace کردن و در مواقعی که ssl هست با بررسی ارور ها قابل شناسایی هست

از نظر من امن ترین شبکه tor هست چرا که شما سرور اختصاصی هم بگیری باز میشه فهمید شما به سرور وصل شدی و اگه سرور یا روتر سرور یا دیتاسنتر هک شه ...

در اخر یه ایراد خیلی بزرگ هم به کار دوستمون ava هست ( اجرای تور روی یه سرور و وصل شدن به سرور ) در صورتی که این کار رو بکنید ارتباط بین شما و سرور امن نیست چون شما مستقیم وصل میشی و راحت تمام حرکاتتون قابل ردیابی هست
اتفاقا اشتباه میکنید
وصل شدن به سرور پراکسی که از تور استفاده میکنه هیچ فرقی با خود تور نداره
اول آخر اطلاعاتی که برای من میاد از یک جایی میاد و قابل مشاهده هست(البته رمز شده هست) و چه به تور وصل بشم و چه روشی که من انجام میدم هیچ فرقی نداره
شبکه ای که من میسازم پیچیده تر از تور هست و در نتیجه ایمن تر هست
وصل شدن خودت به تور
وصل شدن به سروری که به تور وصله
و میتونی حتی اون سرور رو هم به سرور دیگری وصل کنی که به تور وصله
و تا 4-5 بار همچین کاری بکنی شبکه ای به غایت پیچیده ایجاد میشه در واقع اتصالات تور رو چندین برابر میکنیم و ترک کردنش 5-6 برابر سخت تر از ترک کردن تور معمولی که شما میگید میشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Ako0ri

• Full Member
  • *
متوجه عرض بنده نشدين
در صورتى كه روى سيستمون به تور وصل بشيد و سپس به سرورى كه ساختين حرفتون صحيحه
اما زمانى كه شما فقط توى لروكسى فايرفاكس يا پروكسى فاير يا هر ابزار ديگه ميزنين 127.0.0200:9150 ابتدا شما به طور نا امن و كاملا بدون هيچ رمزنگارى به سرور وصل ميشين و سپس از سرور اطلاعات به سرور تور فرستاده ميشه و برگشت هم به همين شكله
ميتونين با wireshark تست كنين و ترافيكتون رو مشاهده كنين
ارتباط شما به سرور كاملا نا امنه