Wilson از جواب خوب و فنی ات ممنونم.
در ضمن من شاید کارها رو فقط برای تفریح شروع کنم.ولی چون که پشتکار خوبی دارم تفریح ناخودآگاه به تخصص حرفه ای تبدیل میشه
ولی معمولا برنامه ریزی خوبی ندارم.جهت گیری درستی ندارم.و مسیر رو اشتباه میرم
به فرض من میخوام یه Cyber warrior (جنگجوی سایبری) باشم.برای cyber warfare(جنگ سایبری).در این صورت به چه مجموعه دانشی نیازمندم؟
بازم این کلمات برای من گیج کننده اس.چون یه جنگجوی سایبری میتونه حمله یا attack کنه(نفوذ یا penetration بخ قول شما) یا دفاع کنه (defend).
یا میتونه شنود کنه.خوب اینها کار یه نفره؟ یا یه تیم که هر نفر بخشی از کار رو انجام میده.
خب اگه قرار باشه شما یک هکر سامورایی ( جنگجو ) باشید نیاز به تخصص زیادی ندارید مثل یک سرباز باید با صلاح بازی کنید
پیشنهاد میکنم تمام کورس های اموزشی وب سایت pentesteracademy.com رو مشاهده کنید
با اسیب پذیری های تحت وب اشنا بشید و نفوذ رو تجربه کنید
در این مرحله شما یک سرباز هستید باید تعلیم ببینید هیچ وقت به یک سرباز اموزش ساخت شمشیر یا اصلحه رو نمیدند
ولی اموزش استفاده از اون رو میدند پس در این مرحله شما نیاز به یادگیری هیچ زبان برنامه نویسی ندارید
بلکه نیاز دارید روی نرم افزار های پنتست وقت بگزارید مثل متاسپلویت یک فریم ورک عالی برای تست امنیت
باید با نرم افزار هایی که امنیت یک وبسایت رو میسنجند کارکنید
همین کارهارو در شاخه های دیگر هم انجام دهید و تمام .
شما یک سامورایی مجهز هستید ! درقدم بعدی شما باید یک بلک اسمیت بشید ! یعنی اهنگر !
بیاید و یک ابزاری طراحی کنید که اون متود نفوذ رو انجام بده شاید برای خودت مسخره و پیش افتاده باشه ولی برای تقویت پایه عالیه
در قدم بعد باید شاخ و برگ بدید به نرم افزاری که ساختید
باید یک نرم افزار رو اکسپلویت کنید شروع کنید یک نرم افزار با پایتون یا سی یا پی اچ پی بسازید
روی نرم افزار اتنتکیت انجام بدید سعی کنید خودتون نرم افزار خودتون رو اکسپلویت کنید
من در این نوشته 2 قسمت رو توضیح دادم فقط برای شما تا قسمت سامورایی کافی است
یک هکر کامل یک نینجا کامل است همیشه خاموش کسی حتی صدای نفس اورا نمیشنود