انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطوری میتوان اتصال به Wireless ها را الویت بندی کرد؟  (دفعات بازدید: 1606 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

من و دوستانم چند شبکه Wireless در نزدیکی هم درست کردم و همه با هم استفاده می کنیم.

فرض کنید اسم شبکه ها به قرار زیر است:

Fast
Fat
Limit

شبکه Limit برای من هست. اما مشکل اینه که حجم محدودی دارم.
شبکه Fat نامحدوده و از مخابرات هست.
شبکه Fast هم محدوده اما حجم بشتر از Limit هست و سرعتش زیاده. از همه مهمتر شبها رایگان.

حالا من می خوام اولیت بندی تنظیم کنم تا هر زمان شبکه Fat در دسترس بود، درجا به Fat وصل بشه.
در غیر این صورت به Fast.
در نهایت به Limit.

نکته: فرض کنید به Fast متصل هستم. اگر Fat در دسترس بشه، باید درجا Fast را قطع و به Fat وصل بشه.

آیا راهی وجود داره تا بشه چنین کاری کرد؟ چطوری؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
دوستان راه حلی برای اینکار نیست؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
https://apps.ubuntu.com/cat/applications/wifi-radar/
ممنون
تقریبا ۵۰درصد حل شد.

۵۰ درصد بعدی:
حالا من می خوام اولیت بندی تنظیم کنم تا هر زمان شبکه Fat در دسترس بود، درجا به Fat وصل بشه.
در غیر این صورت به Fast.
در نهایت به Limit.

نکته: فرض کنید به Fast متصل هستم. اگر Fat در دسترس بشه، باید درجا Fast را قطع و به Fat وصل بشه.

آفلاین inception

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
به‌نظر من میشه با بش یا زبان دیگه‌ای براش اسکریپت نوشت. در این لینکی که قرار میدم دستورات پایه‌ای خط فرمان برای اسکن‌کردن SSIDها و اتصال رو نوشته. از خروجی همین دستورات میشه برای در دسترس‌بودن SSID موردنظر استفاده کرد. میشه اسکریپت رو تو حافظه مقیم کرد که مثلاً هر n ثانیه این فرایند اسکن و اتصال رو اجرا کنه.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
ممنون دوست عزیز

والا این مورد برای خودم نیست. وگرنه از اول میرفتم سراغ برنامه نویسی.

برای یکی از همین دوستان هست که باهم شبکه ها را اشتراکی کردیم و متاسفانه چون تازه کاره سخته تا بتونه باخط فرمان کار کنه.

فعلا در اولویت برنامه با رابط کاربری وجود نداره؟