0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: hakimalireza در 18 اردیبهشت 1394، 04:43 بظنقلقول از: jinux در 17 اردیبهشت 1394، 08:40 بظآهان این شد حرف حساب بدلیل اینکه شما الان اون که رو خود اوبونتو هست را نمیتونی نصب کنی ویندوز اجی مجی میکنی نصب میشه گنولینوکس چرت و پرت نیست مثل ویندوز آبکی و الکی نیست !هر طور دوست دارید پشنهاد بود جناب حاکمیرضافکر کنم ناراحت شدید من فقط سوال کردمالان خب اگه نصب تیم ویور ویندوزی در لینوکس کار اساسی هست میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟اگر هم امکان نصب تیم ویور لینوکسی در لینوکس امکان پذیر هست و من راهش رو بلد نیستم اگر میشه راهنماییم کنیدبازم ممنوناینی که گفتم پیشنهاده هر طور دوست دارید میتونید نکنید نه دوست عزیز ناراحت نشدم بوسیله ی برنامه ی wine امکان پذیره
نقلقول از: jinux در 17 اردیبهشت 1394، 08:40 بظآهان این شد حرف حساب بدلیل اینکه شما الان اون که رو خود اوبونتو هست را نمیتونی نصب کنی ویندوز اجی مجی میکنی نصب میشه گنولینوکس چرت و پرت نیست مثل ویندوز آبکی و الکی نیست !هر طور دوست دارید پشنهاد بود جناب حاکمیرضافکر کنم ناراحت شدید من فقط سوال کردمالان خب اگه نصب تیم ویور ویندوزی در لینوکس کار اساسی هست میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟اگر هم امکان نصب تیم ویور لینوکسی در لینوکس امکان پذیر هست و من راهش رو بلد نیستم اگر میشه راهنماییم کنیدبازم ممنون
آهان این شد حرف حساب بدلیل اینکه شما الان اون که رو خود اوبونتو هست را نمیتونی نصب کنی ویندوز اجی مجی میکنی نصب میشه گنولینوکس چرت و پرت نیست مثل ویندوز آبکی و الکی نیست !هر طور دوست دارید پشنهاد بود جناب حاکمیرضا
شما الان میگید من چیکار کنم؟ می خوام محیط گرافیکی از اوبو بگیرمممنون
راهنمایی کار با wine را دیگه تو اینترنت باید سرچ کنی
این مشکل شما راه حل داره ولی یادم نیست چطور بودمشکل صفحه ی خاکستری vnc رو گوگل کنید ، راه های مختلفی داره که معمولا کار نمیدن ولی یه چندتاییش هم کار میکنه