انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پشتیبان گیری از کل هارد  (دفعات بازدید: 959 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ahok

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
پشتیبان گیری از کل هارد
« : 21 اردیبهشت 1394، 12:35 ب‌ظ »
سلام
از عنوان تاپیک حتما فهمیدید دنبال چی هستم خوب نرمافزار های زیادی هست در این باره ولی من دنبال یک نرمافزار قوی و سریع و رایگان میگردم که بتونم از روی سی دی یا فلش بوتش کنم و بدون نیاز به سیستم عامل از هارد بک آپ بگیرم ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو با هام در میان بزارن  :)

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...

آفلاین razor12

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
  • تو میدونی ابر رهگذر بارون نداره
پاسخ : پشتیبان گیری از کل هارد
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1394، 02:50 ب‌ظ »
دوست عزیز سیستم رو با Hiren boot CD بوت کن و از ابزار Norton Ghost استفاده کن هم کل هارد رو داره هم میتونی هر کدوم از درایوهایی رو که میخوایی ازش Image بگیری
جانا به خرابات آر تا لذت جان بینی        جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
« پاسخ #3 : 21 اردیبهشت 1394، 03:05 ب‌ظ »
خوب من از این استفاده میکنم:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=114207.0

تاحالا چند بار رستور موفق و بی دردسر داشتم، مزیت خوبش هم اینه که وقتی سیستم روشن باشه backup میگیرم، اما اگه مشکلی پیش بیاد، با gparted لایو میام بالا رستور میکنم رو هارد، یعنی نیاز نیست که حتما سیستم رو خاموش کنم برای backup گرفتم، هرچند حالت خاموش هم میشه‌!
این نرم افزار روی gparted لایو نصب هست :
http://gparted.org/download.php
فشرده سازیش هم قابل قبوله، روت من 6.5 گیگ پر هست، فایل backup شده 2.1 گیگ
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین userb

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #4 : 21 اردیبهشت 1394، 05:31 ب‌ظ »
سلام
از عنوان تاپیک حتما فهمیدید دنبال چی هستم خوب نرمافزار های زیادی هست در این باره ولی من دنبال یک نرمافزار قوی و سریع و رایگان میگردم که بتونم از روی سی دی یا فلش بوتش کنم و بدون نیاز به سیستم عامل از هارد بک آپ بگیرم ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو با هام در میان بزارن  :)

همینطور که دوستان اشاره کردن و توضیح دادن، برنامه‌های مختلفی هست. من با clonezilla و dd و tar کار کردم.
برنامه‌‌ای مانند dd -که هم می‌شه از آن برای بک‌آپ کل هارددیسک استفاده کرد و هم برای بک‌آپ یک پارتیشن- یک ایمیج خام (raw) از دیسک ایجاد می‌کنه، که از طریق piping می‌شه سایز ایمیج رو هم فشرده کرد. فایده این نوع بک‌آپ گرفتن، قابلیت بک‌آپ گرفتن بصورت سکتور به سکتور هست؛ یعنی زمانی‌که نقصی در پارتیشن‌ها پیش بیاد می‌تونید به راحتی و بدون استفاده از ابزارهای فیکس و ترمیم پارتیشن‌ها، پارتیشن‌ها و تمام داده‌ها رو به روز اول برگردونید (در‌صورتی که مشکل فیزیکی نباشه).
اما غیر از نوع پشتیبان‌گیری بالا، من یک بک‌آپ دیگه هم از خود فایل‌ها با استفاده از tar تهیه می‌کنم، که این بک‌آپ رو زمانی استفاده می‌کنم که فایل‌ها دچار مشکل بشن. البته این بک‌آپ رو از root تهیه می‌کنم؛ و home رو یا روی dvd یا هارددیسک اکسترنال کپی می‌گیرم.
tar برنامه‌ای که در تمام توزیع‌ها بصورت پیش‌فرض وجود داره و کار با اون بسیار راحته. بطور نمونه:
tar --exclude=/proc --exclude=/tmp --exclude=/lost+found --exclude=/mnt --exclude=/home --exclude=/var/cache/apt/archives --exclude=/run -cpzf Backup/rootdir3.tar /
با استفاده از آپشن exclude پوشه‌هایی رو که نمی‌خوام بک‌آپ بگیرم رو مشخص می‌کنم.
c برای ایجاد آرشیو، p برای حفظ مجوزها، z برای فشرده سازی و f برای نام فایل به کار میره.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1394، 05:35 ب‌ظ توسط userb »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 667
« پاسخ #5 : 21 اردیبهشت 1394، 07:38 ب‌ظ »
ساده ترین راه حل استفاده از نرم افزار disk خود اوبونتوست.

اون دیسک یا پارتیشنی که میخوای ازش ایمیج بگیری انتخاب میکنی بعد از منو create disk imagee رو انتخاب میکنی.

هر جا خواستی ذخیرش میکنی.برای ریستور کردنشم خب کافیه اوبونتو رو بوت کنی و اون فایلو با disk دوباره ریستور کنی.

خود disk فایل ریستورو تشخیص میده.

من خودم چند بار با همین روش برای بکاپ از سیستمم استفاده کردم.