انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

جشن انتشار ۹.۱۰ چه طور بود؟

خیلی خوب بود.
5 (55.6%)
خوب بود، اما نه خیلی.
3 (33.3%)
اصلا خوب نبود.
1 (11.1%)

مجموع آرای اعضا: 9

نویسنده موضوع: جمع آوری نظرات، پس از برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۹.۱۰  (دفعات بازدید: 4196 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AmiNimA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • لینوکس و من
سلام. به نظرم اومد تا کسانی که در این جشن شرکت کردند نظراتشون رو بیان بگن. تا به قولی feedbackی بشه برای صاحبان امر!
این از حرفای من که برای اینکه اینجا طولانی نشه توی وبلاگم نوشتم: http://delstory.com/lin/1388/08/amma-raftam/
و بسیار تشکر میکنم و خسته نباشید میگم به کسایی که این مراسم رو برنامه ریزی کردن و ....
یک وبلاگ نیمه گروهی: http://linuxvaman.ir
شما هم باشید خوشحال میشیم.

آفلاین omidkhan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
جشن خوبی بود
اما فقط از نظر محل برگزاری و کیفیت و سرویس.

بخش سمینارها بیشتر شبیه جک بود.
صحبت های مقدماتی آقای حسن پور خوب بود اما بعدش شروع شد: اول اومدن در مورد ویندوز بد گفتن و چیزی هم درمورد اوبونتو نگفتن.
بعدش درمورد اوبونتو توضیح دادن و گفتن که اوبونتو ابزاریه برای افکت دادن و جنگولک بازی . من که اعصابم مثل بقیه ی دوروبریهام خورد شد.
بعدشم زدیم بیرون تا بیشتر از این اعصابمون خورد نشده.

هر کی اونجا اومده بود تا با لینوکس و اوبونتو آشنا بشه یا هیچی نفهمید یا اینکه فهمید اگه فقط جنگولک بازی  دوست داره باید بره سراغ اوبونتو.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اتفاقا خیلی خوب بود. دفعه‌ی بعد مهندس مهرش رو بیشتر کنید. منتها فکر می کنم کلیپ جدید آقای سلامت به زیبایی کلیپ 9.04 نبود. ولی در نهایت همه چیز به طور عالی و منظم برنامه ریزی شده بود. فقط ما نفهمیدیم اون کیک کجا رفت!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
کلیه عکس های جشن (تکراری ها را حذف کردیم) با حجم تقریبی ۴۵۰ مگابایت به صورت تورنت قابل دریافت هست.
http://www.mininova.org/get/3146292

از همان اول هم معلوم بود که نمی شود این کیک را بین دویست سیصد نفر آدم پخش کرد. ولی برای همه جالبه بدانند سرنوشت آن چه شده ؟ :)

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
کلیه عکس های جشن (تکراری ها را حذف کردیم) با حجم تقریبی ۴۵۰ مگابایت به صورت تورنت قابل دریافت هست.
http://www.mininova.org/get/3146292

از همان اول هم معلوم بود که نمی شود این کیک را بین دویست سیصد نفر آدم پخش کرد. ولی برای همه جالبه بدانند سرنوشت آن چه شده ؟ :)

1+ thx

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من خواستم بگم با وجود اینکه از انجمن صنفی خوشم نمیاد اما جناب مهندس هومن مهر خیلی خوب صحبت کردند (جدای تعریف الکی از من) . کجا می‌تونم یک نسخه از صحبت‌هاشون رو داشته باشم؟

کلیات جشن هم خیلی خوب نبود بیشتر از نظر «دور هم بودن» خوب بود تا مفید بودن .
مسابقه هم که چیزی ازش نگم سنگین‌ترم .

اما سالن و امکانات واقعا جای تشکر داره . خیلی خیلی نسبت به قبل بهتر شده بود .

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
من که واقعا استفاده کردم همه چیز خوب و عالی بود. واقعا دستتون درد نکنه ردیف کردن این جور برنامه‌ها کار سختیه و من مطمئنم هر بار داره بهتر میشه. مسابقه خیلی خوب بود و باعث تشویق کاربرا میشه منم انتظار یه مسابقه حرفه‌ای خفن رو نداشتم چون اصلا جاش تو جشن نصب نیست!

فقط از دست بچه‌هایی که بیرون بودن و همش سرو صدا میکردن ناراحتم.

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم
    • منتقم
سلام
من چون تازه با اوبونتو آشنا شدم خیلی دوست داشتم بیام و بیشتر با اوبونتو آشنا بشم ولی متاسفانه همون روز کاری برام پیش اومد و نتونستم بیام و از اون بدتر و حرص درار تر اینکه اون کار هم به سرانجام نرسید
امیدوارم دفعه های بعدی موفق به اومدن بشم
موفق باشید
یاعلی
وبلاگ منتقم منتظر حضور شماست...

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
با سلام
من خواستم بگم با وجود اینکه از انجمن صنفی خوشم نمیاد اما ...

یه انقلابی جان، کی گفته ایشون از انجمن صنفی بودند؟

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
خوب پس اگر نبودن چه بهتر . +۱
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
با سلام
من خواستم بگم با وجود اینکه از انجمن صنفی خوشم نمیاد اما ...

آخه دوبار سایت foss.ir رو معرفی کردن(ظاهراً جزو طرح ملی بودن)  اینا هم دامین‌هاشون شبیه همه!
http://www.foss.ir/
http://www.iranfoss.ir/
برای همین من و انقلابی فکر کردیم جزو انجمن صنفی هستن (شایدم با هم ارتباط داشته باشن)
به هر حال منم از صحبت‌های مهندس هومن مهر خوشم اومد(با اینکه بیشتر از ویندوز بد گفتن تا اینکه از اوبونتو خوب بگن) مشخصه که خیلی تجربه دارن(از سنشون هم مشخصه). با اینکه از اون کاربران قدیم کامپیوتر بودن ولی از تکنولوژی عقب نموندن و با تکنولوژی‌ها جدید هم آشنا هستن.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
ممنون برای نظراتی که دادید. واقعیت اینه که برآورده کردن نظرات همه کاربران یا شرکت‌کنندگان تو این جور مراسمها با حضور قشرهای مختلف و زمان محدود بسیار دشوار و بلکه نشدنی است...
تو بازخوردی که من اونجا از شرکت کنندگان داشتم اغلب از برپایی مراسم و کیفیتش بسیار راضی بودن چه افرادی که یه گوشه لابی کرده بودند و صحبت میکردند و چه افرادی تمام وقت تو سالن برنامه‌ها رو دنبال میکردن و این به ما انرژی میده برای مراسمهای آینده.
واقعا طیف شرکت‌کنندگان متنوع بود، من شرکت‌کننده‌ای رو دیدم که دوست داشت ارائه‌ای در مورد cloud یا پردازش ابری و مجازی سازی رو ببینه و دوستی رو هم دیدم که دوست داشت در مورد نصب بازی در اوبونتو چیز بدونه و....

در مجموع خدمتتون عرض کنم که هم شرکت داتک و هم دوستان شما که ارائه داشتن همه سعی کردن که نظرتون رو تامین کنن، یادتون باشه این کار رو داره اجتماع کاربران یا Community انجام میده! اگر خوبه یعنی خود شما خوب جلو اومدید و مسئولیت قبول کردید و مشارکت کردید و اگر هم نقصی هست باز یعنی شما کم گذاشتید ;)

امیدوارم با راهنماییها و *مشارکت* های شما جشن بعدی خیلی خیلی بهتر از قبلیها باشه :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mrefan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • Cisco CCDP
    • Tuning Talk
سلام
به نظر من خیلی خوب بود. چون مخاطبان شما از هر قشری بودند. از من که شاید ۱ هفته بود با اوبونتو کار میکرد تا کسانی که پروژه هایی با اوبونتو انجام داده بودند و چندین سال است که با این سیستم عامل کار میکنند!

جای سالن و دسترسی به آن و محیط آن مجموعه بسیار مناسب و خوب بود . نورپردازی سالن هم فوق العاده جذاب و حرفه ای بود. پذیرایی خیلی خوب بود ولی بعضی از سخنرانی ها یکم خسته کننده شد. بحث سیستم های توکار برای من خیلی جذاب بود و کاش میشد براش دوره آموزشی برگزار بشه.

میشد در کنار اوبونتو به معرفی سایر سیستم عاملها و مقایسه آنها باهم پرداخت. مثلا مزایا و معایب اوبونتو نسبت به RedHat, SUSE, Open Solaris, gentoo, ......etc رو میشد توضیح داد و این که هرکدام به چه دردی میخورن.

میشد در کنار مراسم cd پکیج هارو به متقاضیان ارایه کرد. چون عموما با مشکل اینترنت مواجه هستیم.

با همه اینها باید تشکر کنم از تمامی دست اندر کاران. بسیار مراسم خوبی بود و

**باید اعتراف کنم اصلا انتظار اینچنین مراسمی رو از یک گروه تازه کار نداشتم!** ::)

از این به بعد هم در تمامی همایشهای گروه شرکت خواهم کرد.
در نگاه آنان که پرواز را نمی فهمند ؛ هرچه بیشتر اوج گیری کوچکتر خواهی شد. :)

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
به نظر من این جشنا خیلی فرصت ها و جذابیت ها داره . اونقدر که از جاهای مختلف راه طولانی را حاظرن طی کنن تا در جشن باشن . برای همین نقد ضعف و قوت های جشن و برنامه ریزی برای جشن بعدی خیلی مهم میشه .

شاید باید  از کارهای همیشگی کم کرد و توی موضوع های سمینار ها موضوع های جدید تری را دنبال کرد . من موضوع مسابقه خیلی برام جالبه . ولی تصورم ازش این نیست که اخر سمینارها از صحبت های زده شده سوال مطرح کنند .

برای جشن بعدی پیشنهادم برای مسابقه اینه که چند موضوع را در رابطه با لینوکس انتخاب کنند , که میتونه رده بندی بشه , یعنی موضوع های حرقه ای برای بچه های حرقه ای تر, و موضوع های ساده برای بچه هایی که موضوع ساده تری رو ترجیح میدن . بعد این موضوع ها از چند هفته , قبل از جشن در صفحه ویکی یا forum اعلام بشه . و تا قبل از جشن شرکت کننده کارشو بفرسته و داوری بشه و کار برتر انتخاب بشه . ان وقت کسی که در هر موضوعی برنده شده میتونه در روزه جشن هم جایزشو بگیره و هم اگر خلاقیت و ابتکاری جالبی در کارش داشته یه سمینار هم در بارش بده .

یه موضوع هم پیشنهاد میدم :  ;D

مثلا زیباترین desktop ( با استفاده از compiz , kwin و تمها و .... )-شاید دیگه اونوقت لازم نباشه compiz موضوع سمینار قرارا بگیره همین مسابقه جای گذینش میشه -  یک کلیپ تهیه کنند بفرستن . داوری بشه و انتخاب .حتی برای موضوع هایی که داوریش تخصص خاصی نمیخواد میشه داوری را به عهده بیننده گذاشت یعنی کلیپ ها یک جا اپلود بشه بقیه ببینند و رای بدن .

یا حتی مثل اون مسابقه که قکر کنم سال پیش برگذار شد ! یه کلیب بسازن که تایمش هم میشه تعیین کرد و موضوعش تعریف گنو/لینوس باشه .

خیلی کارا میشه کرد . برا بار اول ممکنه ضعیف باشه و نا منظم ولی کم کم جا میوفته . مهم اینه از یه جا شروع کرد !

پایان  ;D
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win