به نظر من این جشنا خیلی فرصت ها و جذابیت ها داره . اونقدر که از جاهای مختلف راه طولانی را حاظرن طی کنن تا در جشن باشن . برای همین نقد ضعف و قوت های جشن و برنامه ریزی برای جشن بعدی خیلی مهم میشه .
شاید باید از کارهای همیشگی کم کرد و توی موضوع های سمینار ها موضوع های جدید تری را دنبال کرد . من موضوع مسابقه خیلی برام جالبه . ولی تصورم ازش این نیست که اخر سمینارها از صحبت های زده شده سوال مطرح کنند .
برای جشن بعدی پیشنهادم برای مسابقه اینه که چند موضوع را در رابطه با لینوکس انتخاب کنند , که میتونه رده بندی بشه , یعنی موضوع های حرقه ای برای بچه های حرقه ای تر, و موضوع های ساده برای بچه هایی که موضوع ساده تری رو ترجیح میدن . بعد این موضوع ها از چند هفته , قبل از جشن در صفحه ویکی یا forum اعلام بشه . و تا قبل از جشن شرکت کننده کارشو بفرسته و داوری بشه و کار برتر انتخاب بشه . ان وقت کسی که در هر موضوعی برنده شده میتونه در روزه جشن هم جایزشو بگیره و هم اگر خلاقیت و ابتکاری جالبی در کارش داشته یه سمینار هم در بارش بده .
یه موضوع هم پیشنهاد میدم :
مثلا زیباترین desktop ( با استفاده از compiz , kwin و تمها و .... )-شاید دیگه اونوقت لازم نباشه compiz موضوع سمینار قرارا بگیره همین مسابقه جای گذینش میشه - یک کلیپ تهیه کنند بفرستن . داوری بشه و انتخاب .حتی برای موضوع هایی که داوریش تخصص خاصی نمیخواد میشه داوری را به عهده بیننده گذاشت یعنی کلیپ ها یک جا اپلود بشه بقیه ببینند و رای بدن .
یا حتی مثل اون مسابقه که قکر کنم سال پیش برگذار شد ! یه کلیب بسازن که تایمش هم میشه تعیین کرد و موضوعش تعریف گنو/لینوس باشه .
خیلی کارا میشه کرد . برا بار اول ممکنه ضعیف باشه و نا منظم ولی کم کم جا میوفته . مهم اینه از یه جا شروع کرد !
پایان