0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
رمزگذاری نویسهها رو بذار روی unicode
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
مشکل از سرور سایته اگر زحمتی نیست میتونید درون کنسول فایرباگ یا سرکشِ (به انگلیسی: Inspector) مرورگر اون رو ببینید.کد: [انتخاب]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
خب چرا درست نمیکنن ؟؟؟
نقلقول از: حسین حیدری در 26 اردیبهشت 1394، 07:23 قظخب چرا درست نمیکنن ؟؟؟عذر میخوام ولی من هم مثل شما کاربر هستم و سایت متعلق به من نیست.
کسی کمک نمیکنه متاسفانه
نقلقول از: farshid-foss در 05 تیر 1394، 08:18 بظکسی کمک نمیکنه متاسفانه- مشکلتون فقط پیدا کردن تم برای وردپرسه؟- چرا همون جوملا رو اصلاح نمی کنید یا از ۱/۵ به نسخه های جدید ارتقا نمی دهید؟
نقلقول از: dorf در 06 تیر 1394، 01:36 قظنقلقول از: farshid-foss در 05 تیر 1394، 08:18 بظکسی کمک نمیکنه متاسفانه- مشکلتون فقط پیدا کردن تم برای وردپرسه؟- چرا همون جوملا رو اصلاح نمی کنید یا از ۱/۵ به نسخه های جدید ارتقا نمی دهید؟- اگه مشکل نیست چرا یه دونه لینک هم پیشنهاد نمیشه برای کتابخونه ای که مال من نیست؟ (حتما باید به تفصیل و تشریح بیوگرافی بنویسم تا بدونید چرا برام مقدور نیست؟)- کلا طراحی از پایه مشکل داشت. (اولین تجربه طراحی سایت بنده) ترجیح میدم حالا که خراب شده از پایه درست بشه.اصلا یه سوال از کل جامعه کاربری:آیا جامعه کاربری حاضره به رایگان برای Libooks.ir قالب ارائه بده؟ (و یا از ابتدا قالب بنویسه؟)
به جای این چیزا برید سایت رو درست کنید.
- اگه مشکل نیست چرا یه دونه لینک هم پیشنهاد نمیشه برای کتابخونه ای که مال من نیست؟