انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شبکه های سنسور بی سیم (WSN) و اتوماسیون خانگی  (دفعات بازدید: 1669 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
mamins1376 در این پست در مورد ایجاد اتوماسیون خانگی با بردهای لینوکسی نوشته بود.
آیا ایجاد اتوماسیون های خانگی با این بردها کار سختیه و علاوه بر دانش نرم افزار و کامپیوتر به دانش الکترونیک به صورت تخصصی نیاز هست؟
آیا این کار یکی از کاربردهای WSN محسوب میشه!؟
اگه در رابطه با WSN و کاربردهاش و ایده هاش اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید.
چون ظاهرا WSN هم داره از TinyOS به سمت رزبری و توزیع های لینوکسی میره
در این پست هم انتظار داشتم چون ربطی به لینوکس داره حداقل مدیران انجمن شرکت کنند.ولی خبری از پست جدید نشد که نشد!شاید نباید توی کافه پست میزدم  :oops:

من الان لیسانس نرم افزار دارم.قصد دارم اول یاد بگیرم.بعد ارشد بخونم.
بعد از کلی مطالعه و تخقیق در زمینه های مختلف که یکی اش بحث امنیت و هک بود.اما دونستم نه برنامه نویس خوبی میتونم باشم و نه هکر خوبی  :)
بالاخره تصمیم گرفتم.شبکه رو یاد بگیرم.و شبکه های بی سیم رو هم ترجیح میدم به با سیم.خصوصا قصد دارم روی شبکه های سنسور بی سیم مطالعه کنم.و حتی کارهای عملی ساده رو انجام بدم.مثل اتوماسیون خانگی(با استفاده از بردهای arduino و raspberry pi و سنسور ها.خصوصا اینکه به سیستم عامل های این بردها که توزیع های سبکی از کرنل لینوکس هستند آشنایی دارم) بعد ها بعد از تحصیلات آکادمیک در خصوص شبکه به ایده های نو در خصوص مراقبت های پزشکی و کشاورزی و نظامی فکر میکنم.
به نظر شما راه درستی رو انتخاب کردم.و این شبکه های wsn آینده روشنی دارند؟
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1394، 09:49 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : شبکه های سنسور بی سیم (WSN) و اتوماسیون خانگی
« پاسخ #1 : 26 اردیبهشت 1394، 01:30 ب‌ظ »
هر مسیری که بهش علاقه داشته باشی حتماً مسیر خوبیه.
در ضمن رزبری و آردوینو هیچ شباهتی به هم ندارن. رزبری یه رایانه‌ی کامله و آردوینو یه میکروکنترلر. برنامه‌های آردوینو مستقیماً با ریزپردازنده کار می‌کنن و توش نیازی به سیستم‌عامل نیست. رزبری و… هم می‌تونن سیستم‌عامل داشته باشن، ولی سیستم‌عاملشون  اون توصیفی که شما کردی (توزیع های سبکی از کرنل لینوکس) نیست، بلکه توزیع‌های کاملی از سیستم‌عامل گنو/لینوکسه.
طبق آینده‌بینی شخص من، با توجّه به مزیت‌های بی‌شمار هسته‌ی اسنپی اوبونتو (که خودش یه توزیع کامل گنو/لینوکسه)، در آینده بخش عظیمی از دستگاه‌های کوچک و ضعیف به سمت استفاده از اون می‌رن. برای مثال این یخچال یا این درون رو ببین.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 26 اردیبهشت 1394، 09:01 ب‌ظ »
درباره ی آردوینو که کار کردم بگم که کار کردن باهاش و راه اندازی حس گرهای معمول ( دما - نم - مونو اکسید - کار با رله ها ) بسیار ساده است و چند خط کد بیشتر نیست
درباره ی این حس گرهای بی سیم نمیدونم چجوریه

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #3 : 26 اردیبهشت 1394، 09:49 ب‌ظ »
درباره ی آردوینو که کار کردم بگم که کار کردن باهاش و راه اندازی حس گرهای معمول ( دما - نم - مونو اکسید - کار با رله ها ) بسیار ساده است و چند خط کد بیشتر نیست
درباره ی این حس گرهای بی سیم نمیدونم چجوریه
خوب ایجاد شبکه ای وایرلس(شبیه به ad-hoc) از همین نودهاست.به شرطی که باتری داشته باشند.و از باطری بهینه مصرف کنند.
اینجا رو ببینید
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
« پاسخ #4 : 26 اردیبهشت 1394، 10:40 ب‌ظ »
یعنی برای هر حس گر که توی گوشه ای از خونه یا هرجایی میگذارید یک دستگاه رسپری میخواد ؟
گرون در نمیاد؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 26 اردیبهشت 1394، 11:06 ب‌ظ »
یعنی برای هر حس گر که توی گوشه ای از خونه یا هرجایی میگذارید یک دستگاه رسپری میخواد ؟
گرون در نمیاد؟
من فکر میکنم چیپ هایی مثل CHIP  به خاطر ارزونی(اگه بتونن با 9 دلار تولیدش کنن) و کم مصرفی هم گزینه خوبی برای node یک wsn هستن.C.H.I.P سیستم عامل اش چیه؟
خوب بردهای ارزون تری مثل Arduino هم هستن.
برای کاربردهای خانگی فکر نمیکنم که به تعداد زیادی نود احتیاج باشه.مگر برای کاربردهای صنعتی و نظامی.
برای ارزون تر شدن هم باید از Small microcontroller استفاده کرد.سیستم عامل اونها هم TinyOS هستش.من شنیدم.ندیدم  ;) و اطلاعات کاملی ندارم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
« پاسخ #6 : 27 اردیبهشت 1394، 01:51 ق‌ظ »
اگر نیاز به سیستم عامل باشه ارزون ترین حالت همون CHIP‌میشه
اگر سیستم عامل نخواد که خوب یک ATMEGA‌حالا روی آردوینو نانو مثلا بسنده هست