سلام خدمت عزیزان
دوتا خواهش دارم:
۱- فقط و فقط درصورتی که اطلاعات جامع و کاملی راجع به موضوعی دارید اقدام به پاسخ دادن کنید. هیچ دلیلی وجود ندارد که چون عضو این انجمن هستید پس باید برای تمام موضوعاتی که ایجاد میشود مطلب ارسال کنید.
چند وقتی هست که برخی این فکر به سرشان زده که باید جواب همه را بدهند، حتی اگر منجر به اسپم شود!
۲- وقتی عزیزی درحال پاسخگویی هست عزیز دیگری وارد بحث نشود چراکه فقط باعث سردرگمی سوال کننده میشود.
به نظر شما هر کسی که به سوالات پاسخ میده باید کاملا از چگونگی حل مشکل اطلاع داشته باشه؟ اگرچه، با پاسخ غلط موافق نیستم، اما هر کسی میتونه به اندازه اطلاعات و توانایی که داره اظهار نظر کنه، شخص حرفهایتر هم میتونه هم اشتباه پاسخ دهنده رو بگه و هم به شروع کننده تاپیک راهنمایی بده، که اینکار باعث پیشرفت و از اشتباه درآوردن همه میشه. گاهی وقتها یه راهنمایی یا اشاره ساده میتونه مشکل کاربر رو حل کنه. نه در اینجا و نه در هیچ انجمن دیگهای کسی وظیفه پاسخ گویی نداره، و اگه کسی به سوالی جواب میده لطف میکنه.
شخص سوال کنندهای که نمیتونه اینقدر تشخیص بده که چه پاسخی درسته و چه پاسخی غلط، نمیتونه توقع داشته باشه یه متخصص و اهل فن جوابش رو بده، حالا اگه یه حرفهای وقت گذاشت و پاسخش رو داد، لطف کردن.
علاوهبر این، اگه کاربری وارد صحبت دو نفر بشه، شاید چیز بیشتری میدونه و قصد کمک داره؛ حالا اگر هم پاسخ اشتباه داد، دلیل بر این نمیشه به اون کاربر بیاحترامی بشه. اتفاقا، من به شدت با این عمل کاربرا مخالف هستم، که به کاربری که قصد راهنمایی داره -حالا چه درست گفته و چه غلط- بیاعتنایی میشه، بجای این رفتار، سپاس و راهنمایی کردن، نتیجه بهتری میده.