0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
یک سیستم اوبونتو دارم اینترنت ندارهچه جوری از کافینت براش نرم افزار بگیرم؟؟؟
نقلقول از: 111 در 30 اردیبهشت 1394، 05:24 بظ یک سیستم اوبونتو دارم اینترنت ندارهچه جوری از کافینت براش نرم افزار بگیرم؟؟؟میتونید DVD های مخازن اوبونتو رو دانلود کنید که با توجه به 15 عدد DVD بودنش به نظر منطقی نیست پس بهتره این دیسک های مخزن رو از سایتهایی مثل سیتو خرید کنید.
نقلقول از: Риал Краесис در 30 اردیبهشت 1394، 09:15 بظنقلقول از: 111 در 30 اردیبهشت 1394، 05:24 بظ یک سیستم اوبونتو دارم اینترنت ندارهچه جوری از کافینت براش نرم افزار بگیرم؟؟؟میتونید DVD های مخازن اوبونتو رو دانلود کنید که با توجه به 15 عدد DVD بودنش به نظر منطقی نیست پس بهتره این دیسک های مخزن رو از سایتهایی مثل سیتو خرید کنید.سیتو که تعطیل شده.به جاش میشه از فروشگاه زیر استفاده کرد:linuxcd.ir/
اگه اینترنت نداری که خیلی عجیبه، پیشنهاد من اینه که بهجای اوبونتو، دبیان نصب کنی.این سه تا دیویدی رو دانلود میکنی و بعد با این سهتا هر کاری که بخوای رو میتونی انجام بدی:http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.0.0/amd64/iso-dvd
هر توزیعی باشه بالاخره برنامه که میخواد نصب کنه برای استفاده های مختلف---------------------------------------------------------------------------خیلی راحت میتونی فایل deb برنامه رو از اینترنت گیر بیاری و بیاریشون تو سیستمت بعد با ubuntu software center باز کنی و install!
هر وقت تو ترمینال دستور sudoرو وارد میکنم پسوردمی خواد.برا همین از ترمینال نمی تونم استفاده کنم.