انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پینگ 8.8.8.8 خیلی بالاست !!  (دفعات بازدید: 7156 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پینگ 8.8.8.8 خیلی بالاست !!
« : 01 خرداد 1394، 12:26 ب‌ظ »
سلام !!
دوستان خسته نباشید سوالی برام پیش اومده گفتم شاید بشه کاریش کرد !!!

من وقتی 8.8.8.8 را پینگ میکنم اورجش روی 1200 ام اس روی ویندوز .

روی گنولینوکس خداراشکرانه کمتره روی 800 ام اس هست .

توی گوگل برنامه برای کاهش سرعت اینترنت پیدا نکردم چون وقتی سرعت بیاد پایین همه ی سایت ها را باز میکنه پینگ معمولش 250 ام اس باید باشه با فیلتر شکن روی ویندوز میرسه به 550 و همه ی سایت ها را باز میکنه ولی از شارژم خیلی کم میکنه میخواستم برنامه ای را بم معرفی کنید که مثل فیلتر شکن سرعت اینترنت را بیاره پایین

(هم ویندوزی بگید هم گنو لینوکسی )

یا اگه دستوری برای اینکار هست که تو ترمینال بزنم بم معرفی کنید
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1394، 08:39 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : پینگ 8.8.8.8 خیلی بالاست !!
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1394، 01:06 ب‌ظ »
برنامه که نداره. باید ببینی چی باعث شده تأخیرت زیاد بشه و بعد اون مانع رو حل کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #2 : 04 خرداد 1394، 03:54 ق‌ظ »
dns سرور هاتو تغیر بده
پیشنهاد من opendns
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 04 خرداد 1394، 06:40 ق‌ظ »
تغییر DNS تاثیری روی سرعت ping یک IP نداره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 04 خرداد 1394، 01:47 ب‌ظ »
متأسّفانه این دروغیه که پشتیبان‌های بی‌سواد اینترنت ایران برای رهایی از دست کاربران ناراضی می‌دن. چون این کار طول می‌کشه، هروقت می‌گی مشکل دارم می‌گن DNS رو عوض کن که قطع کنی تلفن رو!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 خرداد 1394، 06:28 ب‌ظ »
dns مورد استفاده در مورد سرعت برقراری ارتباط و ping آدرس ها تاثیر داره ولی من حواسم نبود ایشون آی پی رو پینگ میکنن و ربطی به dns نداره

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 05 خرداد 1394، 11:17 ق‌ظ »
اینجا یه سوال پیش میاد تغییر DNS ریسک هم داره ؟؟؟؟!!!!!

میخوام سرعتم بیاد پایین نه بره بالا وقتی بیاد پایین پینگ 8.8.8.8 خود به خود میاد پایین دقیقا مثل کاری که هات اسپات میکنه با این تفاوت که دیگه از شارژم اضافه کم نکنه !!!

حرف آخرم :
لعنت به مخابرات !!!

کمکم کنید لطفا !
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 03:45 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 06 خرداد 1394، 12:15 ق‌ظ »

میخوام سرعتم بیاد پایین نه بره بالا وقتی بیاد پایین پینگ 8.8.8.8 خود به خود میاد پایین دقیقا مثل کاری که هات اسپات میکنه با این تفاوت که دیگه از شارژم اضافه کم نکنه !!!

حرف آخرم :
لعنت به مخابرات !!!

کمکم کنید لطفا !
تغیر dns server به یه چیز معتبر مثل google public dns - opendns
بسیار هم برای بالا بردن امنیت توصیه میشه ! و سرعت شما رو هم معمولا افزایش میده(open dns برای من سرعتش از همه چی بیشتره)
البته مشاهده شده که آی پی های این دو سرویس گیرنده رو در برخی کشور های پیش نرفته دایورت کردن روی dns سرور های خودشون! اگر همچین مشکلی داشتید با مخابرات میتونید از dnscrypt استفاده کنید.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 خرداد 1394، 04:39 ب‌ظ »

حرف آخرم :
لعنت به مخابرات !!!

کمکم کنید لطفا !
تغیر dns server به یه چیز معتبر مثل google public dns - opendns
بسیار هم برای بالا بردن امنیت توصیه میشه ! و سرعت شما رو هم معمولا افزایش میده(open dns برای من سرعتش از همه چی بیشتره)
البته مشاهده شده که آی پی های این دو سرویس گیرنده رو در برخی کشور های پیش نرفته دایورت کردن روی dns سرور های خودشون! اگر همچین مشکلی داشتید با مخابرات میتونید از dnscrypt استفاده کنید.

چطوری میتونم DNS تغییر بدم و این حرف آقا دانیال چی میشه آوا جان ؟؟

نقل‌قول
متأسّفانه این دروغیه که پشتیبان‌های بی‌سواد اینترنت ایران برای رهایی از دست کاربران ناراضی می‌دن. چون این کار طول می‌کشه، هروقت می‌گی مشکل دارم می‌گن DNS رو عوض کن که قطع کنی تلفن رو!

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #9 : 06 خرداد 1394، 11:44 ب‌ظ »
مطلب زیر رو ببینید:
http://unix.stackexchange.com/a/128223

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 07 خرداد 1394، 02:29 ق‌ظ »
شبکه اینترنت بر اساس ip ها کار میکنه
حالا ما یه سری چیز داریم به اسم دامنه
مثل گوگل دات کام که وصل میشه به یه شبکه ای
یه سری چیز ها هم هست به اسم dns سرور که توشون آدرس ها و آی پی های شبکه هست
برای مثال شما میتونید یک dns سرور خودتون ایجاد کنید و توش یه سری تغیراتی بدبد که وقتی طرف میزنه google.com سایت یاهو باز بشه !
دقیقا در ایران سایت های خاص رو مثل فیس بوک و ... رو آی پیشون رو اینجوری تغیر دادن به 10.10.34.34
یعنی کلا از اساس زدن خرابش کردن ! و حتی میتونن مثلا یه سری سایت ها بسازن مشابه جیمیل و فیس بوک و ... و شما روحت هم خبر دار نشه در نتیجه بهتره از یه dns درست حسابی مثل google , opendns استفاده کنی
حتی جایی که من سرویس میگیرم برسی کردم گوگل دی ان اس رو آی پیش رو حتی منتقل کرده به آی پی خودش و شما فکر میکنی از dns گوگل استفاده میکنی در حالی که عملا اینجور نیست !
اینجوری نه تنها میتونن مسیر شما رو تغیر بدن به مکان دلخواه یا فایل های دیگر رو به جای یه سری فایل که شما مد نظر داری بهت ارائه بدن (ویروس - جاسوس افزار) بلکه صاحب اون dns server میدونه تک تک آدرس هایی که شما رفتی چیا هستن !
کلا بحث سرعت رو که بزاریم کنار از نظر امنیتی بهتره از یه دی ان اس سرور معتبر استفاده کنید و اگر باز هم نیاز به امنیت بیشتر دارید باید از dnscrypt هم استفاده کنید
برای استفاده از دی ان اس کریپت اگر مودمتون پشتیبانی نمیکنه مجبور میشید که از کانکشن محلی روی دیوایستون استفاده کنید (وای فای نمیشه و با سیم و کانکش روی خود پی سی)
و برای تغیر دی ان اس سرور هم بستگی به اتصالتون داره اگر مودم رو ست کردید و وای فای بهش وصل میشید و یا در کل کانکشن روی کامپیوترتون نیست باید از تنظیمات مودم برسی کنید و دی ان اس ها رو تغیر بدید
و اگر از کانکشن روی پی سی استفاده میکنید که باید از تنظیمات اون تغیر بدید
کلا dns سروی چیزی هست که ما آی پی دامین ها رو ازش میپرسیم و ما رو راهنمایی میکنه به مقصد که کسی که در اختیارش داره میتونه خیلی کار ها باهاش بکنه !
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87_%D9%86%D8%A7%D9%85_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87
برای اطلاعات بیشتر همین کلماتی که تو نوشته بنده هست رو سرچ کنید
- آقا دانیال عزیز
شما فرض کن یک وب سایت رو باز میکنی که توش 100 تا فایل لود میشه !
اولا دونه دونه این ها رو از dns سرور آدرس گیری میکنیم
دوما اگر یه ویجتی مثل فیس بوک و تویتر و ... توش باشه که فیلتر باشه موجب اختلال در لود شدن صفحمون میشه
این دو مورد خیلی در سرعت موثر هست
کیفیت شبکه (کابلها - سیم ها و ...)
dns سرور
البته سرعت رو با پهنای باند اشتباه نگیرید ! در واقع عمون پینگ شما نشانگر سرعت ارسال و دریافت یه بسته هست
برای مثال شما گوگل رو پینگ بگیرید ممکنه بشه 300 ms ولی بعد تغیر dns پینگتون تغیر میکنه ممکنه کمتر یا بیشتر بشه
پینگ ها دونه به دونه برای سایت ها فرق داره مثلا ممکنه با یه دی ان اس سرور خاص یه آدرسی پینگش کمتر بشه یه آدرس دیگه پینگش بیشتر بشه
بهترین dns سرور رایگان همون opendns هست (طبق تجربه)

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 07 خرداد 1394، 07:25 ق‌ظ »
شبکه اینترنت بر اساس ip ها کار میکنه
حالا ما یه سری چیز داریم به اسم دامنه
مثل گوگل دات کام که وصل میشه به یه شبکه ای
یه سری چیز ها هم هست به اسم dns سرور که توشون آدرس ها و آی پی های شبکه هست
برای مثال شما میتونید یک dns سرور خودتون ایجاد کنید و توش یه سری تغیراتی بدبد که وقتی طرف میزنه google.com سایت یاهو باز بشه !
دقیقا در ایران سایت های خاص رو مثل فیس بوک و ... رو آی پیشون رو اینجوری تغیر دادن به 10.10.34.34
یعنی کلا از اساس زدن خرابش کردن ! و حتی میتونن مثلا یه سری سایت ها بسازن مشابه جیمیل و فیس بوک و ... و شما روحت هم خبر دار نشه در نتیجه بهتره از یه dns درست حسابی مثل google , opendns استفاده کنی
حتی جایی که من سرویس میگیرم برسی کردم گوگل دی ان اس رو آی پیش رو حتی منتقل کرده به آی پی خودش و شما فکر میکنی از dns گوگل استفاده میکنی در حالی که عملا اینجور نیست !
اینجوری نه تنها میتونن مسیر شما رو تغیر بدن به مکان دلخواه یا فایل های دیگر رو به جای یه سری فایل که شما مد نظر داری بهت ارائه بدن (ویروس - جاسوس افزار) بلکه صاحب اون dns server میدونه تک تک آدرس هایی که شما رفتی چیا هستن !
کلا بحث سرعت رو که بزاریم کنار از نظر امنیتی بهتره از یه دی ان اس سرور معتبر استفاده کنید و اگر باز هم نیاز به امنیت بیشتر دارید باید از dnscrypt هم استفاده کنید
برای استفاده از دی ان اس کریپت اگر مودمتون پشتیبانی نمیکنه مجبور میشید که از کانکشن محلی روی دیوایستون استفاده کنید (وای فای نمیشه و با سیم و کانکش روی خود پی سی)
و برای تغیر دی ان اس سرور هم بستگی به اتصالتون داره اگر مودم رو ست کردید و وای فای بهش وصل میشید و یا در کل کانکشن روی کامپیوترتون نیست باید از تنظیمات مودم برسی کنید و دی ان اس ها رو تغیر بدید
و اگر از کانکشن روی پی سی استفاده میکنید که باید از تنظیمات اون تغیر بدید
کلا dns سروی چیزی هست که ما آی پی دامین ها رو ازش میپرسیم و ما رو راهنمایی میکنه به مقصد که کسی که در اختیارش داره میتونه خیلی کار ها باهاش بکنه !
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87_%D9%86%D8%A7%D9%85_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87
برای اطلاعات بیشتر همین کلماتی که تو نوشته بنده هست رو سرچ کنید
- آقا دانیال عزیز
شما فرض کن یک وب سایت رو باز میکنی که توش 100 تا فایل لود میشه !
اولا دونه دونه این ها رو از dns سرور آدرس گیری میکنیم
دوما اگر یه ویجتی مثل فیس بوک و تویتر و ... توش باشه که فیلتر باشه موجب اختلال در لود شدن صفحمون میشه
این دو مورد خیلی در سرعت موثر هست
کیفیت شبکه (کابلها - سیم ها و ...)
dns سرور
البته سرعت رو با پهنای باند اشتباه نگیرید ! در واقع عمون پینگ شما نشانگر سرعت ارسال و دریافت یه بسته هست
برای مثال شما گوگل رو پینگ بگیرید ممکنه بشه 300 ms ولی بعد تغیر dns پینگتون تغیر میکنه ممکنه کمتر یا بیشتر بشه
پینگ ها دونه به دونه برای سایت ها فرق داره مثلا ممکنه با یه دی ان اس سرور خاص یه آدرسی پینگش کمتر بشه یه آدرس دیگه پینگش بیشتر بشه
بهترین dns سرور رایگان همون opendns هست (طبق تجربه)

دوستان شوخی بردار نیست که حالا به قولی خارجی بگیم take your shot بنده به حرف کی گوش کنم(با عرض معذرت) ؟؟؟؟
تو سرور وشبکه هیچی نمیدونم معذرت میخوام اینقدر خنگ بازی در میارم !!!!!!!
آوا جان من ترسم اینه که DNS عوض کنم دیگه مثلا اصلا اینترنت وصل نشه یا نمیدونم هیچ سایتی باز نشه و ....

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 07 خرداد 1394، 09:39 ق‌ظ »
عوض کردن dns server از عوض کردن والیپر هم ساده تر و کم خطر تر هست
دو تا آی پی رو وراد تنظیمات مودم و یا کانکشن میکنی همین :)
منظور دانیال این نبود !
کیفیت و کاهش سرعت بیشتر به دلیل زیر ساخت های فرسوده (سیم و ... و نویز و ... و دستکاری ) هست
البته dns هم خوبه
شما dns رو به open dns تغیر بده مودم رو ریستارت کن (ریست نکنی تنظیمات بپره منظورم خاموش روشن هست) بعد که کانکت شد یک روز وب گردی کن ببین حس میکنی سرعتت بهتر شده یا نه چند تا دامنه هم میتونی پیمگ بگیری تست کنی اگر خوب نشد دوباره پاکشون میکنی
در مودم در همون قسمت که نام کاربری و رمز عبور رو میدی دو تا کادر هست برای dns سرور که اگه خالی باشه خودش مال سرویس دهنده رو انتخاب میکنه
یک عکس هم پیوست کردم
https://www.opendns.com/home-internet-security/opendns-ip-addresses
اینجا اون دو تا آی پی سمت راست رو ببین اونا رو ست میکنی
208.67.222.222
208.67.220.220

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *