انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وصل نشدن به هیچ سروری برای آپدیت  (دفعات بازدید: 1372 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
وصل نشدن به هیچ سروری برای آپدیت
« : 02 خرداد 1394، 03:53 ب‌ظ »
سلام دوستان من هیچ وقت نمیفهمم چرا بعضی اوقات اینقدر اتفاق های عجیب واسم میوفته

من ubuntu mate 14.04 داشتم و مدت ها بدون مشکل کاملا راضی بودم تا اینکه به مشکلی خورد که به هیچ سروری وصل نمیشد که پکیج ها رو بگیره
رو سرور ایران آمریکا و ... تست کردم نشد

به کل پاک کردم ubuntu 15.04 نصب کردم ولی مثل اینکه این مشکل با من هست و قصد رفتن نداره

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
پاسخ : وصل نشدن به هیچ سروری برای آپدیت
« پاسخ #1 : 02 خرداد 1394، 04:00 ب‌ظ »
تو other servers بذار خودش سریعترین سرورو پیدا کنه.فکر کنم واس ایران(asis.io) بهترینه.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #2 : 02 خرداد 1394، 06:45 ب‌ظ »
من هم دقیقا چند وقت پیش همین مشکل رو پیدا کردم و با اینکه سرور رو تغییر دادم و خود این قضیه هم کلی وقت گرفت اما مشکل حل نشد، حدس زدم ISP عزیز داره کرم می‌کشه!
این شد که ترافیک رو از تور عبور دادم و با حداکثر سرعت اینترنتم بسته‌ها رو دانلود کردم.

اینطوری:

sudo torify apt-get update
sudo torify apt-get upgrade

حتی برای نصب برنامه‌ها هم این کار رو می‌کنم که خیلی خوبه!
اصلا اگر سرعتت خوبه سیستم رو تنظیم کن که دیگه کلا کل ترافیکت از تور عبور کنه و خیال خودت رو راحت کن.
شما از چه ISPای خدمات می‌گیرین؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #3 : 02 خرداد 1394، 06:50 ب‌ظ »
تو other servers بذار خودش سریعترین سرورو پیدا کنه.فکر کنم واس ایران(asis.io) بهترینه.

بله منم همین مشکلات را داشتم.

برای بهتر بودن سرعت برای هرکاری بهتره روی سرور ایران باشه و اپت فست نصب باشه و اینکه صبح زود امتحان کنید بهتره برای اپدیت و اینکه با فیلترشکن اقدام کنید که isp را تغییر میده
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #4 : 02 خرداد 1394، 06:53 ب‌ظ »
نقل‌قول
با فیلترشکن اقدام کنید که isp را تغییر میده
isp نه ! بلکه ip رو تغیر میده(البته این تنها کاری نیست که میکنه)
ip = internet protocol
ISP = Internet service provider

دوست عزیز زیاد نگران نباشد. این مشکل در حال حاضر برا همه ی ایرانیا وجود داره و فقط یه مدتیه که اینجوری شده و اونم مربوط به لانچپد میشهکه ظاهرا مدتیه دسترسی از ایران بهش سخت شده.
بله درسته با استفاده از tor مشکل شما حل میشه چون در اون صورت دیگه از ip ایران استفاده نخواهید کرد. من که امیدوارم مشکل به زودی از ریشه حل بشه.

پ ن : البته باید اینم اضافه کنم که این مشکل با انتخاب سرور آمریکا و یا حتی پرسرعت ترینشون و حتی استفاده از apt-fast حل نمیشه.مطمئن باشید
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1394، 07:01 ب‌ظ توسط samis »
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 02 خرداد 1394، 07:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
با فیلترشکن اقدام کنید که isp را تغییر میده
isp نه ! بلکه ip رو تغیر میده(البته این تنها کاری نیست که میکنه)
ip = internet protocol
ISP = Internet service provider

دوست عزیز زیاد نگران نباشد. این مشکل در حال حاضر برا همه ی ایرانیا وجود داره و فقط یه مدتیه که اینجوری شده و اونم مربوط به لانچپد میشهکه ظاهرا مدتیه دسترسی از ایران بهش سخت شده.
بله درسته با استفاده از tor مشکل شما حل میشه چون در اون صورت دیگه از ip ایران استفاده نخواهید کرد. من که امیدوارم مشکل به زودی از ریشه حل بشه.

پ ن : البته باید اینم اضافه کنم که این مشکل با انتخاب سرور آمریکا و یا حتی پرسرعت ترینشون و حتی استفاده از apt-fast حل نمیشه.مطمئن باشید

از IP ایران استفاده نخواهید کرد؟ :o
به‌نظرم باید بگید شما به‌شکل مستقیم درخواست اتصال به IP سرور عنایت شده رو نمی‌دید بلکه از یه سری کامپیوتر واسط با IPهای متفاوت که در بلک‌لیست نرم‌افزار عنایت‌کننده‌ی ISP وجود نداره برای اتصال به سرور نهایی بهره خواهید برد. که این نهایتا شما رو برای هریک از اون واسطه‌ها و ISP ناشناس می‌کنه.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 خرداد 1394، 07:39 ب‌ظ »

بله این را کامل میدونم ولی برای اپدیت از ترمینال سرعت را بیشتر میکنه ولی خب مشکل همچنین باقی میماند

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 02 خرداد 1394، 07:41 ب‌ظ »
Geek و samis عزیز خواهشا بحث شبکه و سرویس دهده راه ندازید که تو این یکی صفر هم نیستم یا یه جوری بگید مام بفهمیم !!! :'( :'( :'(

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 خرداد 1394، 08:04 ب‌ظ »
Geek و samis عزیز خواهشا بحث شبکه و سرویس دهده راه ندازید که تو این یکی صفر هم نیستم یا یه جوری بگید مام بفهمیم !!! :'( :'( :'(

منم چیز چندانی نمی‌دونم، ولی برای یه اطلاعات حدافلی کافیه چند تا مقاله توی ویکیپدیا بخونی، برای نمونه:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tor_(anonymity_network)
https://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_server

و...

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #9 : 02 خرداد 1394، 08:07 ب‌ظ »
به‌نظرم باید بگید شما به‌شکل مستقیم درخواست اتصال به IP سرور عنایت شده رو نمی‌دید بلکه از یه سری کامپیوتر واسط با IPهای متفاوت که در بلک‌لیست نرم‌افزار عنایت‌کننده‌ی ISP وجود نداره برای اتصال به سرور نهایی بهره خواهید برد. که این نهایتا شما رو برای هریک از اون واسطه‌ها و ISP ناشناس می‌کنه.
وقتی شما دارید از یه سایت پراکسی استفاده میکنید تقریبا همینی هست که شما توضیح دادید اما تور مکانیزم پیچیده تری داره. درواقع تور با دستکاری header بسته های ارسالی و تغییر در source ip و distination ip کاراشو پیش میبیره. البته تنها این مکانیزم نیست! اینکه چطوری با این وجود هنوز مقصدشو پیدا میکنه و یا اینکه چطوری ISP به شما حق همچین مراوده ای رو میده برمیگرده به همون ساختاری که براش مهیا شده. همون شبکه ی تور!
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1394، 08:49 ب‌ظ توسط samis »
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 خرداد 1394، 08:10 ب‌ظ »
وقتی شما دارید از یه سایت پراکسی استفاده میکنید تقریبا همینی هست که شما توضیح دادید اما تور مکانیزم پیچیده تری داره. درواقع تور با دستکاری header بسته های ارسالی و تغییر در source ip و distination ip کاراشو پیش میبیره. البته تنها این مکانیزم نیست! اینکه چطوری با این وجود هنوز مقصدشو پیدا میکنه برمیگرده به همون ساختاری که براش مهیا شده. همون شبکه ی تور!

چی چی ؟؟؟؟؟

تاپیک را به انحراف نکشین دوست عزیز این بحث های تخصصی که منم هیچی ازش نمیفهمم توی همچین تاپیکی که جوابش مشخصه جاش نیست ( با عرض معذرت )
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1394، 08:14 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #11 : 02 خرداد 1394، 08:23 ب‌ظ »
وقتی شما دارید از یه سایت پراکسی استفاده میکنید تقریبا همینی هست که شما توضیح دادید اما تور مکانیزم پیچیده تری داره. درواقع تور با دستکاری header بسته های ارسالی و تغییر در source ip و distination ip کاراشو پیش میبیره. البته تنها این مکانیزم نیست! اینکه چطوری با این وجود هنوز مقصدشو پیدا میکنه برمیگرده به همون ساختاری که براش مهیا شده. همون شبکه ی تور!
یعنی خوداییش فکر نمیکردم تور اینقدر جنیوس تهیه شده باشه.
واقعا که خیلی باحاله.
فقط تنها موردی که داره مصرف نسبتا زیاد دیتا هست که برای کاربران با حجم کم کمی مشکل ایجاد میکنه.
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1394، 08:27 ب‌ظ توسط Риал Краесис »

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 133
« پاسخ #12 : 20 شهریور 1394، 04:43 ب‌ظ »
من هم دقیقا چند وقت پیش همین مشکل رو پیدا کردم و با اینکه سرور رو تغییر دادم و خود این قضیه هم کلی وقت گرفت اما مشکل حل نشد، حدس زدم ISP عزیز داره کرم می‌کشه!
این شد که ترافیک رو از تور عبور دادم و با حداکثر سرعت اینترنتم بسته‌ها رو دانلود کردم.

اینطوری:

sudo torify apt-get update
sudo torify apt-get upgrade
من الان این مشکل رو دارم ولی تا ابدیت نکنم نمیتونم تور رو نصب کنم و ترافیک ر از اون عبور بدم خب چیکار کنم

حتی برای نصب برنامه‌ها هم این کار رو می‌کنم که خیلی خوبه!
اصلا اگر سرعتت خوبه سیستم رو تنظیم کن که دیگه کلا کل ترافیکت از تور عبور کنه و خیال خودت رو راحت کن.
شما از چه ISPای خدمات می‌گیرین؟