انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام پردازنده را ترجیح میدهید؟

INTEL
AMD

نویسنده موضوع: اینتل یا ای ام دی؟! Intel or AMD?  (دفعات بازدید: 10362 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrefan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • Cisco CCDP
    • Tuning Talk
اینتل یا ای ام دی؟! Intel or AMD?
« : 26 آبان 1388، 12:31 ب‌ظ »
همه جا این بحث هست که کدام یکی بهتر هستند و هرکدام موافقان و مخالفان زیادی دارند.

من به عنوان کسی که از سی پی یو  AMD K6-II تا الان که AMD PHENOM X4  موجود هست رو داشتم میتونم به جرات بگم توانایی های پردازش گرافیکی AMD  بسیار بالاتر و قویتر از همتاهای INTEL است. در ضمن قیمت کمتری هم دارند.

از شما درخواست دارم نظرات و تجربیات شخصی خود را در ضمینه کار با لینوکس با هردو پردازنده را به اشتراک بگذارید.

در نگاه آنان که پرواز را نمی فهمند ؛ هرچه بیشتر اوج گیری کوچکتر خواهی شد. :)

آفلاین mrefan

• Newbie
  • *
  • Cisco CCDP
    • Tuning Talk

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: اینتل یا ای ام دی؟! Intel or AMD?
« پاسخ #2 : 26 آبان 1388، 04:04 ب‌ظ »
بستگی داره که شما سیستم کامپیوتر رو برای چه منظور استفاده کنی. اما من AMD رو به عنوان یه HomePC و GamePC قبول دارم، و یکی از دلیل ها به نسبت کارایی، قیمت بسیار مناسبش هست که میشه تا قیمت 1500 در حال حاضر بهترین سیستم رو داشت. اما برای کارهای سطح بالا، به نظرم Intel بسیار قویتر از AMD هست، که از نظر قیمت هم دو برابر پردازنده های AMD هست. البته من اگر از اینتل بخوام استفاده کنم (و بخوام هزینه کنم)، فقط پردازنده های جدید اینتل رو قبول دارم مثل i7، که یه شاهکاره، در غیر این صورت، از AMD استفاده می کنم.
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1388، 04:08 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین mrefan

• Newbie
  • *
  • Cisco CCDP
    • Tuning Talk
« پاسخ #3 : 26 آبان 1388، 09:42 ب‌ظ »
در مورد بازار رقابتی این دو شرکت؛ معمولا اینتل تکنولوژی برتر رو زودتر ارایه میکنه. اما ای ام دی در کمترین زمان پاسخ اینتل را با محصول جدید خود میده.
 مثلا چند وقتی است سی پی یو آی۷ اینتل خیلی سر و صدا به پا کرده اما ای ام دی بزودی پردازشگر ۸ هسته ای و ۱۲ هسته ای خود را به بازار ارایه می کند! :o
ضمنا شنیدم که هردو شرکت بدنبال ارایه کردن پردازشگرهای ۱۲۸ بیتی در سال ۲۰۱۲ هستند که این موضوع رقابت این دو شرکت را جذاب تر خواهد کرد. \\:D/

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #4 : 26 آبان 1388، 10:26 ب‌ظ »
برای لپ‌تاپ با توجه به گرمای زیادی که پردازنده‌های ای.ام.دی تولید میکنن اینتل گزینه‌ی بهتری خواهد بود...با در نظر گرفتن اینکه لپ‌تاپ به‌خاطر کوچیک‌تر بودنش،سطح تماس کمتری برای دفع گرما داره،داغ شدن زیادی علاوه بر کم کردن عمر و افزایش مصرف،باعث کاهش کارایی CPU میشه.
ولی در دسکتاپ مشکل گرما میتونه با یه فن خرکی! به خوبی حل بشه و قدرت واقعی AMD رو حس کنید
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1388، 10:29 ب‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین mrefan

• Newbie
  • *
  • Cisco CCDP
    • Tuning Talk
پاسخ به: پاسخ به: اینتل یا ای ام دی؟! Intel or AMD?
« پاسخ #5 : 27 آبان 1388، 09:44 ق‌ظ »
برای لپ‌تاپ با توجه به گرمای زیادی که پردازنده‌های ای.ام.دی تولید میکنن اینتل گزینه‌ی بهتری خواهد بود...با در نظر گرفتن اینکه لپ‌تاپ به‌خاطر کوچیک‌تر بودنش،سطح تماس کمتری برای دفع گرما داره،داغ شدن زیادی علاوه بر کم کردن عمر و افزایش مصرف،باعث کاهش کارایی CPU میشه.
ولی در دسکتاپ مشکل گرما میتونه با یه فن خرکی! به خوبی حل بشه و قدرت واقعی AMD رو حس کنید

البته باید بگم لپ تاپ من در حال حاضر دارای پردازشگر  AMD TURION X2 هست و من تاحالا مشکلی نداشتم باهاش

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #6 : 27 آبان 1388، 07:23 ب‌ظ »
منم نگفتم که پردازنده‌های ای.ام.دی مشکل‌ساز هستن...ولی گرمای اعصاب‌-خرد-کنشو وقتی که بخوای لپ‌تاپتو بذاری رو پاهات باید تحمل کنی!تازه از دید پزشکی این گرمای زیاد باعث بروز مشکلاتی میشه که با توجه به اینکه اینجا خونواده میان و میرن از گفتنش معذوریم! ;)
در هر حال من به ای.ام.دی رأی میدم
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1388، 12:22 ب‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 28 آبان 1388، 05:37 ب‌ظ »
من هم AMD TURION X2 دارم و واقعا گرماش من رو کلافه کرده. مخصوصا اگه زیاد بازی کنم باهاش داغ می‌شه و هنگ می‌کنه (البته تو ویندوز فقط)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #8 : 12 آذر 1388، 02:49 ب‌ظ »
تنها مشکل amd همین گرم کردنش هست من خودم athlon 5600 دارم در کیس هم از دو طرف بازه با این حال اگه یک کیس دیگه بزارم ( با فاصله ۱۰ سانت )کنار سیستم صدای فن کلافم می کنه ، اما در نهایت اگر بخوام یه سیستم جدید بگیرم دوباره amd می گیرم ( سرعت بیشتر رو با مغز اسخونت هم حس می کنی )
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین ubuntu_abhar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #9 : 13 آذر 1388، 01:52 ب‌ظ »
با سلام
در هر شرایطی  کارایی هر کدام با هم فرق می کنه ولی در کل من هم با amd  موافقم چون در مقایسه با intel  خیلی مواقع سیستم های amd  مشکلات  سیستم های اینتل را ندارند اگر قرار بر این باشد که من سیستم جمع کنم حتما از amd  استفاده می کنم اونم با بد asus  از نوع ep

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #10 : 13 آذر 1388، 02:32 ب‌ظ »
نظر من:
براي نوت بوك و نت بوك فقط Intel
براي دسكتاپ بستگي به بودجه داره.زير 150 هزار تومن AMD حرف اول و آخر رو ميزنه(با قاطعيت ميگم) .از 150 تا 300 بايد بين مدل ها بررسي كرد و بنچ مارك ها رو ديد ، نميشه حكم كلي داد ولي تو اين رده هم AMD با اينتل رقابت جدي داره. بالاي 300 تومن كه رده core i7 هست AMD فعلا محصولي ارائه نكرده و البته نميشه اين رو ايراد دونست چون سياست AMD سيستم هاي فوق گران نبوده تا حالا. ارزون ترين سيستمي كه بر اساس پلتفرم i 7 بسته بشه لااقل مين + سي پي يو 600 تومن ميشه!!
با توجه به بررسي هاي زيادي كه داشتم تا حالا ، AMD  در : بازي ، تبديل فرمت هاي صوتي و ويدئويي نسبت به اينتل برتري داره و Intel در نرم افزار هاي گرافيك دو بعدي مثل فتوشاپ و گيمپ ، نرم افزار هاي آفيس و مصرف انرژي از AMD بهتر هستش.
ولي ...
از صميم قلب AMD رو دوست دارم.
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1388، 03:01 ب‌ظ توسط Tahmooreth »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #11 : 13 آذر 1388، 03:18 ب‌ظ »
از جمله بحث های بی فایده و بی نتیجه در دنیای کامپیوتر!
ای ام دی و اینتل هر دو خوبی ها و بدی هایی دارند و در کل هر دو در صورتی که بر اساس نوع کاربری از سیستم انتخاب شوند خوب هستند
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1388، 11:40 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
پاسخ به: پاسخ به: اینتل یا ای ام دی؟! Intel or AMD?
« پاسخ #12 : 15 آذر 1388، 12:35 ق‌ظ »
از جمله بحث های بی فایده و بی نتیجه در دنیای کامپیوتر!
ای ام دی و اینتل هر دو خوبی ها و بدی هایی دارند و در کل هر دو در صورتی که بر اساس نوع کاربری از سیستم انتخاب شوند خوب هستند

+1

I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین MoOsHoK

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #13 : 15 آذر 1388، 11:08 ق‌ظ »
اصلا AMD قابل مقایسه با  INTEL نیست
فقط iNTeL  \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 16 آذر 1388، 06:48 ب‌ظ »
مگه اینتل و ای‌ام‌دی فرقی هم با هم دارن؟ جفتشون یکی هستن. اینتل توی آمریکا، ای‌ام‌دی تو تایوان
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن