انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چهار مشکل یک تازه کار در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1881 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Venus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
چهار مشکل یک تازه کار در اوبونتو
« : 04 خرداد 1394، 12:03 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان.
من چهارتا مشکل و در واقع چهارتا سوال تو اوبونتو دارم که دیدم بهتره همه رو یکجا مطرح کنم تا اینکه جدا تاپیک بزنم اخه خیلی بزرگ و تخصصی نیستن.
اول اینکه من نیاز به یه پلیری دارم که مثل kmplayer در ویندوز 5 ثانیه 5 ثانیه غقب و جلو ببره موزیک یا ویدئو رو که vlc این امکان رو نداره و فقط زیرنویس عقب و جلو میره(گاهی وقتا مخصوصا برای listening های انگلیسی نیازه در حد چند ثانیه جابجا کنیم)
دوم اینکه وقتی سیستم روشن میشه و اوبونتو بالا میاد نور زمینه رو حالت 100 درصده و هر دفعه باید کمش کنیم در حالیکه تو ویندوز با اخرین تنظیم نوری که انجام دادیم سیستم بالا میاد
سوم : من از دستور xdg-open برای باز کردن دایرکتوری هام از طریق ترمینال استفاده میکنم ولی وقتی در حالت root هستم و دایرکتوری رو باز میکنم و بعدش میبندم ترمینال از حالت عادی خارج میشه و یه اروری میده و دیگه نمیتونم هیچ کامندی تایپ کنم تا چندین بار اینتر بزنم و صبر کنم تا درست بشه.این مشکل وقتی با یوزر معمولی دایرکتوری باز میکنم پیش نمیاد.نمیدونم ایراد از دستوریه که میزنم یا چیز دیگه...
چهارم : vlc در حالت روت با ترمینال اجرا نمیشه و هردفعه باید exit کنیم vlc رو باز کنیم و دوباره روت بشیم!! میشود درستش کرد عایا؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چهار مشکل یک تازه کار در اوبونتو
« پاسخ #1 : 04 خرداد 1394، 12:10 ب‌ظ »
۱. توی vlc با استفاده از ترکیب کلید دگرساز با دکمه‌های ناوبری راست و چپ می‌شه پرونده رو جلو و عقب برد
۲. از کدوم نگارش اوبونتو استفاده می‌کنی؟
۳. در حالت ریشه نباید از محیط گرافیکی استفاده کنی
۴. به همون دلیل بالا بهت اجازه‌ی این کار رو نمی‌ده

در کل نباید هیچ‌وقت از کاربر ریشه استفاده کنی. من این‌جوری برداشت کردم که داری یه سری کارهایی رو مستقیماً با کاربر ریشه انجام می‌دی که خب کار خیلی اشتباهیه و نباید این کار رو بکنی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #2 : 04 خرداد 1394، 12:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
اول اینکه من نیاز به یه پلیری دارم که مثل kmplayer در ویندوز 5 ثانیه 5 ثانیه غقب و جلو ببره موزیک یا ویدئو رو که vlc این امکان رو نداره و فقط زیرنویس عقب و جلو میره(گاهی وقتا مخصوصا برای listening های انگلیسی نیازه در حد چند ثانیه جابجا کنیم)
داخل smplayer میشه بازه زمانی را تعیین کرد. پیشفرض ۱۰ ثانیه هست.
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Venus

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 04 خرداد 1394، 12:18 ب‌ظ »
ممنون از پاسخ هاتون دوستان
من از اوبونتو 14.04 استفاده میکنم
یه سوال :کلید دگرساز یعنی کدوم کلید؟؟ ;D
و اینکه من همیشه همون اول که وارد سیستم میشم روت میشم اگه با روت یکسری کارها رو نمیشه انجام داد که هی باید su  و exit بزنیم!!!

من از smplayer تابحال استفاده نکردم حتما تست میکنم :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 04 خرداد 1394، 02:20 ب‌ظ »
من از اوبونتو 14.04 استفاده میکنم
احتمالاً با به‌روز رسانی به ۱۵.۰۴ کم‌تر شاهد مشکلاتی مثل نور پس‌زمینه و… خواهید بود

یه سوال :کلید دگرساز یعنی کدوم کلید؟؟ ;D
این‌جا رو ببین!

و اینکه من همیشه همون اول که وارد سیستم میشم روت میشم اگه با روت یکسری کارها رو نمیشه انجام داد که هی باید su  و exit بزنیم!!!
خب این یعنی داری یه کاری رو اشتباه انجام می‌دی. لطفاً بگو این یکسری کارها چین که بهت بگیم راه درست انجام دادنشون چیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • یه مطلب با کمک هم کامل میشه نه یه نفره
« پاسخ #5 : 05 خرداد 1394، 12:09 ق‌ظ »
دوست عزیز vlc player بهترین پلیر هستش که میشه باهاش هر فرمتی رو باز کرد و کلی امکانات دیگه
من شخصا ازش راضی هستم
نظر هر کسی واسه خودش مقدس هستش پس بیا به نظر هم احترام بزاریم

آفلاین Venus

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 05 خرداد 1394، 07:05 ق‌ظ »
خب این یعنی داری یه کاری رو اشتباه انجام می‌دی. لطفاً بگو این یکسری کارها چین که بهت بگیم راه درست انجام دادنشون چیه
منظورم کار خاصی نبود,مثلا همین باز کردن پوشه و...
من خب خیلی وقتا که درایوهای ویندوزم رو mount میکردم انتظار داشتم بدون exit کردن بتونم همه کارهامو انجام بدم تا وقتیکه خاموش کنم.(تا حد ممکن هم از ترمینال دوست دارم استفاده کنم)واسه همین برای بعضی کارها با ارور مواجه میشدم.
در نهایت متوجه شدم که نباید از روت اینجوری استفاده کنم,حق با شماست.
ممنون از راهنمایی های شما و بقیه
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 07:23 ق‌ظ توسط Venus »

آفلاین Venus

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 05 خرداد 1394، 07:44 ق‌ظ »
دوست عزیز vlc player بهترین پلیر هستش که میشه باهاش هر فرمتی رو باز کرد و کلی امکانات دیگه
من شخصا ازش راضی هستم
بله منم از vlc کاملا راضی هستم.از نظر قابلیت ها هم تقریبا همه جا vlc رو برتر میدونن.ولی اینقدر به این قابلیت جابجایی ثانیه ای نیاز داشتم که حاضر بودم از پلیر دیگه ای استفاده کنم.که حل شد.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #8 : 05 خرداد 1394، 01:03 ب‌ظ »
من شخصا ازش راضی هستم

با عض معذرت ولی این حرف اشتباهه و من نمیتونم باش موافق باشم smplayer بهتره سریع تر باز میکنه و وقتی تنظیماتش وسط فیلم دستکاری میکنی همون موقع اعمال میکنه تنظیمات را و مثل وی ال سی نباید فیلم را ببندیم دوباره بیایم باز کنیم
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #9 : 05 خرداد 1394، 01:44 ب‌ظ »
با عض معذرت ولی این حرف اشتباهه و من نمیتونم باش موافق باشم SMPlayer بهتره سریع تر باز میکنه و وقتی تنظیماتش وسط فیلم دستکاری میکنی همون موقع اعمال میکنه تنظیمات را و مثل وی ال سی نباید فیلم را ببندیم دوباره بیایم باز کنیم
SMPlayer تنها یک پیش افزار (front end) برای MPlayer محسوب می‌شه و بیشتر تواناییش رو از اون می‌گیره برای همین دربرابر پخش‌کننده‌های دیگه کارکرد معقول‌تر و شتاب بیشتری از خودش نشون می‌ده. اگر دوست دارید پخش‌کنندهٔ خوبی داشته باشید از MPlayer و شاخگی‌هاش استفاده کنید چون قطعاً هم خودش و هم شاخگی‌هاش بهترین پخش‌کننده‌هایی‌ هستند که در حال حاضر وجود دارن.
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 01:46 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #10 : 05 خرداد 1394، 01:58 ب‌ظ »
با عض معذرت ولی این حرف اشتباهه و من نمیتونم باش موافق باشم SMPlayer بهتره سریع تر باز میکنه و وقتی تنظیماتش وسط فیلم دستکاری میکنی همون موقع اعمال میکنه تنظیمات را و مثل وی ال سی نباید فیلم را ببندیم دوباره بیایم باز کنیم
SMPlayer تنها یک پیش افزار (front end) برای MPlayer محسوب می‌شه و بیشتر تواناییش رو از اون می‌گیره برای همین دربرابر پخش‌کننده‌های دیگه کارکرد معقول‌تر و شتاب بیشتری از خودش نشون می‌ده. اگر دوست دارید پخش‌کنندهٔ خوبی داشته باشید از MPlayer و شاخگی‌هاش استفاده کنید چون قطعاً هم خودش و هم شاخگی‌هاش بهترین پخش‌کننده‌هایی‌ هستند که در حال حاضر وجود دارن.

نوید جان ممنون از اطلاعاتت و این که نظر شخصی شما smplayer هست یا vlc ؟؟؟؟
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #11 : 05 خرداد 1394، 02:49 ب‌ظ »
اونقدری کار نکردم که بتونم نظر خاصی در موردشون بدم ولی از زمانی که وارد لینکوس شدم از MPlayer استفاده می‌کنم و نظر شخصیم هم اینه که سعی کنید از ابزاری که خوشتون میاد و باهاش آسوده‌تر هستید استفاده کنید. با این همه خودم بیشتر از MPlayer استفاده می‌کنم و اتفاقاً از یکی از شاخگی‌هاش به‌نام mpv هم استفاده کردم که به‌نظرم جای کمبود‌هایی که MPlayer برخی اوقات داره رو کاملاً پر می‌کنه. ولی اگر قرار باشه یک پیش افزار برای دوست و یا یکی از اعضای خانواده که زیاد با خط فرمان راحت نیستند و دوست دارند با ابزار بصری کار کنند پیشنهاد بدم قطهاً SMPlayer خواهد بود.
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 02:53 ب‌ظ توسط نوید راد »