سلام به همه دوستان.
من چهارتا مشکل و در واقع چهارتا سوال تو اوبونتو دارم که دیدم بهتره همه رو یکجا مطرح کنم تا اینکه جدا تاپیک بزنم اخه خیلی بزرگ و تخصصی نیستن.
اول اینکه من نیاز به یه پلیری دارم که مثل kmplayer در ویندوز 5 ثانیه 5 ثانیه غقب و جلو ببره موزیک یا ویدئو رو که vlc این امکان رو نداره و فقط زیرنویس عقب و جلو میره(گاهی وقتا مخصوصا برای listening های انگلیسی نیازه در حد چند ثانیه جابجا کنیم)
دوم اینکه وقتی سیستم روشن میشه و اوبونتو بالا میاد نور زمینه رو حالت 100 درصده و هر دفعه باید کمش کنیم در حالیکه تو ویندوز با اخرین تنظیم نوری که انجام دادیم سیستم بالا میاد
سوم : من از دستور xdg-open برای باز کردن دایرکتوری هام از طریق ترمینال استفاده میکنم ولی وقتی در حالت root هستم و دایرکتوری رو باز میکنم و بعدش میبندم ترمینال از حالت عادی خارج میشه و یه اروری میده و دیگه نمیتونم هیچ کامندی تایپ کنم تا چندین بار اینتر بزنم و صبر کنم تا درست بشه.این مشکل وقتی با یوزر معمولی دایرکتوری باز میکنم پیش نمیاد.نمیدونم ایراد از دستوریه که میزنم یا چیز دیگه...
چهارم : vlc در حالت روت با ترمینال اجرا نمیشه و هردفعه باید exit کنیم vlc رو باز کنیم و دوباره روت بشیم!! میشود درستش کرد عایا؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید