انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مخفی کردن فایل/دایرکتوری بدون اضافه کردن "." در دلفین (حل شد)  (دفعات بازدید: 5596 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.
خیلی وقت بود سوال نپرسیده بودم.  ;)
لینک زیر رو نگاه کنید:
http://www.webupd8.org/2015/05/how-to-hide-files-and-folders-in-your.html
برای فایل منیجرهایی مثل ناتیلوس، نمو و ... میشه با این ترفند فایل/دایرکتوری هارو مخفی کرد. بدون اینکه قرار باشه قبل از اسم، کاراکتر "." بذاریم.
حالا سوال من اینه که توی دلفین به چه صورته؟ آیا میشه همچین کاری کرد؟
همین روش رو توی دلفین تست کردم ولی جواب نداد.
هدفم از این کار؟
کنار اوبونتو، برای خونواده یه ویندوز7 هم دارم و این ویندوز7 خنگ، توی هر درایوی یه عالمه پوشه مثل:
$RECYCLE.BIN ، System Volume Information و RECYCLER درست می کنه.
خودم میخواستم اول این هارو با گذاشتن کاراکتر "." مخفیشون کنم ولی می ترسم. چون ممکنه:
1) ویندوز که خنگ هست، بدتر بشه  ;D
2) باز بعد اینکه خونواده رفتن توی ویندوز، اون پوشه ها رو دوباره بسازه و کار دوباره  #-o

به نظرشما با گذاشتن کاراکتر "." به اول این پوشه ها، مشکلی پیش نمیاد واسم؟ یا راهی نیست که مثل اون لینک بتونم جور دیگه ای مخفیشون کنم؟
مرسی  ;)
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 04:59 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
به نظرم، بهتره که سوالم رو واضح تر بگم.
آیا با گذاشتن کاراکتر "." به اول یک فایل یا دایرکتوری، ماهیت اون هم کاملا عوض میشه؟
فرض کنیم همیشه یه سری چیزها قرار بوده اتوماتیک ریخته بشه توی یه دایرکتوری. ولی الان اون دایرکتوری اولش یه "." اومده و مخفی شده. آیا اون چیزایی که اتوماتیک توش ریخته میشدن، بازم ریخته میشن؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
دو پوشه کاملا مجزا هستند و ربطی به هم ندارند.
ali@lmde /media/ali/xp $ ls -a
.             Documents and Settings  NTDETECT.COM   System Volume Information
..            Intel                   ntldr          .Trash-1000
archive_db    IO.SYS                  pagefile.sys   WINDOWS
AUTOEXEC.BAT  MSDOS.SYS               Program Files
boot.ini      MSOCache                RECYCLER
CONFIG.SYS    Noor                    .RECYCLER
ali@lmde /media/ali/xp $

RECYCLER مربوط به xp و RECYCLE.BIN هم اگر حافظه یاری بده مربوط به 7 و System Volume Information مربوط یه سیستم ریستور هست
من که xp دارم برای مواقع اضطراری سیستم ریستور رو غیر فعال می کنم و بی‌خیال این پوشه‌ها می‌شم
{امتحان میانترم خانومم اینترنتی بود و با فایرفاکس در گنو/لینوکس نمی‌شد امتحان داد با فایرفاکس در xp بدون مشکل امتحان داد  8) - یا مثلا یه تحقیق داشت که اجبار کرده بودن باید فایل docx تحقیقت رو بدی و گرنه بهت نمره نمی‌دیم  8) مثلا با libreoffice تحقیقش نوشته بشه چه تضمینی هست که داخل سیستم اون بنده خدا درست اجرا شه، کامل اجرا شه فونت‌ها به هم نریزن یا ... - با این وضعیت سیستم آموزشی چه راهی هست جز نصب بودن قهرمان دزدها (همون ویندوز جیگر طلا)}
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 04:11 ب‌ظ توسط صدراله »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
سلام.
میشه بگین چرا دوتا RECYCLER هست؟
چون طبیعتا یکی بیشتر نباید باشه و احتمالا شما که اومدی مخفیش کردی، بعد از اینکه ویندوز دوباره لود شده، اون دایرکتوری رو از اول ساخته و دوتا شدن. درست نمی گم؟

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
پیش بینی چنین سؤالی رو کردم و توضیح دادم بعد ارسال دیدم سؤال رو پرسیدین :دی
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام.
چون طبیعتا یکی بیشتر نباید باشه و احتمالا شما که اومدی مخفیش کردی، بعد از اینکه ویندوز دوباره لود شده، اون دایرکتوری رو از اول ساخته و دوتا شدن. درست نمی گم؟
درسته
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
سلام.
درسته

با دیدن ارسال شما RECYCLER و System Volume Information رو پاک کردم و وارد xp شدم پوشه System Volume Information وجود داشت و خبری از RECYCLER نبود یه پوشه جدید ساخته و اون رو حذف کردم پوشه RECYCLER دوباره ساخته شد.

این مطلب در xp ارسال شده.

--------
پانوشت الف. فکر کردم منظور از دوتا RECYCLER و RECYCLE.BIN  هستند :دی
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 04:36 ب‌ظ توسط صدراله »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پیش بینی چنین سؤالی رو کردم و توضیح دادم بعد ارسال دیدم سؤال رو پرسیدین :دی

خب نه. سوال من یه چیز دیگه بود.
من نمیخواستم فرق بین RECYCLER ها رو بدونم که توی نسخه های مختلف ویندوز، اسمای مختلفی دارن. (البته نکته ی خوبی بود. مرسی  ;) )
الان شما مگه نمیگی XP داری؟ خب پس همون RECYCLER رو باید فقط داشته باشی.
توی خروجی lsی هم که گذاشتی، همون RECYCLER ویندوز XP هست. ولی؟ دوتا RECYCLER هست. چون شما RECYCLER رو مخفی کنی ویندوز دیگه به خاطر خنگیش نمیشناستش و از اول یه پوشه ی دیگه به اسم RECYCLER درست می کنه و کاراش رو توی اون جدیدی ادامه میده.
کلا سوال من اینه که چجوری اینارو مخفی کنم که جلو چشمم نباشن ولی ماهیتشون هم تغییر نکنه.
من 7 دارم و سیستم ریستور هم ندارم. ولی این پوشه ها توی پارتیشن های NTFSم رو اعصابمن. اگه خونواده به اطلاعات هارد دسترسی نمیخواست، منم همه ی پارتیشنام رو ext4 می کردم. ولی خب فعلا مقدور نیست. برای همین باید اینارو یه جوری از جلو چشمام محو کنم.
شما که ویندوز داری الان، به نظرت کانفیگ این RECYCLER ها توی ویندوز کجاست؟ من برم کانفیگش رو دستکاری کنم و اول دایرکتوری هایی که تنظیم کرده تا اطلاعات رو بریزه توشون، یه "." اضافه کنم  ;D

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
بحث سر خنگی نیست بحث اینه که اون می خواد اطلاعات رو داخل پوشه RECYCLER ذخیره کنه نه .RECYCLER
بین این دو پوشه فرقی نیست؟
بین پوشه mozilla و .mozilla در /home/~ فرقی نیست؟
پوشه System Volume Information ساخته می‌شه چه سیستم ریستور روشن باشه چه خاموش
تو رجیستری که چیزی به نام RECYCLER پیدا نشد
من تا حالا ندیدم برنامه‌ای که آدرس پوشه مورد نظر رو تغییر بده، هستند برنامه‌هایی که مثلا آدرس Desktop یا ... رو تغییر بدن ولی راجع به این دو پوشه اطلاعی ندارم
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 04:31 ب‌ظ توسط صدراله »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
بحث سر خنگی نیست بحث اینه که اون می خواد اطلاعات رو داخل پوشه RECYCLER ذخیره کنه نه .RECYCLER

آره میدونم. ولی خب من باید تیکه هام رو به ویندوز بندازم. راه دیگه ای نیست  ;D ;D

نقل‌قول
این یکی دیگه واقعا از خنگیشه  ;D

نقل‌قول
چه بد.

تا اینجا دوتا راه وجود داره برای مشکلم.
1) از یه فایل منیجر دیگه استفاده کنم مثل ناتیلوس و ... که خب هیچکدوم دلفین نمیشن  ;D
2) پارتیشنام رو ext4 کنم تا ویندوز دست از سر کچلشون برداره که خب باز از اونور ویندوز دیگه نمی تونه هیچ درایوی رو بخونه و کار بقیه لنگ می مونه.
3) ؟؟؟ اینو من میخوام  ;D

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
برای مورد سوم می تونی گزارش بدی به سازندگان دلفین شاید دلشون برات بسوزه و اون قابلیت رو به دلفین اضافه کنن :p

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
راه سوم به نظرم اینه که همیشه این فایل ها رو پاک کنم از پارتیشنام. بعد خونواده خیلی از ویندوز استفاده نداره. مثلا ده روز من توی کوبونتوام، یه روز که من نباشم بقیه میرن توی 7.
یعنی من چند روزی یه بار بخوام اون دایرکتوری ها رو دستی پاک کنم. اینجوری تا حدودی مشکلم حل میشه.
راه اول که خداییش نمیشه. غیر از دلفین با هیچی نمی تونم کار کنم.
راه دوم هم که ممکنه چند ماه دیگه حل بشه. یعنی یه سیستم جدا بخرم و اونجا دیگه اثری از اون سیستم عامل منسوخ شده نیست.

بازم مرسی از راهنمایی  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
فعلا مشکل رو با گذاشتن دستور حذف این پوشه ها توی کرون، حل کردم.
اینجوری هر زمان که سیستم بوت میشه، اون فایل های بی مصرف هم پاک میشن. بقیه هم خواستن برن توی 7، باز براشون ظاهر میشه. باز من اومدم توی کوبونتو دوباره حذف میشن.
از هیچی بهتره  ;)

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
نقل‌قول

آره میدونم. ولی خب من باید تیکه هام رو به ویندوز بندازم. راه دیگه ای نیست  ;D ;D

نقل‌قول
این یکی دیگه واقعا از خنگیشه  ;D

نقل‌قول
چه بد.

تا اینجا دوتا راه وجود داره برای مشکلم.
1) از یه فایل منیجر دیگه استفاده کنم مثل ناتیلوس و ... که خب هیچکدوم دلفین نمیشن  ;D
2) پارتیشنام رو ext4 کنم تا ویندوز دست از سر کچلشون برداره که خب باز از اونور ویندوز دیگه نمی تونه هیچ درایوی رو بخونه و کار بقیه لنگ می مونه.
3) ؟؟؟ اینو من میخوام  ;D

رسول جان میتونی کل پارتیشنات رو EXT4 بزنی بعد یه برنامه هست تو ویندوز بهش قابلیت دیدن این نوع پارتیشن ها رو میده و جالب اینکه هرچی تو لینوکس با نقطه اولش مخفی کنی اونجا هم مخفی میشه!!!!
در ضمن اینقدر هم به ویندوز توهین نکن شاید ویندوزیای دیگه که ********** هستند توهین کنند اما از یه گنو لینوکسی اصیل بعیده.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
میشه لطفا این برنامه رو معرفی کنی
اگر با قوانین سایت مغایره پیام خصوصی کن :d