انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساختار تنظیمات شبکه در debian base  (دفعات بازدید: 1628 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
ساختار تنظیمات شبکه در debian base
« : 06 خرداد 1394، 10:09 ب‌ظ »
با سلام
من تاحالا فقط از گرافیک اوبونتو استفاده کردم و از نظر کد فقط در redhat base تجربه دارم.
پس ببخشید اگر بی تجربگی می کنم.
من باید برای تنظیمات شبکه ام ip static و gateway و dns را ست کنم که این کار را به صورت گرافیکی انجام دادم اما طبق پست دوستان در همین تاپیک و اطلاعات قبلی خودم مثلا کارت شبکه من را اگر eth0 شناسایی کند باید یک فایل کانفیک با نام ifcfg-eth0 در ادرس /etc/sysconfig/network ایجاد شود که شامل تمام تنظیمات کارت شبکه است که البته این ادرس در دبیان ها /etc/network/interfaces است.
حالا من به صورت گرافیکی تنظیمات را انجام دادم و العان همه چیز خوبه اما هیچ یک از تنظیمات در فایل های معرفی شده ذخیره نشده و اگر بخواهم از طریق terminal تنظیمات را انجام بدم نمیدونم باید چکار کنم.
ممنون میشم توضیح دهید
با تشکر.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : ساختار تنظیمات شبکه در debian base
« پاسخ #1 : 06 خرداد 1394، 10:11 ب‌ظ »
هنگامی که به صورت گرافیکی انجام بدید، تنظیمات توی Network Manager اعمال می‌شه. تنظیمات اون رو نگاه کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1394، 10:15 ب‌ظ »
البته در نگارش‌های جدیدتر دبیان، مسیر درست تنظیمات مربوط به واسط‌های شبکه /etc/network/interfaces.d/ است. در ضمن متوجّه نشدم الآن سوال چیه دقیقاً؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #3 : 09 خرداد 1394، 03:37 ق‌ظ »
با سلام
از دوستان برای جواب های که دادند ممنونم و ببخشید که دیر اومدم.
حرف های شما کاملا صحیح است و تنظیمات نیز در NetworkManager ذخیره می شود.
اما سوال من که درست نتونستم بیانش کنم.
به چه صورت NetworkManager را غیر فعال کنم که تنظیمات را از فایل که خودم ساختم و شامل ip و MAC و ... است بخواند؟
و البته در ادامه این سوال یک سوال دیگر هم به وجود می آید که ساختار و آدرس فایل تنظیمات هر interface در ubuntu کجا و به چه صورت است؟
مثلا در CentOS در آدرس زیر:
/etc/sysconfig/networkو برای interface های استاندارد ۸۰۲.۳ فایل های با نام های eth0, eth1, ..., ethn نام گذاری می شود.
یعنی اگر که یک کارت شبکه بدون wifi داشته باشیم در مسیر گفته شده فایلی بانام ifcfg-eth0 وجود دارد که ساختارش به شکل زیر است :
Name=eth0
ProtoType=static
ip='192.168.1.2'
netmask='255.255.255.0'
network='192.168.1.0'
broadcast='192.168.1.1'
onboot=yes
phisicaladdress='11:22:33:aa:bb:cc'
و سایر تنظیمات دیگر.
حالا می خواهم بدونم اگر NetworkManager را Disable کنم و بخواهم از تنظیمات دستی استفاده کنم در چه آدرسی و با چه ساختاری باید تنظیمات را وارد کنم؟؟؟
البته تمام کار های بالا را می خواهم در terminal انجام بدم.
با تشکر