انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خبر جشن انتشار اوبونتو در تارنمای زومیت  (دفعات بازدید: 1965 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
یکی از بچه‌ها در تلگرام توی گروه کاربران ایرانی اوبونتو، لینک خبر جشن انتشار اوبونتو توی تارنمای زومیت رو منتشر کرد. منم میزارمش اینجا تا بچه‌ها ازش استفاده کنن.
http://www.zoomit.ir/it-news/os/20920-ubuntu-15-04-tehran-celebrated
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1394، 06:34 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : خبر جشن انتشار اوبونتو در تارنمای زومیت
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1394، 07:14 ب‌ظ »
سلام
دستت درد نکنه و ممنون
متاسفانه گروه تلگرامی کم‌کم میخواد جایگزین انجمن بشه :(و بازم متاسفانه بچه‌های اونجا دارن ادامه میدن و اصلا وضعیت اونجارو سبک‌سنگین نمیکنن که چرا مثلا جادی و دانیال و سالار ووو رفتن و نموندن :( ](*,)

پ.ن :

زومیت = رسول ;D

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1394، 10:12 ب‌ظ »
سلام
دستت درد نکنه و ممنون
متاسفانه گروه تلگرامی کم‌کم میخواد جایگزین انجمن بشه :(و بازم متاسفانه بچه‌های اونجا دارن ادامه میدن و اصلا وضعیت اونجارو سبک‌سنگین نمیکنن که چرا مثلا جادی و دانیال و سالار ووو رفتن و نموندن :( ](*,)

پ.ن :

زومیت = رسول ;D
اوخ اوخ نگوووووووووووووووووو! ;D ;D ;D
اقا خوش به حال اونایی که رفتن من با اینکه ثبت نام کرده بودم اما مشکل برام پیش اومد نتونستم برم. :( :'( :-X ](*,) ](*,) ](*,)

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 09 خرداد 1394، 10:07 ق‌ظ »
سلام
دستت درد نکنه و ممنون

پ.ن :

زومیت = رسول ;D

کی گفته گروه تلگرام قراره جایگزین انجمن بشه؟
اونجا بیشتر گپ و گفتگو هست تا کارهایی که توی انجمن ما انجام میدیم.
هرچند بعضیا اونجا سوال می کنن. ولی من شخصا سوالام رو میام اینجا میپرسم  و اونجا فقط حرف میزنیم از چپ و راست  ;D
دانیال هست که!
سالار هم جریان داره..
جادی رو ندیدم اصلا کی بیاد و کی بره!

پانوشتت مال چند ماه پیشه. خخخ
من دیگه چند وقتی هست توی زومیت نه کامنت میذارم نه مطلباش رو دنبال می کنم. توی فیدلی فقط گذاشتمش و یه موقعی یه خبر اگه جالب بود میرم ببینم چی شده.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #4 : 09 خرداد 1394، 06:38 ب‌ظ »
کی گفته گروه تلگرام قراره جایگزین انجمن بشه؟
اونجا بیشتر گپ و گفتگو هست تا کارهایی که توی انجمن ما انجام میدیم.
هرچند بعضیا اونجا سوال می کنن. ولی من شخصا سوالام رو میام اینجا میپرسم  و اونجا فقط حرف میزنیم از چپ و راست  ;D
دانیال هست که!
سالار هم جریان داره..
جادی رو ندیدم اصلا کی بیاد و کی بره!

پانوشتت مال چند ماه پیشه. خخخ
من دیگه چند وقتی هست توی زومیت نه کامنت میذارم نه مطلباش رو دنبال می کنم. توی فیدلی فقط گذاشتمش و یه موقعی یه خبر اگه جالب بود میرم ببینم چی شده.

سلام
کسی نگفته قراره جایگزین بشه من مثلا از وضعیت پرسش‌وپاسخ‌های اونجا انتقاد کردم . البته شاید یه گروه دیگه رو میگی ؟ یه گروه هست انجمن نمدونم‌چی‌چی اوبونتو یونیکس ایران ازینجور چیزا که فکر کنم خودتم بودی و رفتی :o ??? چرا باباجان جادی و دانیال و سالار بودن ولی رفتن که تاسف‌آوره .
اون لینک زومیت رو پی گرفتم به حال تو غصه خوردم که با چه آدمایی سروکله میزدی ؟ در همون خبر چندتا پست عجیب‌غریب دیدم که عجب نویسنده‌های کولی و هوچی بودن ...
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 09 خرداد 1394، 09:13 ب‌ظ »
سلام
کسی نگفته قراره جایگزین بشه من مثلا از وضعیت پرسش‌وپاسخ‌های اونجا انتقاد کردم . البته شاید یه گروه دیگه رو میگی ؟ یه گروه هست انجمن نمدونم‌چی‌چی اوبونتو یونیکس ایران ازینجور چیزا که فکر کنم خودتم بودی و رفتی :o ??? چرا باباجان جادی و دانیال و سالار بودن ولی رفتن که تاسف‌آوره .
اون لینک زومیت رو پی گرفتم به حال تو غصه خوردم که با چه آدمایی سروکله میزدی ؟ در همون خبر چندتا پست عجیب‌غریب دیدم که عجب نویسنده‌های کولی و هوچی بودن ...

آهان. فکر کردم گروه رسمی اوبونتو توی تلگرام رو میگی.
اونجا نیستی راستی؟
آره من توی اون قبلی اومدم دو دقه دیدم جوش خیلی نابوده، زدم بیرون  ;D
دانیال و سالار و ... هم حق داشتن بیان بیرون.
/***/
خخخ هرکی بره زومیت و کامنتا رو بخونه، با سر از زومیت میاد بیرون سریع  ;D
این وسط فقط من دو سال تونستم تحملشون کنم. که منم دیگه طاقتم تموم شد کلا تو اوج خداحافظی کردم  ;D
زومیت سایتی نیست که توش بتونی چارتا مطلب علمی و آموزنده پیدا کنی. اونجا فقط مهدکودکه. قدیما خوب بود. ولی این مهدکودکیا جدیدا اینترنت دار شدن، پاشون به فضای مجازی باز شده.  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت