انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفادهٔ ناچیز سیستم از سواپ با وجود RAM 8G ؟ ( حل شد )  (دفعات بازدید: 2089 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
سلام و خسته نباشید

یوهویی ;)نگاه انداختم دیدم که سواپ داره استفاده میشه :
narayana@Lenovo-Z510:~$ free -m
             total       used       free     shared    buffers     cached
Mem:          7901       2260       5640        168         48        835
-/+ buffers/cache:       1376       6524
Swap:         6193        136       6057

البته مقدارش کمه ولی عجیبه که با وجود رم ۸ از سواپ استفاده شده ! نمردم و دیدم که سواپ هم بکار گرفته شد ;Dولی نمیدونم چرا ؟ برنامه‌های vlc و telegram و goldendict و firefox هم باز بودن که البته همیشه درحال اجران ولی نمیدونم چرا اینبار اینطوری شد ؟ معمولا میگن اگه رم کم بیاد از سواپ استفاده میشه ولی رم هنوز پر نشده ؟
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1394، 06:45 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام و خسته نباشید

یوهویی ;)نگاه انداختم دیدم که سواپ داره استفاده میشه :
narayana@Lenovo-Z510:~$ free -m
             total       used       free     shared    buffers     cached
Mem:          7901       2260       5640        168         48        835
-/+ buffers/cache:       1376       6524
Swap:         6193        136       6057

البته مقدارش کمه ولی عجیبه که با وجود رم ۸ از سواپ استفاده شده ! نمردم و دیدم که سواپ هم بکار گرفته شد ;Dولی نمیدونم چرا ؟ برنامه‌های vlc و telegram و goldendict و firefox هم باز بودن که البته همیشه درحال اجران ولی نمیدونم چرا اینبار اینطوری شد ؟ معمولا میگن اگه رم کم بیاد از سواپ استفاده میشه ولی رم هنوز پر نشده ؟
بعضی اوقات پیش میاد (برای منم یک بار اتفاق افتاد البته میزان استفاده کمی بیشتر از مال شما بود حدود ۳۰۰ مگ) با یه رستارت حل میشه و منم چون ادامه پیدا نکرد دنبالشو نگرفتم البته ظاهرا بعضی از برنامه ها علاقه خاصی به سواپ دارن و اینجوری میشه.(این ایده من بود)

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
احتمالا سیستم رو suspend یا hibernate نکرده بودین؟
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام
من تاحالا ندیده بودم و داشتم یواش‌یواش بیخیال سواپ میشدم که دیگه ایجادش نکنم :oچون فقط ایجاد میشه و استفاده نمیشه .
نه suspend یا hibernate هم نبوده . اصلا نمیدونم چی به چی شد ؟

اصلا مهم نیست که استفاده بشه چراکه ایجادش کردیم که استفاده کنه نوش جونش ... ولی میگن در حالت عادی اگه اینطوری بشه یه جای کار اشکال داره ...
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
وقتی سیستم احساس کنه که رم داره پر میشه، میاد یک سری نرم‌افزارها رو که نسبت به بقیه زمان بیشتری ازشون استفاده نکردید رو انتقال میده به هارد که رمتون پر نشه.
چون که سرعت انتقال در هارددیسک پایین هست و از طرفی هم نباید در سرعت اجرای برنامه ها تأثیر بزاره، وقتی دیگه احساس خطر نکرد، آروم آروم برنامه ها رو برمیگردونه.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
وقتی سیستم احساس کنه که رم داره پر میشه، میاد یک سری نرم‌افزارها رو که نسبت به بقیه زمان بیشتری ازشون استفاده نکردید رو انتقال میده به هارد که رمتون پر نشه.
چون که سرعت انتقال در هارددیسک پایین هست و از طرفی هم نباید در سرعت اجرای برنامه ها تأثیر بزاره، وقتی دیگه احساس خطر نکرد، آروم آروم برنامه ها رو برمیگردونه.
توضیح جالب و مفیدی هست ممنون ولی این روند با اعداد و ارقام نمیخونه ! حالا کو تا پر شدن رم ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

• Sr. Member
  • *
توضیح جالب و مفیدی هست ممنون ولی این روند با اعداد و ارقام نمیخونه ! حالا کو تا پر شدن رم ؟

شاید متوجه نمیشید که داره پر میشه! و وقتی نگاه میکنید که کار از کار گذشته و سواپ پر شده!
یک وقت که سواپ پر هست با استفاده از برنامه system monitor چک کنید، متوجه میشید که حافظه سواپ خیلی آروم داره خالی میشه!

البته شاید واقعا یک مشکلی وجود داشته باشه ولی خود بنده هم که رم ۸ دارم این اتفاق برام زیاد میفته

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
شاید متوجه نمیشید که داره پر میشه! و وقتی نگاه میکنید که کار از کار گذشته و سواپ پر شده!
یک وقت که سواپ پر هست با استفاده از برنامه system monitor چک کنید، متوجه میشید که حافظه سواپ خیلی آروم داره خالی میشه!

البته شاید واقعا یک مشکلی وجود داشته باشه ولی خود بنده هم که رم ۸ دارم این اتفاق برام زیاد میفته

اتفاقا اولش با system monitor دیدم که سواپ حدود ۱۴۰ گرفته و در ترمینال هم تست کردم دیدم که بـــــــعـــــــلـــــــه ولی روی اون عدد ثابت بود . امروز از اون مورد خبری نیست و همه‌چی آرومه و اینکه میگی برای شما هم اتفاق میافته جالبتر شد .
یه نکتهٔ دیگه اینه که اعداد و ارقام system monitor با ترمینال فرق داره ! مثلا برای رم در ترمینال ۲۲۶۰ هست ولی در system monitor حدود ۱۳۰۰ بود .

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42

• Sr. Member
  • *
اتفاقا اولش با system monitor دیدم که سواپ حدود ۱۴۰ گرفته و در ترمینال هم تست کردم دیدم که بـــــــعـــــــلـــــــه ولی روی اون عدد ثابت بود . امروز از اون مورد خبری نیست و همه‌چی آرومه و اینکه میگی برای شما هم اتفاق میافته جالبتر شد .
یه نکتهٔ دیگه اینه که اعداد و ارقام system monitor با ترمینال فرق داره ! مثلا برای رم در ترمینال ۲۲۶۰ هست ولی در system monitor حدود ۱۳۰۰ بود .

به این دلیل هست که system monitor مقدار cach ذخیره شده در رم رو نشون نمیده و فقط میزانی که در حال مصرف هست رو نشون میده!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : استفادهٔ ناچیز سیستم از سواپ با وجود RAM 8G ؟
« پاسخ #10 : 10 خرداد 1394، 04:16 ق‌ظ »
صحبت آقای قاضوی تأیید می‌شه. الآن system monitor به من می‌گه سه گیگ از رمت پره، در حالی که یه دستور free نشون می‌ده که در حقیقت ده گیگ از  رم من پره

این ارسال ۹۶۰۰ من است
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #11 : 10 خرداد 1394، 11:15 ق‌ظ »
صحبت آقای قاضوی تأیید می‌شه. الآن system monitor به من می‌گه سه گیگ از رمت پره، در حالی که یه دستور free نشون می‌ده که در حقیقت ده گیگ از  رم من پره

این ارسال ۹۶۰۰ من است

آقا دانیال رمت چنده مگه ؟؟؟

واینکه نارایانا جان اگه شما یه کار سنگین بکنی رم پر شه دوباره خالی شه زمانی که که رم پر شده سواپ هم یه مقداریش پر میشه و این چیز معمولی که سواپ یه مقدارش پر شه
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #12 : 10 خرداد 1394، 08:48 ب‌ظ »
به این دلیل هست که system monitor مقدار cach ذخیره شده در رم رو نشون نمیده و فقط میزانی که در حال مصرف هست رو نشون میده!
این ارسال ۹۶۰۰ من است

ممنون از توضیحاتتون و ممنان :P

http://askubuntu.com/questions/157793/why-is-swap-being-used-even-though-i-have-plenty-of-free-ram

قبلن‌ترها :oاینکارو انجام داده بودم ولی اخیرا یادم رفته بود که چی بود تا دنبالش بگردم ;D

بالاتر هم گفتم که سواپ رو ایجاد میکنیم که استفاده بشه و نوش‌جونش که استفاده میکنه ولی در کل اگه مشکل خاصی نیست که ... هیچ .

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 11 خرداد 1394، 01:00 ق‌ظ »
آقا دانیال رمت چنده مگه ؟؟؟

دوازده گیگ، و بله، پر هم می‌شه و از هشت گیگ سوپم هم استفاده می‌شه (:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن