انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو بر روی ماشین مجازی  (دفعات بازدید: 998 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
نصب اوبونتو بر روی ماشین مجازی
« : 10 خرداد 1394، 07:47 ب‌ظ »
سلام دوستان
من می خوام کار با سیستم عامل لینوکس و دقیق یاد بگیرم. (از اوبونتو می خوام شروع کنم که بعدا بک ترک نصب کنم).به دلیل مشکلاتی که بوجود آمده می خوام سیستم عامل و بر روی ماشین مجازی نصب کنم.
می خواستم بدونم از این طریق من با مشکلی رو به رو نمیشم و می تونم از تمام قابلیت ها و ویژگی های این سیستم عامل استفاده کنم؟ و اینکه اجرای سیستم عامل به این صورت (نصب بر روی ماشین مجازی)، به لپ تاپ فشار نمیاره.(می خوام تایم های زیادی سیستم عامل و اجرا کنم. مثلا چهار پنج ساعت یا حتی بیشتر).
سیستم لپ تاپ: CPU:Corei5, RAM: 4GIG.
لطف می کنید اگر من و راهنمایی کنید :)
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1394، 07:49 ب‌ظ توسط ُSina Doshiri »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب اوبونتو بر روی ماشین مجازی
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1394، 02:17 ب‌ظ »
سلام
۱. بک‌ترک منقرض شده. اون زمان که منقرض نشده بود هم کسی نصبش نمی‌کرد، چون برای نصب شدن ساخته نشده بود!
۲. چرا مجازی؟ خب در کنار هرچیزی که داری نصب کن که حیلی هم سریع‌تر و بهتره و به هیچ‌کجا فشار هم نمی‌اره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1394، 07:46 ب‌ظ »
فک کنم بک ترک الان شده Kali. همون توزیعی که برای متخصصان امنیت هست.
من تاحالا چند بار اطلاعاتم و بر اثر نصب اوبونتو از دست دادم و بعدم هم که نصب کردم، با سخت افزار خیلی مشکل داره و لپ تاپ به شدت داغ می کنه.دنباله راه حل های زیادی گشتم اما در هر کدوم به یه مشکلی بر خوردم. برای همین تصمیم گرفتم که بیام رو ماشین مجازی نصب کنم.
حالا به نظر شما اینکار و انجام بدم یا نه؟ ممنون :)

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1394، 07:54 ب‌ظ »
فک کنم بک ترک الان شده Kali. همون توزیعی که برای متخصصان امنیت هست.
من تاحالا چند بار اطلاعاتم و بر اثر نصب اوبونتو از دست دادم و بعدم هم که نصب کردم، با سخت افزار خیلی مشکل داره و لپ تاپ به شدت داغ می کنه.دنباله راه حل های زیادی گشتم اما در هر کدوم به یه مشکلی بر خوردم. برای همین تصمیم گرفتم که بیام رو ماشین مجازی نصب کنم.
حالا به نظر شما اینکار و انجام بدم یا نه؟ ممنون :)

اشکالی که نداره فقط یکم عجیب است همه بخاطر این که تولز کالی را میخوان روی وی باکس اوبونتو نصبش میکنن شما برعکس و این که اگه مشکل داغ کردن باشه خب شما همون اوبونتو را داری استفاده میکنی روی کالی تازه یه مقداری از سیستم هم باید صرف وی باکس و کالی بشه
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس