انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در share پوشه بین ubuntu و ویندوز xp (مجازی سازی شده)  (دفعات بازدید: 1892 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
    • دی اسکریپت

سلام
از اونجایی که از اجرای counter strike 1.6 :D در ubuntu نا امید شدم  , اومدم مجازی ساز virtual box رو نصب کردم و توش یه ویندوز xp نصب کردم . ولی الان میخوام فایل های نصب رو توش کپی کنم نمیشه . انجمن رو گشتم و این تاپیک رو پیدا کردم :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,21917.msg158487.html#msg158487
samba رو نصب کردم , توی virtual box پوشه ای که میخواستم share کنم رو اضافه کردم :

حالت کارت شبکه هم پیشفرض روی NAT هست
بعدش هم \\10.0.2.2 رو داخل run زدم و این اومد :

فقط پرینتر هست :/
مشکل چیه ؟

این بخش رو دستورات مطلبی که لینکشو دادم رو نتونستم انجام بدم :
نقل‌قول
در ضمن در Samba در قسمت Preferences  و بعد Security رفته و گزینه Authentication را روی Share قرار دهید Guest Account هم باید مساوی نام کاربری جاری شما در لینوکس باشد.

چون اصن نمدونم samba کجاست که اجراش کنم . توی super هم جستجو کردم ولی نبود

](*,)

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
نیازی به سامبا نیست، خود ویرچوال باکس میتونه یک دایراکتوری شما ره در سیستم گست شیر کنه، در تنظیمات گست share folders رو ببینید

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
توی super هم جستجو کردم ولی نبود

این یکی یکم عجیب سوپر کجاست که ما هم سرچ هامون را از این به بعد به جای سرچ توی دش توی سوپر سرچ کنیم
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
توی super هم جستجو کردم ولی نبود

این یکی یکم عجیب سوپر کجاست که ما هم سرچ هامون را از این به بعد به جای سرچ توی دش توی سوپر سرچ کنیم
همون :|
دکمه super رو میزنم و سرچ می کنم
حالا نمیخواد منو مسخره کنی‌ :|

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
همون :|
دکمه super رو میزنم و سرچ می کنم
حالا نمیخواد منو مسخره کنی‌ :|

به هیچ وجه قصد مسخره کردنتون را نداشتم اخه این یونیتی هم همش شرتکات من خودم با موس میرفتم این یکی برام عجیب بود والا شما از دکمه ی سوپر استفاده مکنی توی سوپر سرچ نمکنی که ولی خب بازم معذرت میخوام

و اینکه مطمنید سامبا درست نصب شده ؟؟؟؟ کلمه ی samba را توی ترمینال بزنید خروجی بدید
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت

نقل‌قول
نیازی به سامبا نیست، خود ویرچوال باکس میتونه یک دایراکتوری شما ره در سیستم گست شیر کنه، در تنظیمات گست share folders رو ببینید

تنظیماتش رو زیاد گشتم . چیزی یافت نشد . منظورتون کجاست ؟

توی یه انجمن این رو دیدم  , دقیقا هم همین مراحل رو رفتم ولی فولدر های اشتراک گذاری شده اصلا نیومدن ؛
Here's how I do it on my PC:

1. Open Virtualbox (do not start XP guest)

2. Right-click on your guest OS and select 'settings'

3. Click on 'shared folders'

4. Click on the green folder with the plus sign to the right. This opens the 'add share' window

5. Click on the drop down arrow, select other, then browse to the folder or drive you want to share. Select it and click 'ok'

6. Give the folder a name if you want, or leave the default

7. If you want the drive to auto mount each time you start your host, check 'auto mount'. I normally check this box and leave the 'read only' box unchecked

8. Click on 'ok' to save your share

If you selected it to auto mount you new share should show up in windows explorer on the xp guest.

اینو هم کامل متوجه نشدم
http://askubuntu.com/questions/52773/how-do-i-set-up-shared-folders-in-a-windows-xp-virtualbox-guest

نقل‌قول
و اینکه مطمنید سامبا درست نصب شده ؟؟؟؟ کلمه ی samba را توی ترمینال بزنید خروجی بدید

مگه همین نیست ؟

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
VirtualBox Guest Additionals روی ویندوز نصب شده؟

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
VirtualBox Guest Additionals روی ویندوز نصب شده؟

نه نصب نبود

کلا حذف کردم ویندوز رو

فایده نداشت