آیا از بازی های پرزرق و برق ویندوزی خسته شده اید؟
آیا از نبود هیجان در میان بازی های لینوکسی رنج میبرید؟
آیا نبود یک بازی ایرانی بسیار جذاب(!) شما رو کلافه کرده است؟
دیگر نگران نباشید ما به شما بازی Formula 1 رو معرفی میکنیم
دوستان گلم من این بازی خیلی مسخره رو چندسال پیش برای یه درس آزمایشگاهی دوره ی کارشناسی تو یه آخر هفته ی خیلی ساکت نوشتم. این اولین تجربه م با openGL بود و شاید به همین خاطر چیز به درد بخوری از آب در نیومده باشه و حقیقتشو بخوایین هیچوقت قصدشو نداشتم که جایی منتشرش کنم اما امروز یه معرفی یه بازی ساده رو تو همین انجمن دیدم که گویا نویسنده ش حتی با وجود درخواست کاربران حاضر نشده بود سورس اونو دراختیارشون قرار بده. منم خواستم یه ذره ای تلافی کرده باشم و یه بازی متن باز کاملا ایرونی (
) رو در اختیارتون قرار بدم تا هم شاید یکی پیدا بشه بهترش کنه و هم اینکه خودم یه ذره معروف بشم! ( شوخی بودا یه وقت جدی نگیرید
)
اما متاسفنه این بازی صدا نداره چون اون زمان یادمه وقتشو نداشتم که از openAL برای صداش استفاده کنم. درضمن ممکنه اولش با اجرای بازی مشکل داشته باشین که احتمالا به خاطر openGL و کتابخونه های اون باشه که میتونین با یه سرچ ساده تو اینترنت با توجه به توزیعتون کتابخونه های مورد نیازو نصب کنین.
یه مشکل بزرگ دیگه هم که بازی داره اینه که اصلا رسپانسیو نیست و ممکنه تو مانتیورهای مختلف تا حدودی زشت و بهم ریخته باشه اما خب میتونیم بعدا درستش کنیم
در مورد بازی هم باید بگم شما فقط با سه کلید کار میکنید: جهت بالا ، جهت پایین و کلید P( برای توقف ۵ثانیه ای بازی)
اگه احساس کردید کلیدا خوب کار نمیکنه این مشکل از شما نیست بلکه از منه که اون زمان بلد نبودم درست برنامه نویسیش کنم. توجه کنید با رها کردن یک کلید ، دستور مربوطه به برنامه ارسال میشه و نه با فشردنش.
در آخر هم ممنون میشم اگه نظرات خودتون رو باهام در میون بذارین و حتی سره رکورد گیری باهم کل بندازیم
اینم از لینک دانلود فایل اجرایی(کی میتونه یه جای مطمئن تر آپلودش کنه؟ ممنون میشم )
http://s6.picofile.com/file/8191682150/car6.htmlپ ن : سورس بازی هم به زودی قرار میدم. الان یه ذره بهم ریخته و کثیفه. ایشالا به زودی قرارش میدمپ ن : سورس بازی پیوست شد( به بزرگی خودتون ببخشید که خیلی نامرتبه )