انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: runlevel ها  (دفعات بازدید: 917 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
runlevel ها
« : 14 خرداد 1394، 01:58 ب‌ظ »
سلام دوستان
چیزی که مشخصه اینه که ما توی لینوکس ۶ یا ۷ تا runvele داریم
من lxde دارم (15.05)
پ حالت ۲ در اوبونتو و دبیان یعنی محیط گرافیکی اما وقتی من  دستور telinit 2 رو میزنم یع صفحه ی سیاه شبیه به حالت نسخه ی سرور ابونتو (البته بدون خط فرمان) برام باز میشه هرچی هم صبر میکنم نمیره بیرون!!

باید چیکار کنم به نظرتون ؟ مشکل کجاست؟؟
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین userb

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
پاسخ : runlevel ها
« پاسخ #1 : 14 خرداد 1394، 02:43 ب‌ظ »
با دستور runlevel می‌شه سطح‌اجرای فعلی و آخرین سطح‌اجرا رو مشاهده کرد. شما این دستور رو برسی کردی؟ من هم lubuntu 14.10 دارم، آخرین سطح‌اجرا در سیستم من ۲ هست، اما در سوییچ کردن سطح‌اجرا مشکلی ندارم. یعنی فقط می‌تونم بین سطح ۱ و ۲ سوییچ کنم.
در لینوکس ۷ تا سطح‌اجرا داریم 6-0، اما هر توزیع یه سیاستی رو پیش گرفته، نمی‌دونم چرا. گاهی وقت‌ها همین تفاوت‌ها یادگیری رو مشکل می‌کنه.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 خرداد 1394، 03:05 ب‌ظ »
با دستور runlevel می‌شه سطح‌اجرای فعلی و آخرین سطح‌اجرا رو مشاهده کرد. شما این دستور رو برسی کردی؟ من هم lubuntu 14.10 دارم، آخرین سطح‌اجرا در سیستم من ۲ هست، اما در سوییچ کردن سطح‌اجرا مشکلی ندارم. یعنی فقط می‌تونم بین سطح ۱ و ۲ سوییچ کنم.
در لینوکس ۷ تا سطح‌اجرا داریم 6-0، اما هر توزیع یه سیاستی رو پیش گرفته، نمی‌دونم چرا. گاهی وقت‌ها همین تفاوت‌ها یادگیری رو مشکل می‌کنه.
شما چرا سوال من رو بازگو میکنین؟؟ :) ??? ???
مشکل من اینه که چرا در حالت دیفالت ۲ من از دسترس خارج میشم در اوبونتو!! level فعلی من هم ۵ بود وقتی به ۲ میرم از دسترس خارج میشم!!
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین userb

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 خرداد 1394، 03:54 ب‌ظ »
شما چرا سوال من رو بازگو میکنین؟؟ :) ??? ???
مشکل من اینه که چرا در حالت دیفالت ۲ من از دسترس خارج میشم در اوبونتو!! level فعلی من هم ۵ بود وقتی به ۲ میرم از دسترس خارج میشم!!

من سوال شما رو بازگو نکردم، جواب بود!  :D
چون شما گفتین:
...
چیزی که مشخصه اینه که ما توی لینوکس ۶ یا ۷ تا runvele داریم
من lxde دارم (15.05)
پ حالت ۲ در اوبونتو و دبیان یعنی محیط گرافیکی اما...

من هم گفتم سطح‌اجرا در هر توزیع متفاوته. شما گفتید از lubuntu استفاده می‌کنید، خوب، من هم گفتم، در لوبونتوی من ۲ سطح‌اجرا برای کاربر هست که می‌تونم سوییچ کنم (غیر از 0,6).

اما شما در این پست گفتید، «در حالت دیفالت ۲...»؛ سطح‌اجرای پیش‌فرض، در بیشتر توزیع‌ها بالاترین سطح مد چندکاربره است که X Window هم اجرا می‌شه، یعنی ۲ سطح‌اجرای پیش‌فرض نیست. آخرین سطح‌اجرایی که دارید ۵ هست؛ درسته که سطح اجرایی ۲ چندکاربره است، اما، معمولا آخرین سطح اجرا X Window رو اجرا می‌کنه (منظورم سطح‌اجرای multiuser نه ۶). اینکه در سطح اجرای ۲ هیچ اتفاقی نمیفته، شاید به دلیل اینه که این یک مُد user-defined هست، و ممکنه بعضی سرویس‌ها باید بصورت دستی توسط کاربر سفارشی بشن، و بعد شما می‌تونید از این سطح استفاده کنید؛ یعنی سرویسی که لازم هست تا شما بواسطه اون با سیستم کار کنید در این سطح وجود نداره. من همین اندازه می‌دونستم، و تا جایی‌که می‌دونم، گاهی وقت‌ها ویکی‌ها از به‌روز رسانی توزیع‌ها عقب می‌مونن! و در هر توزیع ممکنه تنظیمات خاصی اعمال بشه. امیدوارم کسانی‌که اوبونتو دارن بتونن پاسخ بدن، تا کمی من هم یاد بگیرم  :)

« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1394، 04:12 ب‌ظ توسط userb »

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 14 خرداد 1394، 05:20 ب‌ظ »
اگر بخوام که این تغییرات رو اعمال کنم (همون سفارشی سازی که میگید) باید چیکار کنم؟
(این تغییر که در runlevel دوم از تک کاربره در بیام (به گفته ی شما)

آفلاین userb

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 خرداد 1394، 07:23 ب‌ظ »
من نگفتم runlevel 2 مد تک کاربره است. سطح‌اجرای ۱ برای تک کاربره هست. گفتم در سیستم لوبونتوی من، runlevel 2 مد چندکاربره است که XWindow رو هم اجرا می‌کنه، یعنی در سیستم من فقط همین دو مد کاربر وجود داره، ۱ و ۲.  که به‌نظرم در تمام توزیع‌ها ۱ مد تک‌کاربره است.
من این کار رو انجام ندادم و در سطح ادمین کار نکردم؛ امیدوارم کاربران حرفه‌ای کمک‌تون کنن. برای سفارشی‌سازی شاید نیاز باشه آرگومان‌های کرنل رو به خوبی بشناسید. این صفحه بطور مختصر ویرایش سطح‌اجراها رو توضیح داده که می‌تونید با جزئی‌نگری! پیگیر انجام کار بشید. در سایت‌های زیر به خوبی در این مورد توضیح داده شده.

http://www.tldp.org/LDP/sag/html/run-levels-intro.html
https://wiki.debian.org/RunLevel
https://help.ubuntu.com/community/UpstartHowto
http://www.cyberciti.biz/faq/howto-runlevel-configuration-tool-to-start-service/

(این تغییر که در runlevel دوم از تک کاربره در بیام (به گفته ی شما)

برای برگشتن به محیط x، کلیدهای ctrl+alt+f* ... ctrl+alt+f7 رو امتحان کنید. در سیستم من ctrl+alt+f7 کار می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1394، 07:30 ب‌ظ توسط userb »