انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب IDE مناسب برای PHP ( حل شد )  (دفعات بازدید: 2069 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
انتخاب IDE مناسب برای PHP ( حل شد )
« : 16 خرداد 1394، 12:17 ق‌ظ »
ُسلام به همگی
من قبلا Asp.net کار می کردم  :oops: ولی بعدا به خاطر چند دلیل که مهمترینش گنو/لینوکس بود اومدم سمت PHP و اول توی ویندوز توی محیط PHPStorm که طبیعتا xampp رو هم نصب کرده بودم کد زدم که دستم تو PHP راه بیافته و الان تو اوبونتو  LAPM رو نصب کردم و با gedit چند page ساده php رو زدم ولی تنها مشکلی که باهاش دارم اینکه توی PHPStorm هر function رو حرف اول شو می زدم توابع همنام و لیست می کرد و . . .  ولی gedit چون محیط مخصوص php نیست همچین قابلیتی رو نداره
می خواستم از دوستانی که تو محیط های مختلف توسعه php کد زدن بپرستم کدوم IDE رو پیشنهاد می کنن.
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1394، 02:41 ق‌ظ توسط KARA_KRAL »
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : انتخاب IDE مناسب برای PHP
« پاسخ #1 : 16 خرداد 1394، 01:43 ق‌ظ »
همون gedit خوبه. قراره برنامه‌نویسی یاد بگیری دیگه! باید اسم تابع‌های زبان رو بدونی…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Pirates

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #2 : 16 خرداد 1394، 02:15 ق‌ظ »
phpstrom نسخه لینوکس هم داره اگه هم می خوای از یه نرم افزار رایگان استفاده کنی  netbeans خوبه

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #3 : 16 خرداد 1394، 08:53 ق‌ظ »
سلام
xampp هم نسخهٔ لینوکسی داره.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1394، 09:03 ق‌ظ »
ُسلام به همگی
من قبلا Asp.net کار می کردم  :oops: ولی بعدا به خاطر چند دلیل که مهمترینش گنو/لینوکس بود اومدم سمت PHP و اول توی ویندوز توی محیط PHPStorm که طبیعتا xampp رو هم نصب کرده بودم کد زدم که دستم تو PHP راه بیافته و الان تو اوبونتو  LAPM رو نصب کردم و با gedit چند page ساده php رو زدم ولی تنها مشکلی که باهاش دارم اینکه توی PHPStorm هر function رو حرف اول شو می زدم توابع همنام و لیست می کرد و . . .  ولی gedit چون محیط مخصوص php نیست همچین قابلیتی رو نداره
می خواستم از دوستانی که تو محیط های مختلف توسعه php کد زدن بپرستم کدوم IDE رو پیشنهاد می کنن.
من هم با نظر آقای بهزادی موافقم.
پیشنهاد میکنم، اگر می خواید حرفه ای تر باشید، کلا با یک ویرایشگر ساده کار کنید.

من به شخصه در ویرایشگر ها فقط از highlight برای رنگ بندی استفاده می کنم و هیچ گزینه دیگه ای فعال نمی کنم.

سلام
قصد جسارت ندارم، اما جواب شما چه ربطی به سوال داره؟؟؟

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #5 : 16 خرداد 1394، 10:08 ق‌ظ »
ُسلام به همگی
من هم با نظر آقای بهزادی موافقم.
پیشنهاد میکنم، اگر می خواید حرفه ای تر باشید، کلا با یک ویرایشگر ساده کار کنید.

من به شخصه در ویرایشگر ها فقط از highlight برای رنگ بندی استفاده می کنم و هیچ گزینه دیگه ای فعال نمی کنم.

سلام
قصد جسارت ندارم، اما جواب شما چه ربطی به سوال داره؟؟؟
گفتم ممکنه براش مفید باشه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 16 خرداد 1394، 11:58 ق‌ظ »
xampp درست شده که LAMP رو توی ویندوز پیاده‌سازی کنه و نیازی به اون توی گنو-لینوکس نیست.

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #7 : 16 خرداد 1394، 12:09 ب‌ظ »
به xamp که نیازی نست هرچی که لازمه رو نصب کن
IDE هم فعلا چیزی به پای phpstorm نمیرسه، اگه توی مرحله یادگیری هستی بهتره از چیز ساده تری مثل gedit استفاده کنی در غیر این صورت همچنان phpstorm
اگه هم با لایسنس مشکل داری از نسخه ۷ استفاده کن (ورژن فعلی ۸ هست و همیشه ورژن قبلی رایگان قابل استفادست) یا از روش هایی که همه بهش آشنایی داریم برای لایسنس استفاده کن .
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها