انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) پیدا کردن محل جدید ذخیره ی لوگ demsg توی اوبونتو 15.04  (دفعات بازدید: 1895 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.
همون طور که می دونید اوبونتو 15.04 به جای upstart از systemd استفاده می کنه. به خاطر همین لوگ demsg که قبلا توی /var/log/demsg نوشته میشد الان دیگه چیزی نمی نویسه.
اینم لینک از لانچپد که برای یکی از کاربرای دیگه هم سوال بوده  :-k
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/systemd/+bug/1450588

خوبی لوگ dmesg نسبت به دستور dmesg این بود که میومد تا آخرین لحظه ی بوت رو حساب می کرد.ولی dmesg تا زمانی که دستور رو میزنیم خروجی میده. و ممکنه بین خروجی dmesgی که ما میزنیم و بوت سیستم ساعت ها فاصله افتاده باشه. اینجوری همه چی رو میخواد نشون بده.

می خوام بدونم توی 15.04 این لوگ رو کجا می نویسه؟ یا چه Logیی هست که بشه ازش مثل dmesg استفاده کرد؟
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1394، 04:30 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1394، 02:36 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
مرسی.
دستور جالبی بود. ولی مثل dmesg نبود. غیر از دستورش، جایی Log نداره؟
وقتی دستورش رو میزنم باید کلی خط رو جا به جا بشم تا برسم به آخرش. با سوییچ رورز هم که میزنم، میاد تا همین الان رو نشون میده.
من فقط میخوام تا لحظه ی بوت سیستم رو نشون بده. دقیقا مثل لوگ dmesg
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
اگر یک نگاهی به ویکی می‌انداختید حتمن آپشن b- رو می‌دیدید!
# journalctl -b # Show all messages from this boot

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
آره. نگاه انداختم. من پیجش رو هم خوندم. ولی هیچ کدوم جواب گو نیستن. همین دش بی رو هم بذاری بازم اطلاعات کل سیستم تا زمان حال رو نشون میده. دش کی (برای کرنل) هم بذاری بازم همین جور. دش آر که برای برعکس کردن سورتش هست رو هم بذاری باز می بینی کل لوگ رو از موقع شروع سیستم تا الان (ساعت 3) بر میگردونه. من فقط میخوام تا زمانی که سیستم بوت شده برگردونه. مثلا 23 ثانیه بعد از بوت و دستور تموم میشه.

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
اونجا باید از پرچم‌های unti-- و since-- و دستور جداگانهٔ systemd-analyse برای پالایه و موشکافی استفاده کنید اما چونکه تازه شروع کردید شاید کمی زمان‌گیر باشه. دستور زیر رو آزمایش کنید:
cat /var/log/boot.log
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1394، 03:56 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
این دو سوییچ رو تست کردم. میگه که سیستم از چه زمانی تا چه زمانی بالا بوده. این رو با یه دستور ترکیبی با dmesg قبلا انجام میدادم.
لوگ بوت هم خوبه و پروسه های بوت رو نشون میده ولی من زمانشون رو میخوام. دقیقا مثل dmesg.
مثلا به این شکل:
Sun May 31 18:19:25 IRDT 2015

[   23.870455] Bluetooth: BNEP filters: protocol multicast
[   23.870468] Bluetooth: BNEP socket layer initialized
[   24.491008] audit: type=1400 audit(1433059543.558:11): apparmor="STATUS" operation="profile_load" profile="unconfined" name="/usr/lib/lightdm/lightdm-guest-session" pid=774 comm="apparmor_parser"
[   24.491024] audit: type=1400 audit(1433059543.558:12): apparmor="STATUS" operation="profile_load" profile="unconfined" name="chromium" pid=774 comm="apparmor_parser"
[   24.491478] audit: type=1400 audit(1433059543.558:13): apparmor="STATUS" operation="profile_replace" profile="unconfined" name="chromium" pid=774 comm="apparmor_parser"
[   24.526788] audit: type=1400 audit(1433059543.594:14): apparmor="STATUS" operation="profile_replace" profile="unconfined" name="/sbin/dhclient" pid=776 comm="apparmor_parser"
[   24.526805] audit: type=1400 audit(1433059543.594:15): apparmor="STATUS" operation="profile_replace" profile="unconfined" name="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" pid=776 comm="apparmor_parser"
[   24.526813] audit: type=1400 audit(1433059543.594:16): apparmor="STATUS" operation="profile_replace" profile="unconfined" name="/usr/lib/connman/scripts/dhclient-script" pid=776 comm="apparmor_parser"
[   24.527555] audit: type=1400 audit(1433059543.594:17): apparmor="STATUS" operation="profile_replace" profile="unconfined" name="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" pid=776 comm="apparmor_parser"
[   25.768676] init: samba-ad-dc main process (825) terminated with status 1

که میگه در 25 ثانیه سیستم بوت شده.

ولی الان میگه:

Sun Jun  7 11:43:00 IRDT 2015

(Nothing has been logged yet.)

چون upstartی وجود نداره که این لوگ چیزی داخلش نوشته بشه. جالب اینجاس که موقع بوت سیستم، من توی ادونس آپشن گزینه ای برای upstart‌ ندارم (در صورتی که میگفتن هست)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
شما هی مطلبت رو ویرایش می کنی آدم دیر می بینه چیزای جدید رو...

xubuntu@Rasubuntu:~$ systemd-analyze
Startup finished in 3.739s (kernel) + 28.412s (userspace) = 32.152s

این یوزراسپیس میشه دقیقا همون زمان نهایی بوت؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
راستی. چی رو تازه شروع کردم؟

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
منظورم systemd بود؛ یک موقع فکر نکنی گفتم تازه‌کاری‌ (:
systemd-analyze blameنمودار هم می‌تونی بکشی D:
systemd-analyze plot > /tmp/plot.svg
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1394، 04:08 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
منظورم systemd بود؛ یک موقع فکر نکنی گفتم تازه‌کاری‌ (:
systemd-analyze blame

آها.  :D

blame رو که میزنم خودش سورت رو برعکس میذاره و می نویسه. ولی مثلا زمان رو نوشته 8 ثانیه. سیستم من کم کمش 25 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا. پس این blame چیو نشون میده؟
سوییچ تایم رو زدم و فرقی با بدون سوییچ نکرد یعنی همون دستور قبلی رو نشون داد که جمعا 32 ثانیه بوت شده.
الان گیج شدم. اون 32 منطقی تره نسبت به 25 اوبونتوی قبلیم تا این 8 ثانیه!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نمودار هم می‌تونی بکشی D:
systemd-analyze plot > /tmp/plot.svg

آره جالب بود. مرسی.
پس همین 32 ثانیه اون اصلیه که من میخوام  ;)

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
systemd-analyze blame prints a list of all running units, ordered by the time they took toinitialize. This information may be used to optimize boot-up times. Note that the outputmight be misleading as the initialization of one service might be slow simply because itwaits for the initialization of another service to complete

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
یعنی میگه تا 8 ثانیه بوت خود سیستم عامل و کرنله و باقیش میشن اجرا کردن سرویس های مختلف و ...؟
من انگلیسیم خوب نیست.  ;D
ولی در کل همون 32 ثانیه زمان بوت سیستمم رو نشون میده. درسته؟ چون چشمی هم بخوای نگاه کنی سر همین زمان لایت دی ام برای من لود میشه و رمز میزنم و وارد سیستم میشم.

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
تقریبن آره!