انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) پیدا کردن محل جدید ذخیره ی لوگ demsg توی اوبونتو 15.04  (دفعات بازدید: 1894 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مرسی.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یعنی میگه تا 8 ثانیه بوت خود سیستم عامل و کرنله و باقیش میشن اجرا کردن سرویس های مختلف و ...؟
من انگلیسیم خوب نیست.  ;D
ولی در کل همون 32 ثانیه زمان بوت سیستمم رو نشون میده. درسته؟ چون چشمی هم بخوای نگاه کنی سر همین زمان لایت دی ام برای من لود میشه و رمز میزنم و وارد سیستم میشم.
معمولاً زمان بوت رو تا زمان شروع getty درنظر می‌گیرن. چون در این لحظه سیستم آماده به کاره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
معمولاً زمان بوت رو تا زمان شروع getty درنظر می‌گیرن. چون در این لحظه سیستم آماده به کاره

مرسی.
اونوخ Getty میشه دقیقا تا کجاش؟  ???
البته منظور من از زمان بوت همون زمان بوت شدنیه که بعد از تموم شدن کاربر وارد دسکتاپ میشه. سوال تاپیک هم در مورد این جور زمان بود. یعنی از زمانی که من توی گراب اینتر میزنم تا زمانی که رمز میدم و وارد دسکتاپ میشم رو میخواستم محاسبه کنم. لوگ dmesg اینکارو میکرد (مثلا میزد 23 ثانیه) ولی توی اوبونتو 15.04 دیگه نبود. الان با systemd-analyze به همون مقداری که دوست داشتم، رسیدن  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
getty اون برنامه‌ایه که نام کاربری و گذرواژه رو ازت می‌گیره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
سلام. شرمنده دیر جواب دادم. چند روزه حیرون توزیع عوض کردنم  ;D
getty احتمالا معنیش نمیشه get tty؟؟ یعنی همون یوزر و پسوردی که توی tty موقع بوت از کاربر می پرسه؟
پس زمان بوت سیستم رو تا زمانی که سیستم یوزر و پسورد میخواد می سنجن. درسته؟  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ