انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل خراب شدن گراب۲ بعداز هربار runشدن ویندوز(حل شد)  (دفعات بازدید: 3273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
سلام
گراب 2 توي لپ تاپ من (Vostro 1320) هراز چندگاهي بي دليل (شايدم بادليله ،ما خبر نداريم) مي پره . تا به حال چند بار با استفاده از راهنماي ويكي اونو برگردوندم ولي چند وقت بعد دوباره همون آش و همون كاسه. به طور دقيقتر زماني كه سيستم بالا مياد درست قبل از نمايش منوي گراب، يهو Reset ميشه. جالبه اين مشكل توي لپ تاپ وجود داره و لي توي سيستم خونگي همچين مشكلي ندارم .

كسي مي دونه اشكال از كجاست؟

ضمنا چراغ هارد هم خيلي زياد روشن ميشه و ميشه گفت اكثر اوقات يا روشنه يا داره چشمك ميزنه ، يعني اين دو تا به هم مربوطه ؟ چون همه ميگن با لينوكس چراغ هارد كمتر روشن ميشه.
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1388، 10:12 ق‌ظ توسط shia »

آفلاین shia

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: مشكل پريدن گراب 2
« پاسخ #1 : 03 آذر 1388، 11:31 ق‌ظ »
دوباره همون مشكل پيش اومد . ديگه بي خيال اوبونتو شدم و بوت لودر ويندوز رو برگردوندم . دارم openSUSE رو دانلود مي كنم ببينم اون هم همين مشكل رو داره يا نه؟

آفلاین shia

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 08 آذر 1388، 01:09 ب‌ظ »
openSUSE 11.2 Live KDE4 رو هم انلود کردم و نصب کردم . با اینکه از گراب قبلی استفاده می کنه نه گراب۲ . اما باز هم همون مشکل بوجود اومد . یعنی بعد از چندبار ریاستارت کردن گراب پرید . فکر کنم هر بار بعد از یکی دوبار بوت کردن ویندوز این اتفاق می افته .

واقعا هیچ کس تا حالا همچین مشکلی نداشته ؟ خیلی اذیت می کنه این قضیه.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم  :'(

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #3 : 08 آذر 1388، 09:14 ب‌ظ »
لپ‌تاپ من هم همینه ولی تا حالا این مشکل رو نداشتم رو سیستم من فقط ابونتو ۹.۰۴ نصبه و ویندوز ندارم، شاید تقصیر ویندوزه که حسودی می‌کنه! چون هر بار می‌ری تو ویندوز گراب می‌پره. یه مدت نرو ببین گراب خراب می‌شه

آفلاین shia

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 بهمن 1388، 11:02 ق‌ظ »
هنوز همون مشکل باقیه
بذارید یه بار دیگه توضیح بدم

من یه DELL VOSTRO 1320  دارم که ابتدا ویندوز و سپس اوبونتو ۹.۱۰ را روی اون نصب کردم. تا اینجاش مشکلی نیست ولی گاهی اوقات وقتی ویندوز رو بالا میارم و کار می کنم و سپس ری استارت می کنم ، گراب دیگه بالا نمیاد و فقط می نویسه GRUB Loading... و سپس ری استارت میشه و همینطور مرتب همین مسئله تکرار میشه و من مجبور میشم گراب ۲ رو دوباره نصب کنم.
به جای اوبونتو، سوزه رو که از گراب ۱ استفاده می کرد نصب کردم ولی بازم همین مسئله تکرار میشد.
کل هارد رو دوباره پارتیشن بندی کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه.
واقعا نمی دونم مشکل از کجاست . چند تا ویندوز مختلف (یه ویستا و دوتا اکس پی) رو هم جایگزین همدیگه کردم ولی همشون بعد از بالا اومدن انگار گراب رو دستکاری می کنن .

از EasyBCD هم استفاده کردم ، وقتی روی گزینه ویندوز Enter می کردم وارد ویندوز میشد ولی بعد از رفتن به ویندوز و ری استارت بوت لودر Easy BCD بالا می اومد ولی دیگه وارد لینوکس نمیشد .

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #5 : 20 بهمن 1388، 07:05 ب‌ظ »
این باگ اینجا گزارش شده:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/grub2/+bug/441941

اینجور که معلومه بعد از بوت شدن تو ویندوز، گراب بوسیله یک سرویس ویندوزی یا یه نرم‌افزار مثل ضدویروس‌ها پاک می‌شه یا بوسیله نرم‌افزارهای Recovery یا utility که پیش فرض رو لب‌تاپ‌ها نصب می‌کنند
روش‌هایی که پیش نهاد کردن اینه که:
۱- نرم‌افزارهای امنیتی رو غیره فعال کنی ببینی مشکل از اونهاس
۲- تو سرویس‌های‌ ویندوز دونبال اون نرم‌افزار مزاحم بگردی، برای راحت‌تر پیدا کردنش اول همه رو غیره فعال کن بعد تو هر نوبت نصفشون رو تیک بزن ( برای آوردن سرویس‌ها تو منو شروع، برنامه Run، بعد msconfig رو تایپ کن)
۳- نرم‌افزارهای Recovery یا utility که پیش فرض لب‌تاپ رو حذف کنی

یکی هم روش پایین رو گفته که نمی‌دونم مشکل رو حل کنه یا نه:

Try BURG from my ppa repository, first add these lines to /etc/apt/sources.list:
deb http://ppa.launchpad.net/bean123ch/burg/ubuntu karmic main
deb-src http://ppa.launchpad.net/bean123ch/burg/ubuntu karmic main

Then install with:
sudo apt-get update
sudo apt-get install grub-pc

Then, use the --safe option when installing to mbr, for example:

sudo grub-install --safe /dev/sda

This should solve the issue.

آفلاین shia

• Jr. Member
  • *
ممنون از راهنماییتون
فکر کنم پیداش کردم
راهش رو میگم شاید بدرد بقیه هم بخوره

یه CD به اسم Applications همراه لپ تاپ Dell Vostro 1320 هست که فایل نصاب نرم افزار DigitalPersona  برای مدیریت FingerPrint توش هست . اما با اجرای این فایل یه نرم افزار دیگه به اسم Software Manager  یا Software Updates نصب میشه که یه فرایند به اسم ISUSPM.exe  رو در لیست startup قرار میده که مشکل ظاهرا از همین جاست . برای رفع این مشکل هم چون این نرم افزار uninstaller  نداره ، باید به آدرس زیر بریم و همه فایل ها رو پاک کنیم (البته بعضی از فایل ها ممکنه پاک نشن چون در حال اجرا هستن ، که در اینصورت یا باید ابتدا از طریق Task Manager --> Process  اون ها را غیرفعال کنیم ، یا اینکه کار پاک کردن رو توی لینوکس انجام بدیم).
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Macrovision\
البته پوشه Application Data توی ویندوز مخفیه .
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1388، 10:20 ق‌ظ توسط shia »