انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: می خوام رو نت بوک قدیمی (پنتیوم 2) لینوکس نصب کنم)  (دفعات بازدید: 2437 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
سلام
من یک نت بوک  شارپ قدیمی پنتیوم 2 از کسی که نمی خواست خریدم به 50000 تومن
نه سی دی می خوره نه فلاپی
فلاش داره ولی از روی اون بوت نمی شه
ویندوز روش نسبه ولی ویروسی شده
آنتی ویروس نمیشه روش نصب کرد چون اونقدر کند میشه که بالا نمی آد
رم 128
هارد 10 گیگ
چطوری می تونم روش لینوکس نصب کنم
و چی رو باید نصب کنم
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
جادی توی وبلاگش نوشته که روی یک سیستم همینجوری اینکار رو کردن . بهترین راهنمایی رو می‌تونه بکنه .
جادی جادی کجایی ؟
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
مرسی یه انقلابی جان. ندیده بودم این سوال رو .

واو.. این یکی از سرگرمی های منه (: اولا که باید یک نسخه پیدا کنی که باهاش خوب کار کنه. خیلی از نسخه های جدید، بعضی چیزهای قدیمی رو از کرنل خارج می کنن و در نتیجه گاهی کرنل های قدیمی یا نسخه های قدیمی بهتر از مثلا جدیدترین اوبونتو است.
نکته بعدی اینه که لینوکست باید سبک باشه. وقتی بحث چینن لپ تاپی باشه، اینکه چیزهایی مثل ایکس اف سی ای و اینها سبک هستن داستانه (: تو اول باید یک کامند لاین خالی بیاری بالا و بعد بری سراغ یک رابط گرافیکی خیلی خیلی سبک (من از اوپن باکس استفاده می کردم ولی اگر الان باشه awesome نصب می کنم).
در مورد اینکه چی باید نصب کنی اول باید ببینی چی داره! کارت شبکه داره؟ گفتی یو اس بی داره ولی از روش بوت نمی شه. درسته؟ سی دی هم نداره و فلاپی هم نداره (: معمولا یک راه حل خیلی راحت (از نظر فنی) اینه که هاردش رو باز کنی و ببندی روی یک کامپیوتر دیگه و لینوکس رو روش نصب کنی و بعد بذاریش توی این لپ تاپ (: از نظر فنی هیچ مشکلی نداره و فقط بحثش اینه که کار فیزیکی داره. در غیر اینصورت باید چک کنی که ببینی از لن بوت می شه یا نه (احتمالا داره).
در مورد اینکه چی نصب کنی هم کلی داستان هست. تا مدت ها دی اس ال یکی از بهترین گزینه ها بوده (dsl) اما به نظرم چند وقته یک کمی افت کرده. من بودم اول آرچ رو تست می کردم که این روزها مد شده. در عین حال دقت کن که در مرحله اول یک سیستم کاملا مینیمم نصب کن. بدون هیچ رابط گرافیکی و فقط با شناسایی لن (کامپیوتر بدون شبکه چندان به درد نمی خوره (: )) و بعد هارد رو ببند روی کامپیوتر اصلی و کارها رو از اونجا پی بگیر که اگر در نصب زیاده روی کردی راحت متوجه بشی.
اگر تهرانی و موفق نشدی باهاش کنار بیای، می تونیم با هم برای کار روش قرار بذاریم. من می خوام یک مقاله مفصل در مورد زنده کردن کامپیوترهای قدیمی بنویسم و می تونیم بر اساس این لپ تاپ بنویسمیش.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
Lanمتاسفانه   نداره
ولی به جاش دو تا مودم داره ;)
یکی داخلی که تو ویندوز کار نمی کنه
اون یکی PCMCIA که همراش بود
با باز کردن هاردش مشکلی ندارم
ولی نصب خط فرمانی رو بلد نیستم
می خوام باهاش کارای عمومی کنم
شاید بعدا یک lan pcmcia خریدم
ولی فعلا لن ندارم
مشهدم
میشه مرحله به مرحله بهم بگی شروع کنم
الان چی رو دانلود کنم دقیقا

پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
پس باید بذاری با حوصله یکبار بنویسم.. یا نصب کنم و بگم. به هرحال اصل جریان اینه که باید هارد رو باز کنی و ببندی روی یک سیستم دیگه و اونجا که سی دی داره نصب کنی و بعد هارد رو برگردونی جای اولش.
اما وقتی لن نداری کار خیلی راحتی نیست. باید تا حدی بتونی چیز میز نصب کنی که بتونه با مودم وصل بشه به اینترنت که بتونی بعدا باهاش کار کنی. من مدت های مدیده با مودم کار نکردم و نمی دونم چیا باید نصب کنی.
اگر حرفه ای هستی و راحت، آرچ رو نصب کن که خودش محیط متنی است و بعد چیزهایی که می خوای رو اضافه کن. اگر مثل من ترجیح می دی در تست اول کارها راحت پیش بره، پاپی لینوکس رو دانلود (http://puppylinux.org/main/index.php) و نصب کن و ببین نتیجه چی می شه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی