انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با کانکشن ADSL  (دفعات بازدید: 5963 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
مشکل با کانکشن ADSL
« : 04 آذر 1388، 12:12 ق‌ظ »
درود به همه ابونتو ی های عزیز من بعد از مدتی که با ابونتو کار نکردم بازم با دانلود ورژن 9.10 و نصبش از امروز شوع کردم در واقع از ورژن 8.04 به اینور کار نکردم خب برگردیم سر مشکلم
من با دستور pppoeconf کانکشن ADSl رو ساختم و با کد sudo gedit /etc/ppp/peers/dsl-provider تغییر اسم دادم چون چند تا اکانت دارم و چندتا کانکشن ساختم و بخوبی کار کرد ولی به مجردی که ریستارت می کنم کانکت نمیشه مگه اینکه دوباره کانکشن بسازم اگه منو در حل این مشکل عجیب کمک کنید ممنون میشم در ضمن من همچین مشکلی با ورزن 8.04 نداشتم ولی در کل خیلی این ورژن 9.10 با حالتر شده  \\:D/  
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: مشکل با کانکشن ADSL
« پاسخ #1 : 04 آذر 1388، 12:49 ق‌ظ »
چرا با خود network manager کانکشن نمیسازید ؟
البته قبلش باید network-manager رو آپدیت کنید.

آفلاین blue_m62

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلامه به همه.من تازه اکار با اوبونتو رو شروع کردم.اطلاعاتم بد نیست.اما یه سری مشکلات در خصوص کانکت شدن به اینترنت با ADSL دارم.
شنیدم  ورژن 9.04 و 9.10 با مشکل به اینترنت وصل میشن و در بعضی مواقع مثل من و یکی از دوستام اصلا وصل نمیشن.من خیلی
سرچ کردم تا اینکه دیدم بهترین راه استفاده از دستورات در ترمینال هست اما باز یه مشکل عجیب برام پیش اومد همین که داخل ترمینال دستور
sudo pppoeconf رو تایپ می کنم و کاربری اصلی از من پسورد می خواد هر چی پسورد رو تایپ می کنم هیچی تایپ نمیشه :'( :'(
طور خدا کمکم کنید.باید دو هفته ای با اوبونتو اشنا بشم.
خدا در دنیا و آخرت بهتون خیر و برکت بده.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #3 : 06 آذر 1388، 09:40 ب‌ظ »
سلامه به همه.من تازه اکار با اوبونتو رو شروع کردم.اطلاعاتم بد نیست.اما یه سری مشکلات در خصوص کانکت شدن به اینترنت با ADSL دارم.
شنیدم  ورژن 9.04 و 9.10 با مشکل به اینترنت وصل میشن و در بعضی مواقع مثل من و یکی از دوستام اصلا وصل نمیشن.من خیلی
سرچ کردم تا اینکه دیدم بهترین راه استفاده از دستورات در ترمینال هست اما باز یه مشکل عجیب برام پیش اومد همین که داخل ترمینال دستور
sudo pppoeconf رو تایپ می کنم و کاربری اصلی از من پسورد می خواد هر چی پسورد رو تایپ می کنم هیچی تایپ نمیشه :'( :'(
طور خدا کمکم کنید.باید دو هفته ای با اوبونتو اشنا بشم.
خدا در دنیا و آخرت بهتون خیر و برکت بده.
تایپ میشه ولی چیزی دیده نمیشه ;)
در ضمن برای آشنایی از http://wiki.ubuntu.ir شروع کن
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #4 : 07 آذر 1388، 04:40 ب‌ظ »
این مشکلی که من دارم خودم یه راه حل براش پیدا کردم ولی در کل اینجوری حال نمی کنم
ریستارت که می کنم با کانکشن هایی که با کد pppoeconf
ساختم کانک میشه ولی هیچ پیجی باز نمیشه مگه اینکه دوباره کد pppoeconf رو تو ترمینال بزنم اون موقع کانکت میشه و برقرار میشه می خواستم ببینم کسی این مشکلو داشته در ضمن با ٔnetwork manager هم هر کاری کردم نشد کانکشن بسازم و طبق یه مقاله ای که خوندم network manager رو اپدیت کردم که باعث شد سیستم بعد از ریستارت دیگه بالا نیاد و مجبور شدم دوباره ابونتو رو نصب کنم
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین Nimara

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکل با کانکشن ADSL
« پاسخ #5 : 27 دی 1388، 01:25 ق‌ظ »
سلام به همه ی دوستان؛
من هم دقیقا از همین مشکل رنج می برم!!!
تا چند وقت پیش از اوبونتو 9.04 استفاده می کردم و برای کانکت شدن فقط کافی بود یک بار برای همیشه توی قسمتDSL یوزر و پسم را وارد کنم اما حالا که به اوبونتو9.10 آپگرید کردم اصلا نمی تونم کانکت کنم!!!  DSL connection میسازم ولی باهاش کانکت نمیشه :(   
لطفا راهنماییم کنید

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #6 : 27 دی 1388، 11:45 ب‌ظ »
این مشکلی که من دارم خودم یه راه حل براش پیدا کردم ولی در کل اینجوری حال نمی کنم
ریستارت که می کنم با کانکشن هایی که با کد pppoeconf
ساختم کانک میشه ولی هیچ پیجی باز نمیشه مگه اینکه دوباره کد pppoeconf رو تو ترمینال بزنم اون موقع کانکت میشه و برقرار میشه می خواستم ببینم کسی این مشکلو داشته در ضمن با ٔnetwork manager هم هر کاری کردم نشد کانکشن بسازم و طبق یه مقاله ای که خوندم network manager رو اپدیت کردم که باعث شد سیستم بعد از ریستارت دیگه بالا نیاد و مجبور شدم دوباره ابونتو رو نصب کنم
باید فایل interfaces رو در
/etc/networkپاک کنی. برای پاک کردن دستور زیر رو با مجوز ریشه (sudo) در ترمینال اجرا کن:
rm /etc/network/interfaces
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #7 : 27 دی 1388، 11:57 ب‌ظ »
برای کانکت شدن فقط کافی بود یک بار برای همیشه توی قسمتDSL یوزر و پسم را وارد کنم اما حالا که به اوبونتو9.10 آپگرید کردم اصلا نمی تونم کانکت کنم!!!  DSL connection میسازم ولی باهاش کانکت نمیشه :(   
لطفا راهنماییم کنید
اگه مودمت بریجه بجای DSL connection تو Network Connections لبه Wired یه کانکشن جدید بساز.
بعد برو به لبه IPv4 و Method رو بزار Manual. باقیش هم که مشخصه:)

آفلاین Nimara

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #8 : 28 دی 1388، 12:20 ب‌ظ »
راستش 2 تا نکته :
یکی اینکه مودمم بریج نیست ؛ پلنته !
و نکته ی دوم هم اینکه سعی کردم این کاری که گفتید را انجام بدم ولی این قسمتیش بود که گفتید : "باقیش هم که مشخصه" اصلا برای من مشخص نبود!!!یه سری اطلاعات میخواست که نمیدونستم از کجا باید پیداشون کنم !!!

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #9 : 28 دی 1388، 01:33 ب‌ظ »
باقیش مشخصه یعنی
تو لبه IPv4 یه بار کلید Add رو میزنی.
بعد مقادیر Address و Netmask و Gateway رو وارد میکنی.
بعد هم مقدار DNS....
حالا Apply....
بعد برو اون کانکشنی که ساختی رو وصل کن.