انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز xp کنار اوبونتو بدون درد و خونريزى!  (دفعات بازدید: 6380 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
سلام
من مى‌خوام کنار اوبونتوم، بدون اي که بلايى سر اطلاعاتم بياد ويندوز نصب کنم. ممکنه دوستان بگن که اين هيچ ربطى به اوبونتو و اين فوروم نداره. اما من يک دليل دارم که بگم ربط داره:
من از دسته کاربرانى هستم که سال‌ها پيش به جاى مزه-مزه کردن لينوکس، توش شيرجه زدم. يعنى يک دفه روى سيستمم فقط اوبونتو نصب کردم بدون اينکه ويندوز داشته باشم تا مجبور شم لينوکس رو بشناسم و حالا هم راضى‌ام و به همه هم توصيه مى‌کنم همين کارو بکنن. وگرنه مثل خيلى‌ها لينوکس ميشه يه سيستم عامل جنبى که هرگز از امکانات خوبش استفاده نمى‌کنيم. فقط به دوستامون نشونش مى‌ديم که بفهمن چقدر گيکيم!
از طرف ديگه اما واقعيت کار توى جامعه بسيارى موارد ما رو مجبور مى‌کنه از ويندوز "هم" استفاده کنيم. مثل من که کارم ويراستارى کتابه و توى ليبره آفيس، کل طراحى طراح‌هاى انتشاراتى روى کتابى که بايد ويراستارى کنم به هم ميريزه و داد همه رو در آورده.
پس چه بهتر که کمک کنيم به جاى گنو/لينوکس، ويندوز يک سيستم عامل جانبى بشه. براى مواقع "اجبار".

حالا من اين‌ها رو دارم:
۱. يک عدد سى‌دى نصب ويندوز xp
۲. يک نيت پاک
۳. يک شرط: نمى‌خوام اوبونتوم و اطلاعات روى هاردم نابود شه
۴. يک پارتيشن ۲۰ گيگابايتى که يادمه موقع نصب اوبونتو درست کرده بودم براى اي که بعد فدورا رو روش تست کنم. قسمت نشد. ولى نمى‌دونم اون پارتيشن شرايط استفاده رو داره يا نه.
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1394، 01:36 ب‌ظ توسط ورگ »
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
اين هم تصوير gparted از وضعيت پارتيشن‌هاى من.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
یعنی سیستمت نمیتونه روی وچرال‌باکس ویندوز رو اجرا کنه؟
از مایکروسافت‌افیس انلاین هم شرایط استفاده ندارین؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
وقتی کسی میخواد یک لینوکس داشته باشه و یک ویندوز بهتره اول ویندوز را نصب کنه بعد لینوکس(این تجربه کاملا شخصی است).

حالا شما اول باید یک پارتیشن 20 گیگ ان تی اف اس داشته باشی ویندوز را روش نصب کنی ولی اگه به جای تو بودم میرفتم ویندوز 7 حتی اگه رمم 2 بود
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
سلام
وضعیت پارتیشنهات خوبه
اون sda4 که پارتیشن پرایمری هست و خالی اون رو فرمت کن به ntfs بعد یه labale بهش بده مثلا xp اون موقع سیستم رو ریست می‌کنی و با سی دی xp بوت می‌کنی و اون پارتیشنی که اسمش xp ‌هست رو انتخاب و ویندوز رو نصب می‌کنی بعد اتمام کار هم گراب رو تعمیر می‌کنی
با این روش نباید مشکلی به وجود بیاد اما برای احتیاط اگر اطلاعات خیلی مهمی داری ازشون یه کپی بگیر رو یه هارد دیگه ذخیره کن تا اگر احیانا، به احتمال بسیار بسیار پایین (نزدیک به صفر) مشکلی پیش اومد اون اطلاعات حیاتی رو داشته باشی
من خودم حاضرم این کار رو تضمینی انجام بودم اما راجع به شما شناختی ندارم
اگر استان بوشهر باشی در خدمتم
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1394، 02:28 ب‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42

به نظر منم بهتره همین کاری که میخوای بکنی را رو ماشین مجازی اجرا کنی تا بعدا هم دردسر کمتری داشته باشی و راحت هم میتونی همون درایوت را بذاری واسه نصب xp
چون من خودمم چند سالیه xp را در کنار لینوکس دارم اما نامرد هی به هم میرزه و میخواد دوباره نصب بشه حالا دیگه رفتم تو فکر ماشین مجازی دردسرش هم کمتره

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.

رمم ۲ گيگه. نمى‌کشه! وگرنه از خدامه.
امروز تست کردم اما بدبختى اينه که نمى‌دونم چطور فونتهاى باب طبع انتشاراتى‌ها (بى لوتوس و ميترا و...) رو روش بالا بيارم.

حالا شما اول باید یک پارتیشن 20 گیگ ان تی اف اس داشته باشی ویندوز را روش نصب کنی ولی اگه به جای تو بودم میرفتم ویندوز 7 حتی اگه رمم 2 بود

من اکس.پى رو به دليل سبک بودن و حداقل نيازهام انتخاب کردم. فقط ازش يه word ميخوام. همين.

سلام
وضعیت پارتیشنهات خوبه
اون sda4 که پارتیشن پرایمری هست و خالی اون رو فرمت کن به ntfs بعد یه labale بهش بده مثلا xp اون موقع سیستم رو ریست می‌کنی و با سی دی xp بوت می‌کنی و اون پارتیشنی که اسمش xp ‌هست رو انتخاب و ویندوز رو نصب می‌کنی بعد اتمام کار هم گراب رو تعمیر می‌کنی

دمت گرم. من لاهيجانم. خيلى دوريم. ولى خودم مى‌تونم انجام بدم. فقط اون قسمت "نعمير گراب" برام مبهمه . نمى‌فهمم چيه و چجورى بايد انجام بشه؟

چون من خودمم چند سالیه xp را در کنار لینوکس دارم اما نامرد هی به هم میرزه و میخواد دوباره نصب بشه حالا دیگه رفتم تو فکر ماشین مجازی دردسرش هم کمتره
با رم دو گيگ نمى‌شه. البته دارم به ارتقاى رم لپتاپم فکر مى‌کنم ولى الان پولى ندارم. بايد اول کارم راه بيفته تا پول به دست بيارم! کارم گير ورده. سيکل عجيبيه. :(
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
تعمیر گراب از نصب اوبونتو هم راحت‌تره
http://wiki.ubuntu.ir/Grub2Howto/Recover?highlight=%28grub%29
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42

رمم ۲ گيگه. نمى‌کشه! وگرنه از خدامه.
امروز تست کردم اما بدبختى اينه که نمى‌دونم چطور فونتهاى باب طبع انتشاراتى‌ها (بى لوتوس و ميترا و...) رو روش بالا بيارم.

من اکس.پى رو به دليل سبک بودن و حداقل نيازهام انتخاب کردم. فقط ازش يه word ميخوام. همين.

سلام
وضعیت پارتیشنهات خوبه

دمت گرم. من لاهيجانم. خيلى دوريم. ولى خودم مى‌تونم انجام بدم. فقط اون قسمت "نعمير گراب" برام مبهمه . نمى‌فهمم چيه و چجورى بايد انجام بشه؟

با رم دو گيگ نمى‌شه. البته دارم به ارتقاى رم لپتاپم فکر مى‌کنم ولى الان پولى ندارم. بايد اول کارم راه بيفته تا پول به دست بيارم! کارم گير ورده. سيکل عجيبيه. :(

اگه اینقدر کارت گیر ورده ببین میتونی ورد را تو واین اجرا کنی بعد فایلی که تهیه میکنی را ببر رو سیستم دیگه ببین چطور جواب میده شاید جواب و دیگه نیازی به نصب ویندوز نداشته باشی

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

برو سون چون :

دلیل یک : دو گیگ رم میکشه نترس اگه نشینی باش بتلفیلد 4 بازی کنی میکشه

دلیل دو : xp = درد سر نصب - نصب کلی درایور - دردسر برنامه ها - word 2013 نیازت میشه که روی اکس پی نصب نمیشه -

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
رم رایانهٔ من ۲ گیگ هستش. مدت زیادی روش هم ویندوز ۷ داشتم و هم ۸. به نظر من هم ۷ نصب کن.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
سلام
رم رایانهٔ من ۲ گیگ هستش. مدت زیادی روش هم ویندوز ۷ داشتم و هم ۸. به نظر من هم ۷ نصب کن.

بالاخره یکی حرف مارا تایید کرد نسبت به انتخاب ویندوز  ;D

ویندوز xp بدبختی داره خییییییییییییییلی بیشتر از اون چیزی که فکرش را بکنی من سراغ نصب آرچ میرم سراغ نصب ویندوز xp نمیرم

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
اگر هيچ مشکلى پيش نياد گويا موفق شدم با همين واين مشکل رو حل کنم. البته تا اينجا تونستم مرحلهٔ نصب آفيس رو انجام بدم با واين.
حالا نمى‌دونم چطور بايد word رو بالا بيارم! پيداش نمى‌کنم که کجا نصب شده.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک