انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر مکان و حجم پارتیشن‌های روت و بک آپ  (دفعات بازدید: 906 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
بچه ها من می‌خوام محل و اندازه پارتیشن های روت و هوم‌ام را عوض کنم می‌خوام از سیستم بک آپ بگیرم بعد دوباره توی یه جای دیگه ری استور کنم می‌خوام با کلون زیلا این کار بکنم اما مطمئن نیستم که می‌شه یا نه و میترسم سیستم بپره کسی نرم افزاری واسه این کار سراغ داره؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بهترین نرم‌افزاری که دیدم fsarchiver ـه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
بهترین نرم‌افزاری که دیدم fsarchiver ـه
آقا دانیال دستت درد نکنه من رفتم این نرم افزاره را نصب کردم اما انگار باید از طریق ترمینال باهاش کار بکنم و من خودم به شخصه یه محیط گرافیکی را ترجیح میدم شما نرم افزار دیگه ای که تو محیط گرافیکی کار کنه را سراغ نداری؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
آقا دانیال دستت درد نکنه من رفتم این نرم افزاره را نصب کردم اما انگار باید از طریق ترمینال باهاش کار بکنم و من خودم به شخصه یه محیط گرافیکی را ترجیح میدم شما نرم افزار دیگه ای که تو محیط گرافیکی کار کنه را سراغ نداری؟

من با کلون زیلا کار نکردم اما تعریفش را زیاد شنیدم به نظرم اگه با برنامه ی اقا دانیال مشکل داری برو همون کلون زیلا هر چند ترسیدن از محیط CLI اشتباهه
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس