با سلام به همه دوستان
این راهنمایی شاید تکراری باشه ولی کامله!!!
من از نسخه 9.10 اوبونتو استفاده می کنم اکثر فروم ها رو هم گشتم ولی یه راهنمایی خوب پیدا نکردم ( شاید من خوب نگشتم

) ولی این شبه راهنما رو گذاشتم تا همه بتونن استفاده کنند چون برای من که تازه کارم نصب کردنش خیلی راحت بود و تونستم ابا سرعت 56 کانکت بشم .
قدم اول :
از هر کجا که تونستید از لینک زیر فایل درایور مودم hsf برای 9.10 هستش رو دانلود کنید :
http://www.bargweb.net/images/2009/november/hsfmodem-7.80.02.05-DiacoEdition.zipقدم دوم :
اگه درایور Hsf دیگه ای رو قبلا نصب کرده اید رو حذف کنید .
قدم سوم :
فایل قشرده رو در دسکتاپ ا اکسترکت کنید .
قدم چهارم :
با زدن این دستور در ترمینال ، وارد پوشه بشید
cd Desktop/hsfmodem-7.80.02.05-DiacoEdition
قدم پنجم ( قدم ها دارن زیاد میشن

) :
این دستور رو در همون ترمینال وارد کنید :
sudo make install
حالا باید چند لحظه صبر کنید تا فایل مخصوص شما ساخته بشه .
قدم آخر :
این دستور رو وارد کنید :
sudo hsfconfig
حالا چند لحظه صبر کنید و بعدش یه سوال میپرسه که باید اینتر رو بزنید .
حالا یه بار سیستم رو ری استارت کنید . تا حالا شما تونستید درایور مودمتون رو نصب کنید ( که نسخه رایگان و بدون محدودیت هستش ) و حالا مي تونيد به راحتي با اون كانكت شيد . اين رو هم بايد بگم كه اين درايور يه مشكل داره كه اون رو هم در پايين توضيح دادم كه اگه اون تغييرات رو انجام بديد طبق گفته سازنده اش باشد صداي مودم درست بشه ( اين تغييرات پايين به طور كامل براي من جواب داد و مشكلي برايم پيش نيومد ) - اما به گفتيه اون دوستمون در پايين براي ايشون مشكل پيش اومده - حالا ديگه خودتون ميدونيد اگه مي خواهيد صداي مودم رو داشته باشيد تغييرات نيازه ولي اگه با قطع بودن صداي مودم مشكلي نداريد نيازي به تغييرات پايين نيست .
اما این درایوری که شما نصب کردید یه باگ کوچیک داره

این هم لینک باگ :
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/394500که اون هم راه حلش داده شده :

شما باشد فایل / etc/pulse/default.pa رو مطابق این روش تغییر بدید ولي قبل از اين كار پيشنهاد ميكنم كه يك كپي از اين فايل در يه جاي ديگه سيستمتون قرار بديد چون ممكنه به مشكلات ديگه اي برخورد كنيد .
برای باز کردن این فایل در ترمینال این دستور رو وارد کنید :
sudo gedit /etc/pulse/default.pa
حالا باید فایل باز شده رو تغییر بدید برای اینکار متن زیر رو پیدا کنید :
### Automatically load driver modules depending on the hardware available
.ifexists module-udev-detect.so
load-module module-udev-detect
.else
### Alternatively use the static hardware detection module (for systems that
### lack udev support)
load-module module-detect
.endif
حالا این متن رو حذف کنید و به جای اون متن زیر رو قرارا بدید :
### Automatically load driver modules depending on the hardware available
#.ifexists module-udev-detect.so
#load-module module-udev-detect
#.else
### Alternatively use the static hardware detection module (for systems that
### lack udev support)
load-module module-detect
#.endif
حالا فایل رو ذخیره کنید . سیستم رو ری استارت کنید حالا می تونید با استفاده از ابزارهای ساخت کانکشن مثل wvdil , .... برید و کانکت شید اگه کسی مشکلی داشت بگه . !
فقط الان یه مشکل خیلی کوچیک میمونه که فقط در sound preferences لیست کارت صدا ها رو نشون نمیده .!!!!
این هم لینک اصلی مطلب که در اون روش نصب کردن گفته شده و همچنین درایرهای کمپانی دل برای همه نسخه های 7.10 تا 9.10 داده شده است و طریقه نصب کردنشون هم گفته شده است .که البته روش نصب بقیه با 9.10 متفاوت هستش و این آموزش که من گذاشتم به درد اونا نمی خوره ( البته اگه بشه گفت آموزش )
https://help.ubuntu.com/community/DialupModemHowto/Conexantاگه مشکلی بود بگید .
تصحيح شد .