سلام
من دبیان ویزی دارم که مشکل داره و به اینترنت وصل نمیشه!
حالا من روی همون سیستم دبیان رو بصورت لایو آوردم بالا و به اینترنت هم دسترسی دارم. حالا میخوام از روی دبیان لایو هر دستوری apt-get که اجرا میکنم روی اون یکی دبیانم که مشکل داره اجرا بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بزارید من توضیح بدم مشکل شما رو
شما روی سیستم دبیان ویزی نصب کردید که به اینترنت دسترسی نداره و دقیقا روی همون سیستم به صورت لایو اینترنت دارید؟
اجازه بدید یه مثال بزنم
شما یه لبتاپ دارید که روش دبیان ویزی نصبه و نمیتونید روش اینترنت داشته باشید ولی در همون لبتاپ اگر به صورت لایو سیستم رو بوت کنید می تونید اینترنت داشته باشید.
الآن میخواید مثلا برنامه vlc رو از طریق لایو بگیرید و در دبیان نصب شده vlc رو نصب کنید؟
اگر مسأله رو درست متوجه شدم و توضیح دادم
فکر کنم شما داری مسأله رو پیچیده میکنی خوب همون ویزی رو درست کن مشکلش حل بشه و اگر قابل حل شدن نیست همون لایو رو نصب کن
چرا خودت رو اذیت میکنی؟
به هرحال اگر اصرار دارید که از راه لقمه دور سر پیچوندن مسأله رو حل کنید
راه حل ۱. برنامههای مورد نظر رو از ظریق لایو دانلود میکنید و مخزن محلی ایجاد میکنید و با کمک مخزن محلی روی ویزی برنامه نصب میکنید
راهحل ۲. اگر هم میخواهید در سیستم لایو به شل ویزی نصب شده متصل بشید فکر کنم باید chroot کنید
پس اگر من مسأبه رو درست متوجه شدم شما سه راه داری
۱. حل مشکل اینترت ویزی یا نصب سیستمی که باهاش اینترنت دارید
۲. ساخت مخزن محلی
۳. chroot
اگر هم کلا منظور شما یه چیز دیگه بود --> از بابت اینکه وقتتون رو گرفتم عذر خواهی میکنم
اگر منظور شما همین چیزی بود که گفتم ولی توضیحاتی که به عنوان راهحل گفتم رو متوجه نشدید --> که باز بحثش فرق میکنه