انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشتراک سی دی رام(RAW) در شبکه  (دفعات بازدید: 2985 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
اشتراک سی دی رام(RAW) در شبکه
« : 05 تیر 1394، 10:15 ق‌ظ »
من  دو تا کامپیوتر دارم  که هر جفتشون با واسطه ی مودم روتر به هم وصل هستند حالا می خوام که از توی یک کامپیوتر  به سی دی رام اون کامپیوتر دیگه دسترسی مستقیم داشته باشم یعنی نمی خوام که اول سی دی رو مونت کنم بعد به مونت پوینت وصل بشم.
توی اینترنت نوشته که نمی شه همچین کاری کرد.  برای همین گفتم شاید کسی اینجا بلد باشه!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : اشتراک سی دی رام(RAW) در شبکه
« پاسخ #1 : 06 تیر 1394، 03:20 ب‌ظ »
تا سوار نکنی که نمی‌شه بهش دسترسی داشته باشی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 07 تیر 1394، 11:31 ق‌ظ »
سلام
خب مسئله اینه که من می خوام به سی دی رام دسترسی داشته باشم نه به فایلهای داخلش. مثلا فکر کن که من بخوام که یک ایمیج رو با یک کامپیوتر دیگه رایت کنم! یا چیزهای دیگه ای که مستقیم باید به سی دی رام وصل شد.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #3 : 07 تیر 1394، 12:37 ب‌ظ »
 دو راه هست:
 رو این کامپیوتر مونتش کنید بعد با vnc کنترلش کنید(یک گزینه ای بود فایل رو هم انتقال میداد، دقیق یادم نیست)

سی دی رام رو متصل بکنید به اون یکی کامپیوتر

-----------------------------
اگر هم برای بوت میخواید با NFS بوت کنید

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 تیر 1394، 04:04 ب‌ظ »
خب اونطوری بخواهی حساب کنی که باید ssh هم می شه ولی من دنبال این هستم که دستورات رو از کامپیوتر دیگم بفرستم چون هم باحال تره! هم اینکه اون کامپیوتر که سی دی رامش سالمه لب تا لب هاردش پره و انتقال حجم زیاد هم خیلی زمان می بره

راه دوم هم عملی نیست چون نمی تونم سی دی رام IDE رو به لپتاپ وصل کنم.(شما راهی برای این می شناسید؟)و اصلا راه  باحالی نیست

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 07 تیر 1394، 04:27 ب‌ظ »
خب اونطوری بخواهی حساب کنی که باید ssh هم می شه ولی من دنبال این هستم که دستورات رو از کامپیوتر دیگم بفرستم چون هم باحال تره! هم اینکه اون کامپیوتر که سی دی رامش سالمه لب تا لب هاردش پره و انتقال حجم زیاد هم خیلی زمان می بره

راه دوم هم عملی نیست چون نمی تونم سی دی رام IDE رو به لپتاپ وصل کنم.(شما راهی برای این می شناسید؟)و اصلا راه  باحالی نیست
بخاطر قابلیت انتقال فایلش گفتم vnc .
دو دستور gz و rm بسیار در مواقعی که هارد پر شده کمک میکنند.(مخصوصا دومی سرعتشم بیشتره!!)
------------
یه راه سوم هم هست که تو اون یکی سیستم مستقیما از سی دی رام به فلش dd بزنی بعد بیای تو این یکی سیستم  با فرمت سی دی(iso9660 بود اسمش؟) مونتش کنی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 تیر 1394، 04:36 ب‌ظ »
خب ببین مشکل من اینکه می خوام سی دی رام رو به اشتراک بزارم نه اینکه چجوری ایمیج رو روی کامپیوترم کپی کنم! از موضوع داریم منحرف می شیم

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 تیر 1394، 04:41 ب‌ظ »
خب ببین مشکل من اینکه می خوام سی دی رام رو به اشتراک بزارم نه اینکه چجوری ایمیج رو روی کامپیوترم کپی کنم! از موضوع داریم منحرف می شیم
خب این نشدنیه.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #8 : 07 تیر 1394، 07:06 ب‌ظ »
خب سی دی رام اول باید یک جایی Mount بشه بعدش به اشتراک گذاشته بشه.
من هیچ ایده ای برای به اشتراک گذاشتن سی دی رام بدون سوار کردنش نمیشناسم، ولی حالا لینک زیر رو ببین شاید کمکت کنه:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1828990

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 08 تیر 1394، 07:03 ب‌ظ »
اصلاً تا سی‌دی سوار نشه نمی‌شه به اطّلاعاتش دسترسی داشت. شما داری فلسفه‌ی یونیکس رو زیر سوال می‌بری!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 تیر 1394، 08:12 ق‌ظ »
نقل‌قول

خب سی دی رام اول باید یک جایی Mount بشه بعدش به اشتراک گذاشته بشه.
من هیچ ایده ای برای به اشتراک گذاشتن سی دی رام بدون سوار کردنش نمیشناسم، ولی حالا لینک زیر رو ببین شاید کمکت کنه:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1828990
نه سامبا فقط پوشه ی مونت رو شر می کنه نه خود دیوایس

نقل‌قول

اصلاً تا سی‌دی سوار نشه نمی‌شه به اطّلاعاتش دسترسی داشت. شما داری فلسفه‌ی یونیکس رو زیر سوال می‌بری!
شاید من چیزی رو فراموش کردم . ببین الان اگر که خودت بخواهی سی دی رایت کنی. اول اون رو مونت می کنی ؟
و اینکه
cat /dev/sr0
با فلسفه ی یونیکس چه مشکلی داره؟
من فکر می کنم که دستور mount در اینجا فقط می تونه فایل سیستم رو مونت کنه و با سوار کردن توی فلسفه ی یونیکس تفاوت داره. درواقع همون /dev/sr0 نقطه ی اتصال سی دی رام هست یعنی  به نظرم بین سوار کردن فایل سیستم و اتصال سخت افزار تفاوت وجود داره