انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: set کردن icon برای هر برنامه در xfce (حل شد)  (دفعات بازدید: 2504 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام !!!

من وقتی یه سری برنامه را لانچ میکنم توی xfce, مثل فایل منیجر thunrar آیکون اون توی داکی به شکل چند تا چرخ دنده هست.

خب من خوام شکل آیکونش را تغییر بدم راهی هست ؟؟؟
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1394، 04:20 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : set کردن icon برای هر برنامه در xfce
« پاسخ #1 : 07 تیر 1394، 02:03 ق‌ظ »
برو داخل مسیر
/usr/share/applicationفایل های برنامه هایی رو که میخوای ادیت کن و جلوی قسمت Icon اسم آیکن مورد نظرت رو بده(یا مسیرش رو)
اگه اسم بدی فقط داخل پوشه آیکن انتخابی تو ، دنبالش میگرده ( میتونی به اون اسم هم داخل پوشه آیکنت براش آیکن بذاری)

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : set کردن icon برای هر برنامه در xfce
« پاسخ #2 : 07 تیر 1394، 04:19 ق‌ظ »
برو داخل مسیر
/usr/share/applicationفایل های برنامه هایی رو که میخوای ادیت کن و جلوی قسمت Icon اسم آیکن مورد نظرت رو بده(یا مسیرش رو)
اگه اسم بدی فقط داخل پوشه آیکن انتخابی تو ، دنبالش میگرده ( میتونی به اون اسم هم داخل پوشه آیکنت براش آیکن بذاری)

درست شد با راهنمایی شما ولی منظورم را شما نگرفتید, من یه فایلی که خودش آیکون داره را, میخواستم تنظیم کم که توی داکی آیکونش را نشون بده نه چند تا چرخ دنده !!!

رفتم اونجا هنوز thunrar را به شکل چرخ دنده نشون میداد, فایل منیجر را از توی ان مسیر که دادید پیدا کردم و در نهایت درگ کردم توی داکی حل شد !!!!!!!!!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : set کردن icon برای هر برنامه در xfce (حل شد)
« پاسخ #3 : 07 تیر 1394، 09:04 ق‌ظ »
برو داخل مسیر

درست شد با راهنمایی شما ولی منظورم را شما نگرفتید, من یه فایلی که خودش آیکون داره را, میخواستم تنظیم کم که توی داکی آیکونش را نشون بده نه چند تا چرخ دنده !!!

رفتم اونجا هنوز thunrar را به شکل چرخ دنده نشون میداد, فایل منیجر را از توی ان مسیر که دادید پیدا کردم و در نهایت درگ کردم توی داکی حل شد !!!!!!!!!
آها!من فکر کردم از آیکنش راضی نبودی
آخه من خودم از آیکن xterm خوشم نمیاد و تغییرش میدم گفتم شاید تو هم همین مشکل رو داری :)