انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گراب و ارور 15  (دفعات بازدید: 2949 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Vahid07

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • ۷۲۴پرس
گراب و ارور 15
« : 10 آذر 1388، 11:42 ق‌ظ »
سلام و وقت بخیر . من روی لپ تاپم چون گاهی نیاز به ارائه مطالب در ویندوز میشه ، بعد از نصب اوبونتو 9.10 ، ویندوز 7 رو هم نصب کردم . خوب گراب طبق انتظار قبلی به هم ریخت . اما مشکل اینجاست که با سی دی تعمیر گراب هم که می خوام درستش کنم ارور 15 میده و هیچکدوم از فایلای گراب رو پیدا نمی کنه ( استیگ ، منو و ... ) چه هنری بزنم ؟!
آزادی در دنیای دیجیتال = کدباز

۷۲۴پرس

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
پاسخ به: گراب و ارور 15
« پاسخ #1 : 10 آذر 1388، 03:40 ب‌ظ »
با سی دی لایو بیا بالا ببین درایوهات رو تو فایل گراب درست معرفی کردی یه نه ؟!

درضمن ببین از چه نسخه گرابی استفاده میکنی؟

احتمالا چون بعد از نصب ابونتو از این شاهکار بلاهت و حماقت  \\:D/(seven)استفاده کردی حالت  و ترتیب پارتیشنهات رو در کمال خودخواهی به هم زده

راستی !! یه سوال نیازی که ویندوز بهتر از لینوکس میتونه برطرف کنه چیه؟نمایش چه چیزی؟

من به همه دوستانی که میخوان جایی چیزی ارایه کنن میگم حتما با لینوکس برن و براشون هم تنظیم میکنم که هر سند روی کدوم دسکتاپ باشه تا بعد با جلوه های لینوکسی بتونن دهن همه رو ببندن. هرچند هم فاقد تسلط به مطلب باشن با این کار آخر تسلط رو نشون میدن--کامپیز یعنی اعتماد به نفس!!!
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #2 : 10 آذر 1388، 03:49 ب‌ظ »
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
« پاسخ #3 : 13 آذر 1388، 11:19 ب‌ظ »
سلام و وقت بخیر . من روی لپ تاپم چون گاهی نیاز به ارائه مطالب در ویندوز میشه ، بعد از نصب اوبونتو 9.10 ، ویندوز 7 رو هم نصب کردم . خوب گراب طبق انتظار قبلی به هم ریخت . اما مشکل اینجاست که با سی دی تعمیر گراب هم که می خوام درستش کنم ارور 15 میده و هیچکدوم از فایلای گراب رو پیدا نمی کنه ( استیگ ، منو و ... ) چه هنری بزنم ؟!

بایذ به صورت دستی درایوی رو که داخلش گراب هست رو برای تعمیر انتخاب کنی . گزینه مانول .

آفلاین Vahid07

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • ۷۲۴پرس
آزادی در دنیای دیجیتال = کدباز

۷۲۴پرس

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #5 : 17 آذر 1388، 03:12 ب‌ظ »
با سی دی لایو بیا بالا ببین درایوهات رو تو فایل گراب درست معرفی کردی یه نه ؟!

درضمن ببین از چه نسخه گرابی استفاده میکنی؟

احتمالا چون بعد از نصب ابونتو از این شاهکار بلاهت و حماقت  \\:D/(seven)استفاده کردی حالت  و ترتیب پارتیشنهات رو در کمال خودخواهی به هم زده

راستی !! یه سوال نیازی که ویندوز بهتر از لینوکس میتونه برطرف کنه چیه؟نمایش چه چیزی؟

من به همه دوستانی که میخوان جایی چیزی ارایه کنن میگم حتما با لینوکس برن و براشون هم تنظیم میکنم که هر سند روی کدوم دسکتاپ باشه تا بعد با جلوه های لینوکسی بتونن دهن همه رو ببندن. هرچند هم فاقد تسلط به مطلب باشن با این کار آخر تسلط رو نشون میدن--کامپیز یعنی اعتماد به نفس!!!

با درود
شما که از اپن سورس بود و آزادی دم می زنی خوبه یه کم رسم ادبو به جا بیاری و به 95 تا 99 درصدی که دارن از ویندوز استفاده می کنن احترام بزاری و لفظ حماقت رو به کار نیری که اونا هم به احمق بودن تشبیه نشن هر چند گفته شما تا حقیقت کهکشانها فاصله داره و شما هستی که جواب خودتونو بدید و دهانی که به اشتباه و از روی تعصب آلوده شده

در ضمن من به هیچ سیستم عاملی تعصب ندارم یه موقع نگی چرا جواب دادم فقط شمایی که این قدر قاطع دم از لینوکس می زنی در کدام یک از پروژهای لینوکسی شرکت داشتی و کدوم یک از این همه توزیع لینوکس اسمی از شما هست پس لطفا بزارید معنی اپن سورس بودن و آزاد بودن با گفته های شما خراب نشه و اگه کسی خواست از لینوکس با هر اسم و توزیعی استفاده کنه جبهه نگیره و خودش تصمیم بگیره
و من خوشحال میشم اگه اینقدر قاطع هستید یه کمک به من بکنید اگه حل شد و شما راه حلی دادی من ویندوزو کلا می زارم کنار http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11994.0.html اینجا امیدوارم فقط نگی ابونتو رو به تنهایی نصب کن که این راه حلش نیست و پاک کردن صورت مساله هست
شاداب باشید
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1388، 09:12 ب‌ظ توسط Sam.1978 »
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #6 : 17 آذر 1388، 08:05 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
با درود
شما که از اپن سورس بود و آزادی دم می زنی خوبه یه کم رسم ادبو به جا بیاری و به 95 تا 99 درصدی که دارن از ویندوز استفاده می کنن احترام بزاری و لفظ حماقت رو به کار نیری که اونا هم به احمق بودن تشبیه نشن هر چند گفته شما تا حقیقت کهکشانها فاصله داره و شما هستی که جواب خودتونو بدید و دههانی که به اشتباه و از روی تعصب آلوده شده

در ضمن من به هیچ سیستم عاملی تعصب ندارم یه موقع نگی چرا جواب دادم فقط شمایی که این قدر قاطع دم از لینوکس می زنی در کدام یک از پروژهای لینوکسی شرکت داشتی و کدوم یک از این همه توزیع لینوکس اسمی از شما هست پس لطفا بزارید معنی اپن سورس بودن و آزاد بودن با گفته های شما خراب نشه و اگه کسی خواست از لینوکس با هر اسم و توزیعی استفاده کنه جبهه نگیره و خودش تصمیم بگیره
و من خوشحال میشم اگه اینقدر قاطع هستید یه کمک به من بکنید اگه حل شد و شما راه حلی دادی من ویندوزو کلا می زارم کنار http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11994.0.html اینجا امیدوارم فقط نگی ابونتو رو به تنهایی نصب کن که این راه حلش نیست و پاک کردن صورت مساله هست
شاداب باشید
من سعی کردم جواب مشکل شما رو در پست مربوط به خودش بدم . امیدوارم که حل بشه .
راستی شما هم کمتر اون دوست عزیزمون تند نرفتید . امیدوارم هیچ کدامتان این بحث رو ادامه ندهید  :-X

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #7 : 17 آذر 1388، 09:50 ب‌ظ »
با سلام
هر دن بیر یکی میاد و حرفی میزنه اما نزدنش بهتره...!!!!
لطفا سوال رو انحراف نکنید     ممنون
اوبونتو یعنی زندگی