انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال در مورد Kubuntu 9.10  (دفعات بازدید: 1464 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid_87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
چند سوال در مورد Kubuntu 9.10
« : 12 آذر 1388، 12:05 ق‌ظ »

سلام به دوستان و اساتید گرامی بنده چند سوال داشتم که اگه پاسخ بدید خیلی ممنون می شم:
1- کلمه عبور ریشه (root) در کوبونتو 9.10 چیه چون من هر چی در خط فرمان بعد از وارد کردن فرمان SU وارد کردم پیغام ناشناس میده.
2- در ابزار KPckage هیچ عنوانی از نرم افزار ها برای دانلود و آپدیت وجود نداره.
3- من این نسخه از کوبونتو رو از طریق اینترنت دانلود و بر رویCD رایت کردم تفاوت این CD با DVD در چیست آیا نرم افزارهای بیشتری همراه نسخۀ DVD هست؟ ??? ??? ??? ??? ??? ???
در ضمن cpu من 32بیتی و نسخه i386 رو دانلود و نصب کردم.
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1388، 12:09 ق‌ظ توسط hamid_87 »

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
پاسخ به: چند سوال در مورد Kubuntu 9.10
« پاسخ #1 : 12 آذر 1388، 01:02 ق‌ظ »
نقل‌قول
- من این نسخه از کوبونتو رو از طریق اینترنت دانلود و بر رویCD رایت کردم تفاوت این CD با DVD در چیست آیا نرم افزارهای بیشتری همراه نسخۀ DVD هست؟
بله، یه مجموعه نسبتا کاملی از نرم‌افزارهای kde روی DVD هست که برای کسانی که برای استفاده از اینترنت محدودیت دارند خیلی به درد می‌خوره.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #2 : 12 آذر 1388، 01:29 ق‌ظ »

سلام به دوستان و اساتید گرامی بنده چند سوال داشتم که اگه پاسخ بدید خیلی ممنون می شم:
1- کلمه عبور ریشه (root) در کوبونتو 9.10 چیه چون من هر چی در خط فرمان بعد از وارد کردن فرمان SU وارد کردم پیغام ناشناس میده.
2- در ابزار KPckage هیچ عنوانی از نرم افزار ها برای دانلود و آپدیت وجود نداره.
3- من این نسخه از کوبونتو رو از طریق اینترنت دانلود و بر رویCD رایت کردم تفاوت این CD با DVD در چیست آیا نرم افزارهای بیشتری همراه نسخۀ DVD هست؟ ??? ??? ??? ??? ??? ???
در ضمن cpu من 32بیتی و نسخه i386 رو دانلود و نصب کردم.

در مورد سوال اول :
این گزینه بنا به دلایلی نامعلوم که بعضا اون رو user friendly نبودن اون مطرح می کنن توی خانواده بونتو حذف شده و برای استفاده از کاربر روت در دستورات خط فرمان اول هر کامندی یه sudo قرار بدید
مثل :
sudo apt-get upgrade
در مورد سوال دوم :
همیشه بعد از اولین ورود به سیستم بعد از نصب پس از اتصال به اینترنت دستور زیر رو برای آپدیت کردن لیست مخازن وارد کنید تا بتونید لیست نرم افزارها و آخرین آپدیت ها رو ببینید:
sudo apt-get update
و سوال سوم :
تفاوت چندان زیادی بین CD و DVD نیست ! و همون پکیج هایی که از CD نصب می شه همون ها هم از DVD‌ نصب می شه... تنها تفاوت CD و DVD تنها وجود لایبرری های بیشتر و کدک های مالتی مدیا و پکیج های نصب سایر میزکار ها مثل Gnome در نسخه DVD هستش...
وگرنه در حین نصب هیچ نرم افزار اضافی و بیشتری از DVD نسبت به CD وجود نداره...
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1388، 01:31 ق‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #3 : 12 آذر 1388، 03:06 ق‌ظ »
سلام
با اجازه از آقای شفیعی
سوال اول :همون پسوردیه که در هنگام نصب بهش گفتی
سوال سوم:چیزی که نصب می شه فرقی نداره فقط نسخه ی dvd نرم افزارهای بیشتری رو در داخل خود دی وی دی داره که اگر بخوای می تونی نصبش کنی و توی دی وی دی دنبال کدک مولتی مدیا ومیز کار گنوم نگرد که گشتم نبود نگرد نیست(البته تا اونجایی که من دیدم)البته در نسخه ی ۹.۰۴ میز کار گنوم بود
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #4 : 12 آذر 1388، 03:47 ق‌ظ »
سوال اول :همون پسوردیه که در هنگام نصب بهش گفتی

اون پسوردی که موقع نصب تعیین میشه در واقع پسورد یوزر هست که برای sudo هم استفاده میشه. ولی su از همون اول غیر فعاله ! برای فعال کردن و تعیین پسورد برای su از دستور زیر استفاده میشه:

sudo passwd

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 12 آذر 1388، 12:29 ب‌ظ »
البته برای ورود به حالت ریشه می‌شه از این هم استفاده کرد sudo su - بعدش هم باید پسورد خودتون رو بزنید تا وارد حالت کاربر ریشه بشین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #6 : 12 آذر 1388، 05:41 ب‌ظ »
یعنی sudo با su فرقی می کنه ؟؟!!؟؟(البته الان که فکر می کنم حدس می زنم که sudo یک جورایی مجازی نه ؟؟)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 15 آذر 1388، 12:15 ق‌ظ »
sudo برای یک دستوره، ولی su برای یک session
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن