انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب کوبونتو در کنار اوبونتو  (دفعات بازدید: 1228 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
نصب کوبونتو در کنار اوبونتو
« : 12 آذر 1388، 11:18 ق‌ظ »
من یک سوال دارم که شاید یه خورده پیش پا افتاده باشه.  :oops:
اونم اینه که آیا میشه یک دیسک کوبونتو تهیه کرد و اون رو کنار یک اوبونتو در سیستم، نصب کرد و از هر دوتاشون استفاده کرد؟ به این صورت که در صفحه لاگین بشه نوع Session رو کوبونتو تعیین کرد و وارد محیط اون شد. مثل اوپن سوزه.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: نصب کوبونتو در کنار اوبونتو
« پاسخ #1 : 12 آذر 1388، 01:19 ب‌ظ »
اگر سی دی آلترنیت یا دی وی دی کوبونتو دارید این کار رو می تونید بکنید.... راهنمای نصبش هم اگه تو همین فروم جستجو کنید پیدا می کنید
اگر هم اینترنت پر سرعت دارید می تونید با دستور زیر "مجموعه نرم افزار KDE" رو داشته باشید...

sudo apt-get install kubuntu-desktop
حدود ۳۰۰ , ۴۰۰ مگ باید دانلود کنید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 12 آذر 1388، 08:33 ب‌ظ »
اگر سی دی آلترنیت یا دی وی دی کوبونتو دارید این کار رو می تونید بکنید.... راهنمای نصبش هم اگه تو همین فروم جستجو کنید پیدا می کنید
اگر هم اینترنت پر سرعت دارید می تونید با دستور زیر "مجموعه نرم افزار KDE" رو داشته باشید...

حدود ۳۰۰ , ۴۰۰ مگ باید دانلود کنید...

راستش من توی انجمن رو جستجو کردم، ولی هیچ جا، نصب کوبونتو در کنار اوبونتو به وسیله دی وی دی رو نگفته بودند و نصب از طریق دستور بالا رو گفته بودند. دسترسی به اینترنت پر سرعت هم ندارم.
یک چند تا سوال دیگه هم داشتم. من روی سیستمم 10 گیگابایت به اوبونتو دادم. 2 گیگابایت بعنوان swap و 8 گیگابایت دیگه هم بعنوان مسیر / و Home، با هم در نظر گرفتم که از این 8 گیگابایت حدود 2.5 گیگابایتش پر شده، یعنی در کل دو درایو دارم (من قبلا که کاربر اوپن سوزه بودم، خود اوپن سوزه درایو رو 2 تیکه میکرد و یک تیکه رو بعنوان درایو / و یکی رو بعنوان Home در نظر میگرفت و من در واقع 3 درایو با swap داشتم). آیا این طور درایو بندی درسته؟ البته برای من تا حالا مشکلی پیش نیومده. آیا اگر بخوام کوبونتو رو به وسیله دیسک اون در کنار اوبونتو نصب کنم، این فضای باقی مونده کافیه؟ همچنین آیا باید اون 8 گیگابایت رو دو تیکه کنم یا کوبونتو در کنار اوبونتو روی همون درایو نصب میشه؟

ببخشید این همه سوال کردم.
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1388، 08:52 ب‌ظ توسط YGH »

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #3 : 12 آذر 1388، 08:49 ب‌ظ »
اول از همه، همه مخازن رو غیر فعال کنید. بعد دی‌وی‌دی کوبونتو رو تو دی‌وی‌دی رام بذارید و این دستور رو بزنید:
sudo apt-cdrom addیه سری چیز می‌آره که فقط باید اینتر رو بزنید. بعد از این‌که کار اون دستور تموم شد، این دستور رو بزنید:

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 آذر 1388، 09:00 ب‌ظ »
اول از همه، همه مخازن رو غیر فعال کنید. بعد دی‌وی‌دی کوبونتو رو تو دی‌وی‌دی رام بذارید و این دستور رو بزنید:
sudo apt-cdrom addیه سری چیز می‌آره که فقط باید اینتر رو بزنید. بعد از این‌که کار اون دستور تموم شد، این دستور رو بزنید:

ممنون از راهنماییتون. یعنی من دیسک کوبونتو رو بگذارم و دستورات بالا رو بنویسم کوبونتو هم کنار اوبونتو نصب میشه؟
میشه یک نگاهی به سوالات بالا که نوشتم بندازید. مثل اینکه وقتی من داشتم اینا رو مینوشتم و پست رو ویرایش می کردم، شما داشتید به پست من جواب میدادید و سوالات رو ندیدید.

ممنون.